Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

laba diena, ka veikiam ax.gif
botus nesiojat? noriu botu...niekaip neissirenku doh.gif visi grazus tik usa doh.gif uzsiimk su siuntimais doh.gif irgi ne variantas.ka daryt?botu reikia jau siandien biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.Margo: 04 vasario 2011 - 15:17
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 04, 14:16)
laba diena, ka veikiam ax.gif
botus nesiojat? noriu botu...niekaip neissirenku  doh.gif visi grazus tik usa doh.gif uzsiimk su siuntimais doh.gif  irgi ne variantas.ka daryt?botu reikia jau siandien biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveika, as cia botu, kaip tu sakai, vasara ieskojau (na t.y. basuciu), kai buvau atvaziavus dviem menesiams, bet man cia kazkaip neiseina nei ju rasti, nei drabuziu... man apsirengti lietuvoj paprasciau... nors visi stebisi, kaip tu cia anglijoj neissirenki nieko... o apskritai bandet drabuzius siustis is interneto? as kazkaip nerizikuoju

Sveikos, prisijungusios merginos smile.gif
Atsakyti
na su drabuziais tai sudetinga, visu pirma manau Cambridge nera pasirinkimo,shopai tikrai per mazi biggrin.gif (MB su tuo nesutiktu rolleyes.gif ) o ir angliu stiliukas...kaip cia pasakius unsure.gif mazai as sau ka issirenku...na bet zara,H&M, dar kelios pardes visai nieko.Internetu esu pirkus is prancuzu psl, tai ziauriai prasoviau dydzius. Siaip kai ka esu pirkus is uk psl,tai jei netinka,nunesu i parde ir priima,kad ir nexte pvz. O botu as noriu tokiu dailesniu,kad apacia butu gumine,o blauzda oda rolleyes.gif nera pasirinkimo verysad.gif visi tokie gryni ''cebatai'' doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As sutinku su Margo, cia anglijoj stilius per daug laisvas, ateini i parduotuve kaip i skuduryna biggrin.gif Nieks prie nieko nedera tenka paciai derintis, o tai jau reikalauja daug laiko.. As kai dirbau Londone kaip tik paciam centre tai megau i Top Shop uzsukti, o Cambridge tik i River Island uzsuku ar Debenhams. Internetu daznai shopinuos asos, oasis, miss selfridge tik va dydzdius deja ne visad pataikau..
Del botu tai sutinku kas US daug daugiau pasirinkimo (man Hunter patinka smile.gif ), o UK geriausiai per ebay arba amazon ziureti, manau tikrai rasi odinius.
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 02 04, 18:25)
Sveikos  4u.gif  As sutinku su Margo, cia anglijoj stilius per daug laisvas, ateini i parduotuve kaip i skuduryna  biggrin.gif  Nieks prie nieko nedera tenka paciai derintis, o tai jau reikalauja daug laiko.. As kai dirbau Londone kaip tik paciam centre tai megau i Top Shop uzsukti, o Cambridge tik i River Island uzsuku ar Debenhams. Internetu daznai shopinuos asos, oasis, miss selfridge tik va dydzdius deja ne visad pataikau..
Del botu tai sutinku kas US daug daugiau pasirinkimo (man Hunter patinka  smile.gif ), o UK geriausiai per ebay arba amazon ziureti, manau tikrai rasi odinius.

gerai pasakyta-kaip i skuduryna drinks_cheers.gif asos ir man patinka, pasirinkimas ir kainos thumbup.gif
antra karta lietuvoj atolydis ir antra karta nervas ima,kad vis dar botu neturiu aggressive.gif o tu Hunterius gal turi? as nusiziurejau situos arba situos antri fainesni gal g.gif daugiau uk kas patiktu neradau unsure.gif o is amerikes siuntimas jauciu daugiau kainuos nei botai doh.gif
Atsakyti
labukas,

kaip jums vejelis?? pas mus net elektros nebuvo pora val doh.gif

sian buvau islekus apsipirkti ir skelbimu nuomos paziuret, bet kaip nieko nera taip nera..

gal kas zinot koki kambari cambridge doh.gif pakrasti ar pns?

Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 02 04, 21:29)
labukas,

kaip jums vejelis?? pas mus net elektros nebuvo pora val doh.gif

sian buvau islekus apsipirkti ir skelbimu nuomos paziuret, bet kaip nieko nera taip nera..

gal kas zinot koki kambari cambridge doh.gif  pakrasti ar pns?

mano MB dirba su anglu,kuris nuomoja kambarius,galiu paklausti ar turi ka,bet pas ji nuomoja pagrinde studentai..tai triuksmo buna dauuug pas juos biggrin.gif siaip parasyk i facebooka grupej(jeigu prisijungus prie cambridgo grupes) gal kas is tautieciu ka pasiulys bigsmile.gif
kas dar neprisijunge,siulau facebooke susirasti kembridzo bendruomenes, mokykleles grupes 4u.gif
dar treciadieniais iseina laikrastis Cambridge news ar evning news. Tai butent treciadieniais buna daug skelbimu del darbo,nuomu ir kt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.Margo: 04 vasario 2011 - 20:40
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 04, 21:37)
mano MB dirba su anglu,kuris nuomoja kambarius,galiu paklausti ar turi ka,bet pas ji nuomoja pagrinde studentai..tai triuksmo buna dauuug pas juos biggrin.gif  siaip parasyk i facebooka grupej(jeigu prisijungus prie cambridgo grupes) gal kas is tautieciu ka pasiulys bigsmile.gif
kas dar neprisijunge,siulau facebooke susirasti kembridzo bendruomenes, mokykleles grupes 4u.gif
dar treciadieniais iseina laikrastis Cambridge news ar evning news. Tai butent treciadieniais buna daug skelbimu del darbo,nuomu ir kt 4u.gif

na su studentai mes nenorim biggrin.gif kazkaip tie baliai ne galvoj biggrin.gif o ta laikrastis nemokamas ar nusipirkt galima?

Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 02 04, 21:44)
na su studentai mes nenorim biggrin.gif kazkaip tie baliai ne galvoj biggrin.gif o ta laikrastis nemokamas ar nusipirkt galima?

tai jau jooo
man atrodo iki svaro kainuoja.kazkada kai as ieskojau darbo gal 35p kainavo,kazkada neseniai pirkau,tai buvau nustebus kad kaina zenkliai pakilo.buna jis tose mazose laikrasciu budelese ant gtves.
bandyk per neta ieskoti. dar asda,tesko skelbimu lentose teke matyti privaciu nuomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 04, 21:48)
tai jau jooo
man atrodo iki svaro kainuoja.kazkada kai as ieskojau darbo gal 35p kainavo,kazkada neseniai pirkau,tai buvau nustebus kad kaina zenkliai pakilo.buna jis tose mazose laikrasciu budelese ant gtves.
bandyk per neta ieskoti. dar asda,tesko skelbimu lentose teke matyti privaciu nuomu ax.gif

reiks paieskot, mes kazkokie nelaimingi menesi jau koki zujam aplink tas skelbimu lentas, bet vis paveluojam kur buna geri variantai doh.gif jau taip nesinori cia gyventi..
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 02 04, 21:51)
reiks paieskot, mes kazkokie nelaimingi menesi jau koki zujam aplink tas skelbimu lentas, bet vis paveluojam kur buna geri variantai doh.gif  jau taip nesinori cia gyventi..

nu siaip sunku rast gera varianta,tokius greit paciumpa doh.gif nenuleiskit ranku 4u.gif patys skelbimukus pasidarykit kad ieskot,pakabinkit visokiose asdose,tesco,pas rusa,gal pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 04, 21:54)
nu siaip sunku rast gera varianta,tokius greit paciumpa doh.gif  nenuleiskit ranku 4u.gif patys skelbimukus pasidarykit kad ieskot,pakabinkit visokiose asdose,tesco,pas rusa,gal pavyks  4u.gif

o kur tas rusas? as kai ne cambridge gyvenu tai mazai gaudausi, tik kad dirbu dbr cambridge, geriau as Huntingdone gaudausi ir ST. Ives
Atsakyti