Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Aš tai noriu pigios suknelės, tai galvoju siųstis per ebay, o tada jei kas netiks, tai draugė siuvėja pakoreguotų smile.gif
Taip pat kažkokias detales prie suknelės mėlynos spalvos ketinu derinti:)
Bet dar metai laiko, tai gali būti kad nuomonė pasikeis biggrin.gif
Bet dėl trumpos suknelės tikrai ne.
Atsakyti
Va dar viena ryski ir zavi nuotaka smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Fainiausi akcentai: automobiliukas ir raudona juostele plaukuose thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
paskutiniu 2ju nuotrauku nuotaika labai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 05 02, 10:12)

super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 04 29, 16:00)
Va dar viena ryski ir zavi nuotaka smile.gif
user posted image
user posted image

vajezau mum reikia tokio automobilio smile.gif planuojam nuomotis raudona mini, bet randam tik naujoviska, seno nerandam lotuliukas.gif cia biski ne i tema lotuliukas.gif bet suknele bus trumpa pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 05 02, 14:18)
vajezau mum reikia tokio automobilio  smile.gif planuojam nuomotis raudona mini, bet randam tik naujoviska, seno nerandam lotuliukas.gif  cia biski ne i tema  lotuliukas.gif  bet suknele bus trumpa pas mane  smile.gif

Tie Miniukai ir mane labai zavi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 05 02, 13:18)
vajezau mum reikia tokio automobilio  smile.gif planuojam nuomotis raudona mini, bet randam tik naujoviska, seno nerandam lotuliukas.gif  cia biski ne i tema  lotuliukas.gif  bet suknele bus trumpa pas mane  smile.gif

Atsiprašau už poster_offtopic.gif bandykit ieškoti per mini klubą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,niekaip neapsisprendziu sakiau gal jus padesite mastau.gif smile.gif
Per vestuves vilkesiu trumpa suknyte ir noriu ryskios puokstes,bet va kaip tada su gelyte i plaukus ar ji turi buti pritaikyta prie puokstes pagal spalva ar gali buti balta? Basutes bus baltos.
Atsakyti