Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(Milena_uk @ 2011 01 27, 23:15)
o gal zinai, gal dar darbuotoju jie iesko?  ax.gif
kokiu budu tu juos radai? internete kur skelbimas buvo? smile.gif  4u.gif

zinau, kad ieskojo 4 dbr tiek ir prieme, o radau per jobcentra
Atsakyti
Sveikos merginos
gal as cia truputi ne i tema, bet noriu paklaust, ar daznai gaminat, ir ar turite koki nors prietaisa atitinkanti tarybine bulviu tarkavimo masina biggrin.gif Reikalas tas, kad nusprendem ieskoti virtuvinio kombaino su tokiu tikslu, kad galima butu pasigamint cepelinus, ar morku pyraga netrinant sau ranku, o greitai ir paprastai. Ir pasirodo, kad ne vienam virtuviniam kombaine nera tam skirto priedo. Ar mes ieskojom blogai? ar tokiu tikrai nera? blink.gif pasidalinkit savo patirtimi prasau smile.gif
Atsakyti
sveikos,kur pradinge visos g.gif
as nieko nezinau apie kombainus rolleyes.gif is lt atsivezus ''bulbatiorke'' biggrin.gif buvau uzsikepus pirkti kombaina,bet MB perkalbejo...ir siaip kiek paklausau tai jis dazniausiai bun reiklingas pora men,o paskui pasimirsta.bet cia turbut kaip kam,kiek zmoniu tiek nuomoniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 01 31, 18:59)
sveikos,kur pradinge visos g.gif
as nieko nezinau apie kombainus rolleyes.gif is lt atsivezus ''bulbatiorke'' biggrin.gif buvau uzsikepus pirkti kombaina,bet MB perkalbejo...ir siaip kiek paklausau tai jis dazniausiai bun reiklingas pora men,o paskui pasimirsta.bet cia turbut kaip kam,kiek zmoniu tiek nuomoniu rolleyes.gif

Labuka visoms, as ir galvojau kur cia visos pradingusios smile.gif as dirbau siandien pirma diena, patinka darbas smile.gif thumbup.gif thumbup.gif

as tai turiu ta bulviu tarkavimo masina, tevai turejo kelias nupirke, tai dabar labai pravercia smile.gif pabandyk ebay paziuret, lietuvoj apie 400 tokia tarkavimo masina kainuoja
Atsakyti
as ir pati galvoju, kad man to kombaino nereikia, gaminu dviem zmonems, tai man neproblema viska paciai supjaustyt.. bet maniskis uzsidege, jam tipo reikia, nors gamina pats karta per savaite. na as sutikciau kombaina pirkti nebent ta tarkavimo funkcija butu...
aciu sniegyne, paieskosiu ten...
dziaugiuos, kad tau darbe patinka wink.gif nera nieko baisiau, kaip eit kasdiena i darba, kurio nekenti blink.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif As tai biski dingau nes Lietuvoj jau 3 savaites atostogauju su dukryte, tai kol visus gimines aplankem.. Dar ir gripu persirgt spejom verysad.gif Na zodziu dabar megaujames snieguota lietuviska ziema, o savaitgali atgal i namus smile.gif
Kas del virtuvinio kombaino, tai pati gana seniai tinkamo ieskau bet dar neissirinkau.. As daug gaminu taip kad manau toks irenginys man tikrai praverstu, cia va toks atrodytu multifuncinis, neblogas: http://cgi.ebay.co.u...=item2560a057c9
Siaip anglai neiprate taip bulviu tarkuoti kaip mes cepelinam biggrin.gif , tai ir kombainai neturi tokios specialios funkcijos, bet manau turetu pakakti sulciaspaudes funkcijos tai jau tikrai smulkiai sutarkuos bulvytes smile.gif .
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(indre_uk @ 2011 02 01, 14:47)
Sveikutes!  4u.gif  As tai biski dingau nes Lietuvoj jau 3 savaites atostogauju su dukryte, tai kol visus gimines aplankem.. Dar ir gripu persirgt spejom verysad.gif  Na zodziu dabar megaujames snieguota lietuviska ziema, o savaitgali atgal i namus  smile.gif
Kas del virtuvinio kombaino, tai pati gana seniai tinkamo ieskau bet dar neissirinkau.. As daug gaminu taip kad manau toks irenginys man tikrai praverstu, cia va toks atrodytu multifuncinis, neblogas: http://cgi.ebay.co.u...=item2560a057c9
Siaip anglai neiprate taip bulviu tarkuoti kaip mes cepelinam  biggrin.gif , tai ir kombainai neturi tokios specialios funkcijos, bet manau turetu pakakti sulciaspaudes funkcijos tai jau tikrai smulkiai sutarkuos bulvytes  smile.gif .

