Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

Gal galima detaliau? 4u.gif
Atsakyti
jums turetu jusu gydanti gydytoja paaiskinti, juk kiekvienam viskas skirtingai, as pvz kuo maziau valgau, ir kuo daugiau darzoviu , tuo geriau jauciuosi, ir insulino doze tada mazesne, ir svoris neauga:)ir cukrus norma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 10 30, 18:28)
jums turetu jusu gydanti gydytoja paaiskinti, juk kiekvienam viskas  skirtingai, as pvz kuo maziau valgau, ir kuo daugiau darzoviu , tuo geriau jauciuosi, ir insulino doze tada mazesne, ir svoris neauga:)ir cukrus norma 4u.gif

Niekas nieko man neaiskina schmoll.gif Kiek esu klaususi - tai sako, kad as normali ir nereikia dietintis doh.gif Nors KMI yra padidintas unsure.gif

Vasara as mazai is viso valgiau ir nieko blink.gif As jau skundziausi anksciau, kad nejuda svoris, galiu visa diena vien kopustu misti ir nieko schmoll.gif
Papildyta:
Aisku, as nors dziaugiuosi, kad svoris neauga, nes buvo ciut kasniu daugiau ir + 1 kg doh.gif Ir kaip sakiau, nusiemus pompa (su kuria Novorapida tik naudojau) man nukrito keli kg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 30 spalio 2010 - 20:45
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 21:49)
Niekas nieko man neaiskina schmoll.gif  Kiek esu klaususi - tai sako, kad as normali ir nereikia dietintis doh.gif  Nors KMI yra padidintas unsure.gif

Vasara as mazai is viso valgiau ir nieko blink.gif As jau skundziausi anksciau, kad nejuda svoris, galiu visa diena vien kopustu misti ir nieko schmoll.gif
Papildyta:
Aisku, as nors dziaugiuosi, kad svoris neauga, nes buvo ciut kasniu daugiau ir + 1 kg doh.gif Ir kaip sakiau, nusiemus pompa (su kuria Novorapida tik naudojau) man nukrito keli kg ax.gif

nesuprantu, kodel cia taip g.gif gal man nekyla, nes as 7 metu susirgau ir organizmas spejo priprasti, gal vyresniame amziuje kitaip, as isvis pirma karta cia uzsukus suzinojau, kad insulinas tokius bairius su svoriu daro 4u.gif siaubas kai pagalvoji...
Atsakyti
As neturiu supratimo schmoll.gif Kelias versijas tik turiu... o gydytojai nieko nepaaiskina unsure.gif
Atsakyti
svoris tikrai nuo vandens ir oro neauga smile.gif jukpas mus sutrikusi visa medziagu apykaita, reikia skaiciuoti riebalus, angliavandenius, baltymus, man kai nukrenta cukrus, tada nejauciu saiko, buna apsivalgymopriepoliai, saldainiai ir sausainiai ir t.t, paskui net bloga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 10 30, 21:20)
svoris tikrai nuo vandens ir oro neauga smile.gif jukpas mus sutrikusi visa medziagu apykaita, reikia skaiciuoti riebalus, angliavandenius, baltymus, man kai nukrenta cukrus, tada nejauciu saiko, buna apsivalgymopriepoliai, saldainiai ir sausainiai ir t.t, paskui net bloga verysad.gif

Na, man atrodo, kad nuo oro ir auga doh.gif Nevalgau saldumynu, as ju net nemegstu schmoll.gif Kai man hipo - nebuna jokiu apsivalgymo priepoliu - suvalgau koki vaisiu: obuoli ar kelias dziovintas razinas rolleyes.gif Pvz. mano dienos meniu: pusryciams kartais nieko, kartais naturalus jogurtas, o kartais koks sumustinis su puse riekele juodos duonos. Pietums arba sriuba, arba koks darzoviu troskinys. Vakarienei bunai jau kokia mesa su darzovemis ar pora bulviu. Makaronai ir ryziai laaaabai reti mano mityboje. Siaip nei briedus sneku, kad nezinau kodel man taip verysad.gif
Atsakyti
o tai jeigu pusryciu nevalgai, kaip su insulinu?
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2010 10 30, 21:39)
o tai jeigu pusryciu nevalgai, kaip su insulinu?

Nesileidziu trumpojo.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 22:30)
Na, man atrodo, kad nuo oro ir auga doh.gif Nevalgau saldumynu, as ju net nemegstu schmoll.gif Kai man hipo - nebuna jokiu apsivalgymo priepoliu - suvalgau koki vaisiu: obuoli ar kelias dziovintas razinas rolleyes.gif Pvz. mano dienos meniu: pusryciams kartais nieko, kartais naturalus jogurtas, o kartais koks sumustinis su puse riekele juodos duonos. Pietums arba sriuba, arba koks darzoviu troskinys. Vakarienei bunai jau kokia mesa su darzovemis ar pora bulviu. Makaronai ir ryziai laaaabai reti mano mityboje. Siaip nei briedus sneku, kad nezinau kodel man taip verysad.gif

nu bet vistiek endokrinologai turetu tau kazka patarti, ar bandyti keisti insulinus ar ka, nes taip tai irgi nesamone tada... g.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 22:17)
As neturiu supratimo schmoll.gif  Kelias versijas tik turiu... o gydytojai nieko nepaaiskina unsure.gif

o kokias versijas turi?smile.gif
Atsakyti
aha...idomu kokios versijos tada?
Atsakyti
Smagu rasti namučius. Registruojuosi ir aš. Stažas 4 metai I cd. Du gražūs vaikiukai. Smagu rasti ir pažįstamu madmuazele, monetuxe, rasiux. ( gal ir mane prisimenat?)
Atsakyti