Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

Jo vaikai mus valdo.Ir jie visi labai gudrūs doh.gif .
Aš prieš smurtą, bet beržinė košė man padėjo ,užteko tik vieno karto.Ir daugiau jau 10m.gyvenam draugiškai.Dabar laukiu paauglystės periodo biggrin.gif
Visoms sėkmės ir kantrybės lotuliukas.gif
Atsakyti
[QUOTE]Čia dabar "Ožiukų išvarymas"... Čia tiesiog silpnų tėvų elgesys

Kodel silpnu tevu elgesys? Yra tikrai vaiku, su kuriais neimanoma nei susisneket, nei susitart. As tiesiog savo maza broliuka matau, ir koki velniuka jis turi. Niekad negaves berzines koses, tai dabar mama tiesiog nesusitvarko su juo. O kas bus dar veliau? Kitais metais eis i pirma klase, kas ten bus? O tevai tvarkingi, nesikeikia, turi savo firma, protingi zmones, o mazasis kipsiukas, ir su juo kaip besneketum, jis visada padarys ka nors bogai. Tevai net negali niekam jo palikt, jei nori kur abu iseit, nes visi bijo ji priziuret, kad ko nepridarytu, nes jis neklauso. Tai kaip su tokiu vaiku tvarkytis?
Atsakyti
sako tik pakalbėk apie tai, nebežinau kas su mano vaikuatsitiko, kiekvieną dieną isterijos ir isterijos, klykia rėkia, krenta ant žemės iki pamėlynavimo, ir jau žiūriu kelinta diena vos ne kas valandą tas kartojasi, jei ko negauna ir baisus košmaras, nebežinau ką ir daryt, kreiptis į daktarą, kad kokių raminančių duotų, nuo nervukų ar ko. pačiai galva plyšta jau verysad.gif
Atsakyti
Manasis isterijas baisias rodo kai reik iš lauko namo eit.Tai dažniausiai parsinešu klykiantį.Nežinia ką ir kaimynai begalvoja.Viena kaimynė pasakė- jei nežinočiau kad nenori namo iš lauko eit ir dėl to taip verkia,tai pagalvočiau kad vaikas mušamas yra.Nors paskutiniu metu kažkaip susitariam.Jau ketvirtą dieną į darželį eina,tai kai reik iš jo pasiimt.... Verkdamas ant žemės gulas.Tiek nori pasilikt.Šiaip jei ko neduodi jis baisiai muštis pradeda.Tėvas vos ne fanarą vieną kartą yra gavęs.Tai vaikinukas per rankas gauna,bet nelabai tapadeda.Tik džiaugiuos kad parduotuvėj neisterikuoja.Įsodinu į vežimą ir važiuojam. Visą laiką ką nors gauna.Tai žino kad kol nesumokėsiu tol negaus.Tai ir laukia vaikinukas.Manau kad kiekvienas vaikas savas isterijas turi.
Atsakyti
sveikos,pas mus irgi isterijos paskutiniu metu prasidėjo,tik prasidėjo jau suėjus daugiau nei dviem metams.Ir parduotuvėj nori visko iš eilės ir ne visada palaukia kada nupirksim,reikia čia ir dabar.Buvom pas gydytoja pažymos dėl darželio ir apie tai užsiminiau tai ji ir sako taigi čia trečiųjų metų krizė ir ją reikia kažkaip išlaukti g.gif.tik nepasako kiek, ir lieka atviras klausimas kiek dar laiko reiks prie laiptinės iki sutemų laukti, kada vaikas namo užsimanys g.gif
Atsakyti
sveika
pas mane ta pati problema:) bet, susitvarkau. gal gan idomiai.gal but tau pades irgi. kai vaikas gulasi ant zemes klykia ir pan, paprasciausiai sakyk, oj kaip gerai, einu pagalvele atnesiu, eisi liulia, tiesiog cia ant grindu:))
juokinga, na bet man padejo. po to gavosi kaip juoko forma, lauke nebeisterikavo, nes ant zemes saltos miegot jug nepatogu;)
sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2006 08 15, 22:04)
... ... atrodo, kad visa tai parase paaugle apie savo kaciuka, bet tikrai ne mama apie savo maziuka  doh.gif  Nemaniau kad yra tokiu mamu g.gif  kurios nugirdys savo vaikus, kad joms ramiau butu  doh.gif 
      Valerijonai, kaip narkotikai, kaip cigaretes, juos iprantama vartoti  doh.gif 

Neisivaizduoju toookios motinos  doh.gif  (gal geriau nieko neberasysiu, nes...)        O DIE...  doh.gif  blush2.gif

Klausyk panelyte gal gyditoja pediatre busi? g.gif
Manau kad nelabai,nes jau tavo issireiskimai greiciau primena tikros piemenkos jei nezinai tai geriau visai nesnekek bus ir tau geriau ir mums.ACIU
Papildyta:
QUOTE(Naglica @ 2006 08 15, 16:58)
Tikrai, čia pačioms mamoms reikia raminančių, o ne vaikui. Duoti valerijonų, kad vaikas ramesnis būtų ir klausytų (kaip kai kurios minėjo), tai absurdas.

