QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 17:36)
O kaip su paslėptomis nuoskaudomis?
Taip, Jūs teisi, yra tokių...jų buvo ir anksčiau, tačiau šiuo metu ypatingai pradėjo spausti gerklę
QUOTE(pupik @ 2010 11 11, 18:03)
Tikrai nieko nesuprantu nei gerklės čakrose, nei sąryšiuose kas su kuo, bet iš to, ką parašėte, man atrodo, kad reikia klausyti savęs: jei rašote, kad trūksta visuomeniškumo, tai kodėl galvojate apie piešimą? Eikite į žmones tiesiogiai, KALBĖKITĖS, reikškitės, neslopinkite, o realizuokite bendravimą. Manau, kad tikslios minčių raiškos ir kitko, ko rašėte, kad trūksta, mokysitės, kai TURĖSITE savo mintis ir kai jas imsite reikšti.
Apskritai, manau, kad jei nori rezultato, tai reik kažką pradėti REALIAI DARYTI dėl to rezultato (kitaip tariant, dirbti) - štai ir Jūsų minima veiksmų raiška
O piešimas ir visa kita (be abejonės, tai taip pat saviraiška) - jei traukia, kam čia atsiklausti? Dar negirdėjau apie neigiamą piešimo poveikį.
Aš Jūsų žinutėje perskaičiau, kad pati puikiai suprantate, ko Jums trūksta, nes viską ir parašėte.
Noriu švelniai pastebėti, kad pasirodė, jog nepsitikite savimi ir lyg norit atsiklausti pritarimo ir leidimo ir taip tarsi pasisemti ryžto?!
Ačiū už pamąstymus. Tik leidimo ar pritarimo tikrai neprašau ir nelaukiu, tiesiog plačiau parašiau apie saviraišką, ką man teko veikti iki šiol ir galbūt to nebedarymas "kerta" per gerklę

galvoju, ar vidinė saviraiška (piešimas, šokis ir pan. kai darai sau,save išreiški dėl savęs), ar visgi išorinė saviraiška (bendravimas, visuomeniškumas ir saviraiška tarp kitų žmonių) paskatino kilti minėtoms gerklės problemoms.
Ką turėjote omeny sakydama, "kai turėsite savo mintis ir imsite jas reikšti"?