sveikos
QUOTE(indre_uk @ 2011 02 01, 14:47)
Sveikutes!

As tai biski dingau nes Lietuvoj jau 3 savaites atostogauju su dukryte, tai kol visus gimines aplankem.. Dar ir gripu persirgt spejom

Na zodziu dabar megaujames snieguota lietuviska ziema, o savaitgali atgal i namus
Kas del virtuvinio kombaino, tai pati gana seniai tinkamo ieskau bet dar neissirinkau.. As daug gaminu taip kad manau toks irenginys man tikrai praverstu, cia va toks atrodytu multifuncinis, neblogas:
http://cgi.ebay.co.u...=item2560a057c9
Siaip anglai neiprate taip bulviu tarkuoti kaip mes cepelinam

, tai ir kombainai neturi tokios specialios funkcijos, bet manau turetu pakakti sulciaspaudes funkcijos tai jau tikrai smulkiai sutarkuos bulvytes

.
Bulviu tarkavimo masina pirkau turgui,mazeikiu gamybos lyg

180 mokejau,dabar pabrange,truputi virs 200 kainuoja. Tokiom paciom ir elektromarket prekiauja. as ir gaminu daug, bet man to kombaino realiai ir nereikia

nors gal jei tureciau tai ir naudociau

bet as turiu atskirai mesmale,blenderi,tarkavimo masina tai ir nepsigendu.o del vietos taupymo tai irgi kaip paziuresi,ar i ta vieta sudesi kelias mazesnes dalis,ar viena didele
o su sulciauspaude tarkuot cepam tai irgi vargas

sutarkuoja labai smulkiai,sauai,reik pilti skystima i kose(aisku lengviau nei sunkti) labai daug palieka drozliu

mama mano sako,kad jai pasileidzia butent todel kad su sulciauspaude tarkuota.

nors is bedos galima ir taip

tai va
o as dingstu...prasideda bakalauro rasymas
Sniegyne,dziugu,kad patinka darbas
Indre,sveikatos mazutei