Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(Tepaluota @ 2010 10 29, 13:36)
Pradžioj dažniausiai krinta, o pradėjus vartoti insuliną laaabai dažnai lipa aukštyn  doh.gif

kai susirgau - tai pamečiau apie 8 kg, paskui sutvarkė daktarai viską, paskyrė vaistukus, tai per va tuos 6 metelius kai sergu nuo pastovaus svorio apie 6 ir priaugau - tai po kila ir auga kas metukus - o naudojau visa laika novorapida... aš dar galvoju gal nuo kokiu genu siek tiek tas svoris musu priklauso g.gif

QUOTE(inguška @ 2010 10 31, 17:12)
Smagu rasti namučius. Registruojuosi ir aš. Stažas 4 metai I cd. Du gražūs vaikiukai. Smagu rasti ir pažįstamu madmuazele, monetuxe, rasiux. ( gal ir mane prisimenat?)

pagal vardelį tai tikrai prisimenu, bet galėtum šiek tiek ir padėt mirksiukas.gif
Atsakyti
na as galiu tik pagal save pasakyti, daugiau valgau ,tada+daugiau vienetu insulino ir svoriukas iskart pakyla smile.gif , ypac ziema kai maziau judu.
Sveikos merginos, as cia dar naujoke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 10 31, 16:16)
kai susirgau - tai pamečiau apie 8 kg, paskui sutvarkė daktarai viską, paskyrė vaistukus, tai per va tuos 6 metelius kai sergu nuo pastovaus svorio apie 6 ir priaugau - tai po kila ir auga kas metukus - o naudojau visa laika novorapida... aš dar galvoju gal nuo kokiu genu siek tiek tas svoris musu priklauso  g.gif
pagal vardelį tai tikrai prisimenu, bet galėtum šiek tiek ir padėt  mirksiukas.gif

Nėštukėse cukrinukėse vis pabendraudavom...
Man kotai irgi tas svoris vis su metais pliusuojasi. Naudoju taip pat novorapidą. Kai susirgau tai ir man stipriai svoris krito, o dabar vien tik susitraukę drabužiai nervina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2010 11 01, 16:59)
Nėštukėse cukrinukėse vis pabendraudavom...
Man kotai irgi tas svoris vis su metais pliusuojasi. Naudoju taip pat novorapidą. Kai susirgau tai ir man stipriai svoris krito, o dabar vien tik susitraukę drabužiai nervina... doh.gif

na jo kaltos ne mes o aplinka smile.gif turiu ir as nemazai tu susitraukusiu rubu, bet dar neismetu, o gal....prireiks ax.gif
Atsakyti
Tokiu isaugtiniu rubu turiu ir as didziausia kruva doh.gif Bet jau netikiu, kad kada teks apsirengti blush2.gif Juk skirtumas keli dydziai ax.gif
Merginos, tingiu rasyti apie tas versijas, gal kada upas bus- -nes cia visa istorija nuo pradziu rolleyes.gif

Inguska
, zinoma, kad prisimenu biggrin.gif Smagu, kad laikas nuo laiko pasivaideni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 lapkričio 2010 - 21:00
QUOTE(inge37 @ 2010 11 01, 16:11)
na jo kaltos ne mes o aplinka smile.gif turiu ir as nemazai tu susitraukusiu rubu, bet dar neismetu, o gal....prireiks ax.gif

su tais rūbais tokiais turbūt pas kiekvieną tas pats ax.gif pati vyrui sakau, kad ko čia laikai, bet jis irgi mėgsta tokiu principu pakaupt lotuliukas.gif
Atsakyti
O man "sėkmingiausias" būdas svorį numest- aukšti cukrai- jau tada tirpstu kaip pavasarinis sniegas. Prieš antrąjį nėštumą buvau apie 25 kg numetusi. Bet... pastojau, susitvarkiau cukrus- ir vėl visi sugrįžo doh.gif . Matyt nuo savo prigimtinio svorio toli nenubėgsiu- visada svėriau apie 65-68 kg, aiškų po dviejų vaikų dar keli liko, tai kai sveriu apie 72 dar nepanikuoju, bet vos pradeda cukrai mažėti (o tai juk reikškia dažnesnius hipo, daugiau duonos) ir pasidaro 80 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 11 02, 10:23)
su tais rūbais tokiais turbūt pas kiekvieną tas pats  ax.gif pati vyrui sakau, kad ko čia laikai, bet jis irgi mėgsta tokiu principu pakaupt  lotuliukas.gif

