Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(vengana @ 2011 02 03, 02:45)
na visai nieko man ce patinka, grazu  4u.gif nors ne tiek daug ka ir maciau bet.... nieko  lotuliukas.gif
kol kas mano seima tik as ir vyras, laukem vis gandru  ax.gif

O kaip faina smile.gif Narutike irgi laukia gandru smile.gif As Vilma, dirbu Cambridge o gyvenu salia smile.gif o tu paciam Cambridge gyveni? dar neteko pamatyti daug vazinejanciu dviraciais?? biggrin.gif as rytas tai kai pamatau ju buri net baisu pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
laba diena, visoms.
prisijungsiu ir aš prie jūsų. esu Agnė (23 metai) smile.gif neseniai ir aš čia atvykau.. gal ne tiek laimės ieškot, kiek šiaip pamatyt pasaulio, pabandyt gyvent kitoj aplinkoj, patobulint anglų kalbą smile.gif draugas gavo darbo pasiūlymą čia, taigi persikėlėm. gyvenam pačiam cambridge, patinka kol kas viskas, viskas idomu, nematyta - neregėta - negirdėta, todėl po truputį tyrinėjama, žvalgomasi, pratinamasi prie naujos aplinkos smile.gif
ieškau darbelio dabar. tikiuosi greitai rasti, nes jau norisi veiklos smile.gif
labiausiai patinkantis dalykas čia - oras, kuris atvykus iš snieguotos ir šaltos lietuvos labai labai nudžiugino. o dar tie pavasariškai čiulbantys paukščiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shadowdances @ 2011 02 03, 14:46)
laba diena, visoms.
prisijungsiu ir aš prie jūsų. esu Agnė (23 metai) smile.gif neseniai ir aš čia atvykau.. gal ne tiek laimės ieškot, kiek šiaip pamatyt pasaulio, pabandyt gyvent kitoj aplinkoj, patobulint anglų kalbą smile.gif draugas gavo darbo pasiūlymą čia, taigi persikėlėm. gyvenam pačiam cambridge, patinka kol kas viskas, viskas idomu, nematyta - neregėta - negirdėta, todėl po truputį tyrinėjama, žvalgomasi, pratinamasi prie naujos aplinkos smile.gif
ieškau darbelio dabar. tikiuosi greitai rasti, nes jau norisi veiklos smile.gif
labiausiai patinkantis dalykas čia - oras, kuris atvykus iš snieguotos ir šaltos lietuvos labai labai nudžiugino. o dar tie pavasariškai čiulbantys paukščiai  thumbup.gif

sveika atvykus smile.gif reiks greit meeta daryti musu jau nemazai biggrin.gif
is kokio lietuvos miesto tu? as Vilma smile.gif
Atsakyti
iš Vilniaus. iš sostinės pabėgau į miestuką. bet patinka kol kas smile.gif
beje, malonu susipažint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shadowdances: 03 vasario 2011 - 14:32
[quote=shadowdances,2011 02 03, 15:29]
iš Vilniaus. iš sostinės pabėgau į miestuką. bet patinka kol kas smile.gif
[/quot

sitas miestas mazai kuo nusileidzia vilniui smile.gif) pilna studentu kurie zuja kiaurus metus smile.gif) nuomojat kambari ?
Atsakyti
išsinuomavom mažą mažą butuką, kuris nuomos agentės buvo apibūdintas kaip labai erdvus biggrin.gif na, bet atvykę nelabai turėjom iš ko rinktis, tai teko imti "erdvųjį" būstą. o toliau žiūrėsim kaip bus smile.gif
nedžiuginančios čia nuomos kainos visai, bet ką jau padarysi smile.gif
o kad miestas pilnas žmonių tai tiesa. ypač šeštadienį. nėra nė kur prasilenkti mieste. smile.gif
kurią nors savaitgalio dieną planuojam keliaut pasivaikščiot dar daugiau po miestą. atradau gražią erdvę mieste tarp upės ir trumpington street. reiks eit po ją daugiau paklaidžiot. ir šiaip pakeliaut dar nekeliautais takais smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
smagu kad musu daugeja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Meeto neleidziu daryt kol negrysiu pioneers.gif hihihi.gif man labai faina vieta vieno koledzo kieme prie upes.Ten vasara piknikaujam visa laika. MAn atrodo trinity hall tas koledzas vadinasi. Dar yra kazkoks kalniukas salia kembridzo (ar paciam kembridze) sake nuo jo matosi visas kembridzas,ypac grazu,kai tamsu ir visur sviesos ziba, bet as nebuvau ir nemaciau verysad.gif
pradejau rasyt bakalaurini, sedziu visa diena,rezultatas trys sakiniai angel_sadangel.gif nezinau kada as ji pagimdysiu doh.gif
Indre, jetus marija doh.gif gi pamirsau apie ta aukle as paklaust,kur pries simta milijonu metu kalbejom blush2.gif suradau ta mergina,kuri zino ta moteri,bet ji jau isvykus is uk,ir kontaktu nebeturi verysad.gif labai labai atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 03, 16:04)
sveikos 4u.gif
smagu kad musu daugeja thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Meeto neleidziu daryt kol negrysiu  pioneers.gif  hihihi.gif man labai faina vieta vieno koledzo kieme prie upes.Ten vasara piknikaujam visa laika. MAn atrodo trinity hall tas koledzas vadinasi. Dar yra kazkoks kalniukas salia kembridzo (ar paciam kembridze) sake nuo jo matosi visas kembridzas,ypac grazu,kai tamsu ir visur sviesos ziba, bet as nebuvau ir nemaciau verysad.gif
pradejau rasyt bakalaurini, sedziu visa diena,rezultatas trys sakiniai angel_sadangel.gif nezinau kada as ji pagimdysiu doh.gif
Indre, jetus marija doh.gif gi pamirsau apie ta aukle as paklaust,kur pries simta milijonu metu kalbejom blush2.gif suradau ta mergina,kuri zino ta moteri,bet ji jau isvykus is uk,ir kontaktu nebeturi verysad.gif labai labai atsiprasau 4u.gif

