Gal galima detaliau?

jums turetu jusu gydanti gydytoja paaiskinti, juk kiekvienam viskas skirtingai, as pvz kuo maziau valgau, ir kuo daugiau darzoviu , tuo geriau jauciuosi, ir insulino doze tada mazesne, ir svoris neauga:)ir cukrus norma

QUOTE(inge37 @ 2010 10 30, 18:28)
jums turetu jusu gydanti gydytoja paaiskinti, juk kiekvienam viskas skirtingai, as pvz kuo maziau valgau, ir kuo daugiau darzoviu , tuo geriau jauciuosi, ir insulino doze tada mazesne, ir svoris neauga:)ir cukrus norma 

Niekas nieko man neaiskina

Vasara as mazai is viso valgiau ir nieko

Papildyta:
Aisku, as nors dziaugiuosi, kad svoris neauga, nes buvo ciut kasniu daugiau ir + 1 kg

QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 21:49)
Niekas nieko man neaiskina
Kiek esu klaususi - tai sako, kad as normali ir nereikia dietintis
Nors KMI yra padidintas 
As jau skundziausi anksciau, kad nejuda svoris, galiu visa diena vien kopustu misti ir nieko 
Papildyta:
Aisku, as nors dziaugiuosi, kad svoris neauga, nes buvo ciut kasniu daugiau ir + 1 kg
Ir kaip sakiau, nusiemus pompa (su kuria Novorapida tik naudojau) man nukrito keli kg 

Papildyta:

nesuprantu, kodel cia taip

As neturiu supratimo
Kelias versijas tik turiu... o gydytojai nieko nepaaiskina

svoris tikrai nuo vandens ir oro neauga
jukpas mus sutrikusi visa medziagu apykaita, reikia skaiciuoti riebalus, angliavandenius, baltymus, man kai nukrenta cukrus, tada nejauciu saiko, buna apsivalgymopriepoliai, saldainiai ir sausainiai ir t.t, paskui net bloga

QUOTE(inge37 @ 2010 10 30, 21:20)
svoris tikrai nuo vandens ir oro neauga
jukpas mus sutrikusi visa medziagu apykaita, reikia skaiciuoti riebalus, angliavandenius, baltymus, man kai nukrenta cukrus, tada nejauciu saiko, buna apsivalgymopriepoliai, saldainiai ir sausainiai ir t.t, paskui net bloga 

Na, man atrodo, kad nuo oro ir auga

o tai jeigu pusryciu nevalgai, kaip su insulinu?
QUOTE(inge37 @ 2010 10 30, 21:39)
o tai jeigu pusryciu nevalgai, kaip su insulinu?
Nesileidziu trumpojo.
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 22:30)
Na, man atrodo, kad nuo oro ir auga
Nevalgau saldumynu, as ju net nemegstu
Kai man hipo - nebuna jokiu apsivalgymo priepoliu - suvalgau koki vaisiu: obuoli ar kelias dziovintas razinas
Pvz. mano dienos meniu: pusryciams kartais nieko, kartais naturalus jogurtas, o kartais koks sumustinis su puse riekele juodos duonos. Pietums arba sriuba, arba koks darzoviu troskinys. Vakarienei bunai jau kokia mesa su darzovemis ar pora bulviu. Makaronai ir ryziai laaaabai reti mano mityboje. Siaip nei briedus sneku, kad nezinau kodel man taip 

nu bet vistiek endokrinologai turetu tau kazka patarti, ar bandyti keisti insulinus ar ka, nes taip tai irgi nesamone tada...

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 30, 22:17)
o kokias versijas turi?

aha...idomu kokios versijos tada?
Smagu rasti namučius. Registruojuosi ir aš. Stažas 4 metai I cd. Du gražūs vaikiukai. Smagu rasti ir pažįstamu madmuazele, monetuxe, rasiux. ( gal ir mane prisimenat?)