QUOTE(inge37 @ 2010 11 03, 10:02)
gal siaip kokia kita problemele turi, kad cukriukas aukstas, gal tai ir kelia, o endokrinologas tik pasakys maziau valgyk, arba del cukriuko kad aukstas , tai padidink insulina, ka daugiau jie pasakys:)o kodel Lantuso nenori, as rytais atsikeliu neblogais cukriukais, netgi per mazais kartais, bet turiu siek tiek didesniu nueiti miegoti, pvz apie 10, o atsikeliu su 3, bet tikrai buna visko, ir neaisku kas ir kaip
O kaži kas gali dar įtakoti

Nu nesuprantu to CD, nemoku susigyventi su juo

Lantusas nėra iki galo ištirtas, ir gydytojai atsargiai jį skiria. Sako, kad skatina vėžinių ląstelių dauginimąsi

O pas endo reikia keliauti, kad insuliną pakeistų - gal tas Novorapid man netinka. Šeimos gydytoja nepadarys to.
QUOTE(rasiux- @ 2010 11 03, 11:10)
Madmuazele- su Novorapidu ir man tokių nesąmonių būdavo, o va Humalogai tinka labiau. Gal tikrai tau tas insulinas netinka
Vat aš ir galvoju jį keisti.
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 03, 12:13)
Jei ryte aukštas - neužtenka vakarinio ilgo. Taip pat gali būti per mažai vakarinio trumpo ir ilgas jo nebepadengia. Ir ryte, kai cukrai būna aukšti, neužtenka 9vv, reik kokius 12vv varyt.
Bet kodėl to ilgojo prieš savaitę užteko (net 1 vv mažiau)

Bet 12 vv sumuštiniui ir numušimui daug

Man sumuštiniui užtenka 4 vv, tai 5 vv papildomus leidau numušti

Kai aptikau skaičių 20, tai susileidau 9 vv vėl, tai po 3 val. jokio hipo nebuvo - 6 rodė
Kaip jie mane nervuoja