Bulviu tarkavimo masina pirkau turgui,mazeikiu gamybos lyg g.gif 180 mokejau,dabar pabrange,truputi virs 200 kainuoja. Tokiom paciom ir elektromarket prekiauja. as ir gaminu daug, bet man to kombaino realiai ir nereikia g.gif nors gal jei tureciau tai ir naudociau biggrin.gif bet as turiu atskirai mesmale,blenderi,tarkavimo masina tai ir nepsigendu.o del vietos taupymo tai irgi kaip paziuresi,ar i ta vieta sudesi kelias mazesnes dalis,ar viena didele biggrin.gif
o su sulciauspaude tarkuot cepam tai irgi vargas doh.gif sutarkuoja labai smulkiai,sauai,reik pilti skystima i kose(aisku lengviau nei sunkti) labai daug palieka drozliu doh.gif mama mano sako,kad jai pasileidzia butent todel kad su sulciauspaude tarkuota. unsure.gif nors is bedos galima ir taip smile.gif tai va
o as dingstu...prasideda bakalauro rasymas doh.gif
Sniegyne,dziugu,kad patinka darbas thumbup.gif
Indre,sveikatos mazutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 01, 13:02)
sveikos 4u.gif

Bulviu tarkavimo masina pirkau turgui,mazeikiu gamybos lyg g.gif  180 mokejau,dabar pabrange,truputi virs 200 kainuoja. Tokiom paciom ir elektromarket prekiauja. as ir gaminu daug, bet man to kombaino realiai ir nereikia g.gif nors gal jei tureciau tai ir naudociau biggrin.gif bet as turiu atskirai mesmale,blenderi,tarkavimo masina tai ir nepsigendu.o del vietos taupymo tai irgi kaip paziuresi,ar i ta vieta sudesi kelias mazesnes dalis,ar viena didele biggrin.gif
o su sulciauspaude tarkuot cepam tai irgi vargas doh.gif sutarkuoja labai smulkiai,sauai,reik pilti skystima i kose(aisku lengviau nei sunkti) labai daug palieka drozliu doh.gif mama mano sako,kad jai pasileidzia butent todel kad su sulciauspaude tarkuota. unsure.gif nors is bedos galima ir taip smile.gif tai va
o as dingstu...prasideda bakalauro rasymas doh.gif
Sniegyne,dziugu,kad patinka darbas  thumbup.gif
Indre,sveikatos mazutei 4u.gif

As taip ir maniau kad ta sulciaspaude bulviu gerai nesutarkuoja.. Teks man i elektromarket traukti kol dar LT esu smile.gif
Sekmes tau bakalauro rasyme! Jei reiktu pavyzdzio, pranesk, atsiusiu savo wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif tikiuosi priimsit i savo buri ax.gif vis ieskojau panasios temos bet kazkaip neatrasdavau bet va sende pavyko sokiai.gif
na ce as nesenei tik pora menesiu, abu su vyru atvakymo laimes paieskoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2011 02 02, 13:12)
Sveikutes  4u.gif  tikiuosi priimsit i savo buri  ax.gif  vis ieskojau panasios temos bet kazkaip neatrasdavau bet va sende pavyko  sokiai.gif
na ce as nesenei tik pora menesiu, abu su vyru atvakymo laimes paieskoti  biggrin.gif

Sveika! Malonu kad prisijungiai 4u.gif Na ir kaip jums Cambridge patinka? Jus su vaikuciais?
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2011 02 02, 15:12)
Sveikutes  4u.gif  tikiuosi priimsit i savo buri  ax.gif  vis ieskojau panasios temos bet kazkaip neatrasdavau bet va sende pavyko  sokiai.gif
na ce as nesenei tik pora menesiu, abu su vyru atvakymo laimes paieskoti  biggrin.gif

Sveika atvykus va tau 4u.gif smile.gif kaip Cambridge?

Niu as gryzau i eteri turiu pora laisvu dienu, nors ne visai smile.gif) reiks ryt del part time job nuvaziuoti i pokalbi, bet manau, kad pavyks smile.gif) ir dar apvaziuoti skelbimu lentas nes kito kambario ieskom, gal pavyks kazka rasti pagaliau smile.gif gryzau nusikalus visa po darbu tai sian tikiuosi nemiga nekankins ir uzmigsiu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 02 02, 15:30)
Sveika! Malonu kad prisijungiai  4u.gif Na ir kaip jums Cambridge patinka? Jus su vaikuciais?

na visai nieko man ce patinka, grazu 4u.gif nors ne tiek daug ka ir maciau bet.... nieko lotuliukas.gif
kol kas mano seima tik as ir vyras, laukem vis gandru ax.gif
Atsakyti