va su tom išeiginėm tai nieko gero ax.gif vis norisi kažką pakramsnot. Atrodo visai nedaug, o rezume vakarinis CK 14,5 susileidžia 18vv, užkabino jogurto puse puodelio ir po dviejų val. CK tik 2 doh.gif Atrodo jau buvo gražūs cukriukai ir vėlei užrašuose didelis skaičius.
Na, o svoris ankščiau nei kilo, nei krito - stovėjo vietoje, o vat dabar leidžiantis humologą mix didėja ir matosi kad pagrinde pilvas auga, gal todėl kad leidžiasi vakare į pilvą???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 02 lapkričio 2010 - 10:49
QUOTE(oksy @ 2010 11 02, 12:46)
va su tom išeiginėm tai nieko gero ax.gif vis norisi kažką pakramsnot. Atrodo visai nedaug, o rezume vakarinis CK 14,5 susileidžia 18vv, užkabino jogurto puse puodelio ir po dviejų val. CK tik 2 doh.gif  Atrodo jau buvo gražūs cukriukai ir vėlei užrašuose didelis skaičius.
Na, o svoris ankščiau nei kilo, nei krito - stovėjo vietoje, o vat dabar leidžiantis humologą mix didėja ir matosi kad pagrinde pilvas auga, gal todėl kad leidžiasi vakare į pilvą???

del hipo , tai ir man valgymo priepoliai smile.gif ir dar nakty smile.gif bet ryte tai i maista paziureti nenoriu, susitvarko cukriukas ir vel lyg ir normaliai,grizau is uzsienio, veiksmo truksta, tai dazniau ir saldytuva varstau:)))o vakare kokio tu leidies trumpo veikimo?ir dar 18vv? humolo mix leidziasi atrodo tik su 2 diabeto tipo, ar as klystu?
Atsakyti
Nesuprantu unsure.gif Vėl mano cukrai durniuoja... atsikeliu tai su 11, 12, šiandien jau su 15,2. Ryte suvalgiau sumuštinį su varškės sūriu susileidau 9 vv. Tai dabar, po 2 val. 20 blink.gif blink.gif Nesuprantu kas vyksta g.gif Vėl pas endokrinologę reikia eiti jaučiu, nepavyksta susireguliuoti. Insuliną reikia keisti g.gif Lantuso tai nenoriu schmoll.gif Ir nesuprantu kuris čia - ilgasis ar trumpasis - taip neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 03, 11:09)
Nesuprantu unsure.gif  Vėl mano cukrai durniuoja... atsikeliu tai su 11, 12, šiandien jau su 15,2. Ryte suvalgiau sumuštinį su varškės sūriu susileidau 9 vv. Tai dabar, po 2 val. 20 blink.gif  blink.gif Nesuprantu kas vyksta g.gif  Vėl pas endokrinologę reikia eiti jaučiu, nepavyksta susireguliuoti. Insuliną reikia keisti g.gif  Lantuso tai nenoriu schmoll.gif  Ir nesuprantu kuris čia - ilgasis ar trumpasis - taip neveikia g.gif

gal siaip kokia kita problemele turi, kad cukriukas aukstas, gal tai ir kelia, o endokrinologas tik pasakys maziau valgyk, arba del cukriuko kad aukstas , tai padidink insulina, ka daugiau jie pasakys:)o kodel Lantuso nenori, as rytais atsikeliu neblogais cukriukais, netgi per mazais kartais, bet turiu siek tiek didesniu nueiti miegoti, pvz apie 10, o atsikeliu su 3, bet tikrai buna visko, ir neaisku kas ir kaip g.gif
Atsakyti
Madmuazele- su Novorapidu ir man tokių nesąmonių būdavo, o va Humalogai tinka labiau. Gal tikrai tau tas insulinas netinka g.gif
Atsakyti