Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

QUOTE(_Demetra_ @ 2010 11 05, 18:16)
Gal yra kokiu knygu apie ta buda kaip atstatyti regejima ? Siuo metu esu ne Lietuvoje, tad nera galimybes lankyti kursu smile.gif manau, jog padeda wizualizacija man del regejimo, kazkaip nepatogu man su akiniais darosi

Turiu tai išsisaugojusi, gal kiek padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 05, 18:31)
Turiu tai išsisaugojusi, gal kiek padės 4u.gif

o gal angliskai turite ? deja nemoku rusiskai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif gal kartais padetumet issiaiskinti auksto pulso priezastis ? unsure.gif zinau kad tai itampa ir stresas, bet kas slypi dar po tuo, ka daryti kad susitvarkyti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2010 11 06, 23:26)
Labas vakaras 4u.gif gal kartais padetumet issiaiskinti auksto pulso priezastis ?  unsure.gif  zinau kad tai itampa ir stresas, bet kas slypi dar po tuo, ka daryti kad susitvarkyti?  verysad.gif

Tokiam zmogui reikia paklausti saves: kur as skubu?
Jis gali sedeti vietoj, bet dvasiskai jis bega, bando pabegti nuo savo baimiu arba jas aplenkti... viena is baimiu - baime buti kaltam 4u.gif
Atsakyti
O jei atvirksciai zemas spaudimas ir pulsas?
Atsakyti
Mano nuomonė tokia, kad kai turime daug įvarių probkemų, kurios pakankamai sudėtingai sprendžiamos arba sprendimas reikalauja daug laiko, tada organizmas greičiau nusilpsta, susilpnėja imunitetas ir pradeda kibti ligos.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 11 08, 09:58)

Mano taip yra maždaug iki 12-os valandos. Kavos išgeriu ir viskas tvarkoje.
Atsakyti
kokia dvasine priezastis virusinio susirgimo(temperatura ir pan) kai buna rudeni...Abu mano vaikai susirgo. O parsinese is darzelio, sakyciau butu dvasine priezastis, kad ji ten leidau, bet jam ten patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 11 08, 10:58)

tai reiskia, kad zmogui nepavyko pabegti nuo baimes ir ji uzpuole kaltes jausmas.
apie spaudima:
Что означает давление крови? Ну скажем, давление крови 120/60. 120 минус 60 останется 60 – это давление пульса. Такое давление пульса означает, что кровь у вас в организме движется хорошо. А вот если оба показателя поднимаются, то уже страдают стенки сосудов. Когда повышается верхнее или нижнее давление – это значит, что человек борется. Если давление падает – это говорит о том, что человек страдает от чувства вины. Чувство вины – стресс, подавляющий всякую жизнедеятельность.

Артериальное (верхнее) давление показывает отношение к женскому полу. Венозное (нижнее) давление говорит о вашем отношении к мужскому полу.

Если вы боретесь только с женским полом или с женскими энергиями, с женским началом: мамой, эмоциями (всем, что относится к женскому полу), – давление повышается до 150/60. Такое редко бывает, потому что, если начинается борьба, человек хочет, чтобы другая сторона пришла на помощь. Если не приходит, тогда эта сторона тоже виновата.

Если у вас давление пульса составляет 90, то у вас в висках стучит, сердце колотится – это уже плохо. И от дальнейшего повышения может лопнуть какой-то сосуд.

Когда мы боремся только с мужским полом, до 120/100 поднимается нижнее. Так действует моментальная ужасная злоба на мужа: что он, негодяй, сделал? У вас очень плохое самочувствие, потому что пульсовое давление только 20 – кровь почти не движется. Такое давление очень опасно, особенно если вы разочаровались в любви. Если у вас от этого кровь слишком густая, за очень короткое время может образоваться тромб, который перекроет какой-то жизненно важный центр – и вам грозит паралич или смерть.

Теперь сами думайте, о чем говорит ваше кровяное давление.

smile.gif
dar ji rase, kad aukstas kraujo spaudimas - tai kova su savo pavydu.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 08, 17:35)
kokia dvasine priezastis virusinio susirgimo(temperatura ir pan) kai buna rudeni...Abu mano vaikai susirgo. O parsinese is darzelio, sakyciau butu dvasine priezastis, kad ji ten leidau, bet jam ten patiko  g.gif

Darželinio amžiaus vaikai serga mamos ligomis. Mama nervinasi, pyksta, jai nesiseka darbe, vyras vakare grįžo išgėręs ir jie apsibarė- vaikas susirgo virusine infekcija.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 08, 18:35)
kokia dvasine priezastis virusinio susirgimo(temperatura ir pan) kai buna rudeni...Abu mano vaikai susirgo. O parsinese is darzelio, sakyciau butu dvasine priezastis, kad ji ten leidau, bet jam ten patiko  g.gif

kas kovoja su kitais (isoriniais priesais)- suserga bakteriniu susirgimu. kas kovoja su savimi (kaltina save) - suserga virusiniu.
vaikams - tai mamos stresai.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 11 08, 17:54)
kas kovoja su kitais (isoriniais priesais)- suserga bakteriniu susirgimu. kas kovoja su savimi (kaltina save) - suserga virusiniu.
vaikams - tai mamos stresai.

O virusinis dažniausiai pereina į bakterinį... mirksiukas.gif
Atsakyti