Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(jums @ 2011 04 19, 12:15)
Ane?  bigsmile.gif  Tai lauksim foto cia  bigsmile.gif  O Jusu suknyte irgi bus trumpa?  smile.gif

iš pradžių galvojau apie trumpą, panašią kaip toj foto... bet dabar galvoju apie ilgą, nors iki galo dar neapsisprendžiau, kol kas paieškos stadijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 04 19, 15:08)
iš pradžių galvojau apie trumpą, panašią kaip toj foto... bet dabar galvoju apie ilgą, nors iki galo dar neapsisprendžiau, kol kas paieškos stadijoj  biggrin.gif

Kad po to nebutu kaip man doh.gif Bet dabar esu laiminga smile.gif Tikiuosi, kad ir Jus pasirinksit teisingai, o po pasirinkimo nebedvejosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 04 19, 14:41)
Kad po to nebutu kaip man  doh.gif  Bet dabar esu laiminga smile.gif Tikiuosi, kad ir Jus pasirinksit teisingai, o po pasirinkimo nebedvejosit smile.gif

O kaip jums buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 04 19, 15:25)
O kaip jums buvo?  unsure.gif

aha, ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2011 04 04, 11:07)
Labai daili, elegantiska suknele  wub.gif
user posted image

Klasikinė daili suknytė.. Bet , kaip vestuvinė man ji niekaip nesižiūri.. Tai tik mano nuomuonė.. smile.gif
Atsakyti
Va dar viena kitokia nuotaka smile.gif
user posted image
O buvo man taip, kad nuo pat pradziu norejau trumpos sukneles, bet gal aplinkiniu nesupratimas ar pan. padare itaka ir pasisiuvau ilga suknia.. Ji kabejo spintoje, o as negalejau negalvoti apie ja ir save grauzti doh.gif Pagaliau radau ir isinuomojau trumpa, kuria vos uzsidejusi isimylejau smile.gif Dabar apie jokias kitas sukneles net pagalvoti nenoriu smile.gif
Atsakyti
Gal foto turite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teta) @ 2011 04 20, 12:49)
Gal foto turite? ax.gif

Jus cia kurios mergaites klausete? ax.gif
Atsakyti
cia radau nerealiu sukneliu, bet tokiu as nei vienam nuomos salone nerandu, visos standartines tokios, is kur gaut stiliova trumpa suknyte ? ? sad.gif siustis kazkaip ir rizikinga..
Atsakyti
QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 20, 16:56)
cia radau nerealiu sukneliu, bet tokiu as nei vienam nuomos salone nerandu, visos standartines tokios, is kur gaut stiliova trumpa suknyte ? ? sad.gif siustis kazkaip ir rizikinga..

aš salonuose taip pat nieko neradau, tai nutariau pasisiūti, jau susiradau siuvėją ax.gif siųstis nerizikavau ax.gif
Atsakyti
jums, jei dar mane pameni, tai prašau parodyk savo suknelę biggrin.gif 4u.gif labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 04 20, 08:27)
O buvo man taip, kad nuo pat pradziu norejau trumpos sukneles, bet gal aplinkiniu nesupratimas ar pan. padare itaka ir pasisiuvau ilga suknia.. Ji kabejo spintoje, o as negalejau negalvoti apie ja ir save grauzti  doh.gif Pagaliau radau ir isinuomojau trumpa, kuria vos uzsidejusi isimylejau smile.gif Dabar apie jokias kitas sukneles net pagalvoti nenoriu smile.gif

svarbiausia, kad radot tą savo vienintelę mirksiukas.gif ..man kažkada, kol dare neplanavau ir minčių apie vestuves neturėjau, tai visos vestuvinės suknelės buvo gražios, bet dabar, kai pačiai reikia, tai viskas negražu, netinka ir t.t. ... verysad.gif
Atsakyti