Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(gintaryyt @ 2011 04 20, 17:24)
aš salonuose taip pat nieko neradau, tai nutariau pasisiūti, jau susiradau siuvėją ax.gif siųstis nerizikavau ax.gif

gal vilniuj siuveja radot? as tai niekaip neapsisprendziu.. norisi kazko tarpinio tarp Vamp ir nezinomos siuvejos biggrin.gif
Atsakyti
as Vilniuje siuvaus, likau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 04 20, 20:06)
as Vilniuje siuvaus, likau labai patenkinta smile.gif

gal galit parekomenduot?smile.gif jei nenorit, cia, gal galit i AZ smulkiau papasakot?smile.gif buciau labai dekinga
Atsakyti
taip atrode, o info i az parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 04 20, 13:28)

JŪSŲ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 04 20, 20:12)
jums, jei dar mane pameni, tai prašau parodyk savo suknelę  biggrin.gif 4u.gif labai smalsu blush2.gif

Kur jau cia pamirsi Tave bigsmile.gif mirksiukas.gif Parodysiu cia ja po vestuviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 04 21, 08:09)
Kur jau cia pamirsi Tave  bigsmile.gif  mirksiukas.gif Parodysiu cia ja po vestuviu  4u.gif

4u.gif
lauksiu labai ploja.gif kad tik nepražiopsočiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 04 20, 20:19)

Oi, kokia meili! 4u.gif
Atsakyti
Ziauriai faina suknele, labai idomiai ir stilingai atrodo, liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 04 20, 20:19)

nuostabu ! labai zaviai atrodete,stilingi,grazus,nebanalus wub.gif
Atsakyti
O aš va tokios norėjau, mėlynų basučių, mėlynos puokštelės ir vyro su mėlynu kaklaraiščiu ax.gif wub.gif blush2.gif Beeet, buvo kitaip, ir visai nesigailiu ax.gif Va paimkit mano idėją, jei kam patiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 26 balandžio 2011 - 11:45
Imarta, labai smagi ir elegantiska suknele. Paskutiniu metu pastebiu tendencija nuotaka juoda+balta. Labai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mafijozė @ 2011 04 20, 19:20)
svarbiausia, kad radot tą savo vienintelę  mirksiukas.gif ..man kažkada, kol dare neplanavau ir minčių apie vestuves neturėjau, tai visos vestuvinės suknelės buvo gražios, bet dabar, kai pačiai reikia, tai viskas negražu, netinka ir t.t. ... verysad.gif

man irgi panasiai. Dar nuotraukose nieko atrodo, bet kai pamatau gyvai, tai siaubas apima blink.gif
Atsakyti