Jei tu manai, kad reikia tai isgerk ,o nezinodama nekomentuok g.gif
Papildyta:
QUOTE(VILGRA @ 2006 08 15, 20:25)
tai taip išeina ruošiatės pastoviai tą valerijoną ir duodi blink.gif  blink.gif manau tai jau sadizmas švelniai pavadinus,vaikas girdomas,kad tėveliams ramybė būtų.
Man baisu skaityti ką čia rašote apie valerijona,juk tai ne vaikiški raminami vaistukai,jau geriau tokiu atveju voneles padaryti,bet ne girdyti doh.gif  doh.gif  doh.gif
siaubas sėdžiu ir šiurpas ima unsure.gif

nesedek eik pasivaikscioti bus geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sakalina @ 2006 08 15, 22:37)
na tik nereikia cia visai durne manes vadinti, jei iki galo nezinote visos situacijos, as vaikui is pirsto pati valerijo neisrasiau man gydytoja israse ir ne sita kur musu babulkios gerdavo o vaikiska homeopatini, ir as visai ne paaugle o suaugusi moteris, ir daktare sake duoti tik kokia savaite taip kad visa gyvenima jis jo negers, jis nera, kad pas mane kaprizuotas kaip gal kitas eilinis vaikas, jis yra dar labai nervuotas kur tokio amziaus vaikui tikrai nebudinga, o po daktares vizito norejau tik dar kitu nuomone suzinot ir tiek o ne tai kad mane durne kazkas vadintu net nenutuokdamas visko.

Nesiteisink tai tikrai nebutina mes labai puikiai tai suprantam console.gif o kurios nesupranta tai turbut neturejo tokiu problemu g.gif mekreip demesio tu tikrai elgiesi teisingai wub.gif
Atsakyti
Mums dar tik metukai, bet jau pastebiu, kad ir mano maziukas megsta paisterikuoti, ypac kai ko nors neduodi. Mums nervu gyd. israsiusi sirupiuka net buvo "Melisal", o nakciai, kad ramiau miegotu (nes labai sokinedavo per miegus, nei is sio nei isto verkti pradedavo) homeopatiniu tabletyciu. Bandau ir ignoruoti, ir is kambario iseiti, bet is paskos ateina. Taip, kad ignoravimas mums kaip vaistas netinka schmoll.gif Geriausiai, bent jau kolkas, padeda susikalbejimas.Pasisodnu ant keliu ir kalbinu, arba duodu ta daikta, kurio negalima ir ziurinejame kartu.Ypac karas vyksta del mob. telefono lotuliukas.gif ijungiu muzika kokia ir duodu sokti pagal ja, veikia lotuliukas.gif dabar dar auginam viena danti, tai matau, kad vaikas ir delto labai nervingas tapo. Buna, kad neisimiega gerai, tai eina is paksos ir zyzia.O ir siaip pastebiu, kad jis pas mane is tu vaiku, kurie vieni nenori ir nemoka zaisti, mama sake, kad visai kaip mano sese smile.gif
Atsakyti
Aš esu temą užvedusi,skyrelyje-klausimai vaikų psichologui.Gavau labai teisingą atsakymą.Na,tiesiog jis mane užvedė ant kelio.Į klynuką daugiau nebereikia duoti,nes šaltas vandenukas labai padeda.Truputį ant veiduko su sauja šliūsteliu,šalia mažiaus pabūnu ir pamažu isterija praeina.Pakui labai svarbu tuoj pat nukreipti dėmesį visai į šalį nuo to,nuo ko prasidėjo piktumas.
Pradėjau pati labai daug dirbti pati su savimi,nes vaiko traumuoti rėkimais,barimais ir t.t.nebenoriu.Tiesiog "išmokau su mažiuliu būti".Išmokau ramiai viską paaiškinti.Apsiginklavau geležine kantrybe,kaip vaikiukas neklauso,nes jis pas mane siaubingas priešgyna. smile.gif Ir štai jau kokios 3 dienos sugyvenam labai puikiai. biggrin.gif Svarbu su tokiais kleckais labai daug kalbėti,aiškinti ir t.t.Nesvarbu,kad jie dar nekalba, tik mykia,tačiau supranta labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2006 09 02, 23:19)
nesedek eik pasivaikscioti bus geriau smile.gif

Nesiteisink tai tikrai nebutina mes labai puikiai tai suprantam console.gif o kurios nesupranta tai turbut neturejo tokiu problemu g.gif mekreip demesio tu tikrai elgiesi teisingai wub.gif

pasivaikščiojau ir jau gryžau jei ką cool.gif
žinotumėt koks mano vaikas tai kažin ar patikėtumėt iš mano pasakojimų užtektų tik kokią valanda pabūti kartu su mumis.
Ar elgiasi gerai tai spręsti turime ne mes ir tikrai ne jūs o medikai
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 09 03, 11:27)
pasivaikščiojau ir jau gryžau jei ką cool.gif
žinotumėt koks mano  vaikas tai kažin ar patikėtumėt iš mano pasakojimų užtektų tik kokią valanda pabūti kartu su mumis.
Ar elgiasi gerai tai spręsti turime ne mes ir tikrai ne jūs o medikai

tai tu geriau issiskaityk as ir rasiau, kad medike man vaistukus tuos ir issrase, tai nemanau, kad daktare neteisingai elgiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas neturi tokių problemų, tas nelabai ir supras. Galvoja, kad jos gerai auklėja savo vaikus, dėl to viskas ir yra gerai.
Viena mama su dviejų metukų mergaite rankose, pamačiusi kaip mano vaikas ožiuojasi parduotuvėje, pasakė "bjauru žiūrėti". Taip ir norisi tokioms atšauti "jei bjauru, tai ir nežiūrėk" mad.gif .
Atsakyti