QUOTE(Karinga @ 2006 08 15, 22:04)
... ... atrodo, kad visa tai parase paaugle apie savo kaciuka, bet tikrai ne mama apie savo maziuka

Nemaniau kad yra tokiu mamu

kurios nugirdys savo vaikus, kad joms ramiau butu
Valerijonai, kaip narkotikai, kaip cigaretes, juos iprantama vartoti
Neisivaizduoju toookios motinos

(gal geriau nieko neberasysiu, nes...) O DIE...
Klausyk panelyte gal gyditoja pediatre busi?
Manau kad nelabai,nes jau tavo issireiskimai greiciau primena tikros piemenkos jei nezinai tai geriau visai nesnekek bus ir tau geriau ir mums.ACIU
Papildyta:
QUOTE(Naglica @ 2006 08 15, 16:58)
Tikrai, čia pačioms mamoms reikia raminančių, o ne vaikui. Duoti valerijonų, kad vaikas ramesnis būtų ir klausytų (kaip kai kurios minėjo), tai absurdas.
Jei tu manai, kad reikia tai isgerk ,o nezinodama nekomentuok
Papildyta:
QUOTE(VILGRA @ 2006 08 15, 20:25)
tai taip išeina ruošiatės pastoviai tą valerijoną ir duodi

manau tai jau sadizmas švelniai pavadinus,vaikas girdomas,kad tėveliams ramybė būtų.
Man baisu skaityti ką čia rašote apie valerijona,juk tai ne vaikiški raminami vaistukai,jau geriau tokiu atveju voneles padaryti,bet ne girdyti
siaubas sėdžiu ir šiurpas ima
nesedek eik pasivaikscioti bus geriau
Papildyta:
QUOTE(sakalina @ 2006 08 15, 22:37)
na tik nereikia cia visai durne manes vadinti, jei iki galo nezinote visos situacijos, as vaikui is pirsto pati valerijo neisrasiau man gydytoja israse ir ne sita kur musu babulkios gerdavo o vaikiska homeopatini, ir as visai ne paaugle o suaugusi moteris, ir daktare sake duoti tik kokia savaite taip kad visa gyvenima jis jo negers, jis nera, kad pas mane kaprizuotas kaip gal kitas eilinis vaikas, jis yra dar labai nervuotas kur tokio amziaus vaikui tikrai nebudinga, o po daktares vizito norejau tik dar kitu nuomone suzinot ir tiek o ne tai kad mane durne kazkas vadintu net nenutuokdamas visko.
Nesiteisink tai tikrai nebutina mes labai puikiai tai suprantam

o kurios nesupranta tai turbut neturejo tokiu problemu

mekreip demesio tu tikrai elgiesi teisingai