Nu okei palauksim taves smile.gif)) gal kaip nors iskentesim smile.gif)

Ka veikinejat mergaites? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 03, 14:04)
sveikos 4u.gif
smagu kad musu daugeja thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Meeto neleidziu daryt kol negrysiu  pioneers.gif  hihihi.gif man labai faina vieta vieno koledzo kieme prie upes.Ten vasara piknikaujam visa laika. MAn atrodo trinity hall tas koledzas vadinasi. Dar yra kazkoks kalniukas salia kembridzo (ar paciam kembridze) sake nuo jo matosi visas kembridzas,ypac grazu,kai tamsu ir visur sviesos ziba, bet as nebuvau ir nemaciau verysad.gif

Oj kaip dziugu kad ratas pleciasi! biggrin.gif As ir uz meeta!! Kada Margo gryzti i Cambridge? As buvau ant to kalnelio kur vaizdas atsiveria i visa miesteli bet deja nieko ispudingo ten neiziurejau unsure.gif , is ten musu Cambridge visai maziukas atrodo smile.gif daug graziau prie upes pasivaiksciot thumbup.gif.
Del aukles, tai ir as buvau pamirsusi is tikro nieko tokio, ieskosiuos sakiau kokio playgroup'o netoliese nes manau jai smagiau butu su daugiau vaikuciu pabendrauti koki karta per savaite, baisiai nemegsta uzsisedeti namie ta mano mergyte smile.gif
Labai suprantu tave del bakalauro, darbas ne is lengvuju. Daug knygu, citatu, minciu o galiausiai taip susipainioji kad sakinys nebesigauna. Man labai padejo pamenu kuratore ir brolio darbo pavyzdys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 02 03, 20:38)
Oj kaip dziugu kad ratas pleciasi!  biggrin.gif  As ir uz meeta!! Kada Margo gryzti i Cambridge? As buvau ant to kalnelio kur vaizdas atsiveria i visa miesteli bet deja nieko ispudingo ten neiziurejau unsure.gif , is ten musu Cambridge visai maziukas atrodo  smile.gif  daug graziau prie upes pasivaiksciot  thumbup.gif.
Del aukles, tai ir as buvau pamirsusi is tikro nieko tokio, ieskosiuos sakiau kokio playgroup'o netoliese nes manau jai smagiau butu su daugiau vaikuciu pabendrauti koki karta per savaite, baisiai nemegsta uzsisedeti namie ta mano mergyte  smile.gif
Labai suprantu tave del bakalauro, darbas ne is lengvuju. Daug knygu, citatu, minciu o galiausiai taip susipainioji kad sakinys nebesigauna. Man labai padejo pamenu kuratore ir brolio darbo pavyzdys  tongue.gif

matai g.gif o man kad isgyre,kad isgyre unsure.gif
as jau pati nezinau....pasirodo bakalaurini priduoti iki kovo 15,gynimas tik geguze....tai manau priduosiu ir mausiu i Cambridge...makalyne totali pas mus doh.gif
susiradau as magistrini panasia tema kuria rasau...Ziuresiu ka destytoja sakys,siaip tokia kieta pasirinkau, kad darba gera parasyciau ir nebutu geda ginantis. tai va,bus kaip bus...panika atslugo,viskas plaukia pasroviui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 02 03, 20:38)
Oj kaip dziugu kad ratas pleciasi!  biggrin.gif  As ir uz meeta!! Kada Margo gryzti i Cambridge? As buvau ant to kalnelio kur vaizdas atsiveria i visa miesteli bet deja nieko ispudingo ten neiziurejau unsure.gif , is ten musu Cambridge visai maziukas atrodo  smile.gif  daug graziau prie upes pasivaiksciot  thumbup.gif.
Del aukles, tai ir as buvau pamirsusi is tikro nieko tokio, ieskosiuos sakiau kokio playgroup'o netoliese nes manau jai smagiau butu su daugiau vaikuciu pabendrauti koki karta per savaite, baisiai nemegsta uzsisedeti namie ta mano mergyte  smile.gif
Labai suprantu tave del bakalauro, darbas ne is lengvuju. Daug knygu, citatu, minciu o galiausiai taip susipainioji kad sakinys nebesigauna. Man labai padejo pamenu kuratore ir brolio darbo pavyzdys  tongue.gif

o kur ta vieta palei upe? as mazai zinau cambridge, bet dabar dirbu centre, tai ir daugiau cia bunu ir noriu po darbo su savo vyru pasivaiksciot, tai butu smagu bent gatve suzinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 02 03, 18:52)
o kur ta vieta palei upe? as mazai zinau cambridge, bet dabar dirbu centre, tai ir daugiau cia bunu ir noriu po darbo su savo vyru pasivaiksciot, tai butu smagu bent gatve suzinoti smile.gif

Visai grazu yra Granta Place, Mill Lane cia salia Hilton viezbucio o ilgesniam pasivaiksciojimui tai riverside, nuoroda cia: http://maps.google.c...k...l=lt&tab=wl ten i abi puses galima eiti tikrai grazu.
Atsakyti