Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 12:46)
Čia ir dabar yra tik tie, kurie guli kapinėse.
Ar jautiesi laiminga?

Taip, jaučiuosi laiminga smile.gif Ir rami dėl to. Na, nemoku paaiškinti. Tai, kad esu čia, yra prasminga, ir akimirka amžinoje egzistencijoje. Kažkas tokio...
Atsakyti
seniai skaitinėju šią temą, bet nieko nerašydavau dabar turiu klausimą ir tikiuosi kad pakomentuosit mano vaikas dažnai sako kad jam bloga bet niekad nevemia tik išbąla kaip popieriaus lapas kas tai galėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 10:55)
Taip, jaučiuosi laiminga smile.gif Ir rami dėl to. Na, nemoku paaiškinti. Tai, kad esu čia, yra prasminga, ir akimirka amžinoje egzistencijoje. Kažkas tokio...

Bet jeigu tu sergi virusinėmis ligomis, kažkas tavo gyvenime yra negerai.
Atsakyti
As pastebejau,kad persalimai mane aplanko,kai jauciu sumaisti,kazkokie trumpi susierzinimai,neaiskumai,kai reikia kazka nuspresti,iskyla reikalu,va tada jau tiesiog zinau,jog apsirgsiu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 13:06)
Bet jeigu tu sergi virusinėmis ligomis, kažkas tavo gyvenime yra negerai.

Suprantu. Mano gyvenime kartojasi senelių gyvenimo įvykiai, na, kai tam tikri skaudūs įvykiai yra buvę jų gyvenime... Anksčiau tai labai gniuždė, dabar tik ieškau atsakymų.
Atsakyti
Norejau paklausti, kodėl kyla problemų su gerkle, vis atsikartoja faringitas (užkimimas, krenkštimas, giženimas), taip pat kartais atsiranda gumulo jausmas gerklėj...liežuvio galiukas pabalęs, o tai taip pat rodo gerklės pažeidimus. Ar tai susiję su gerklės čakros užblokavimo priežastimis (ribojami žmogui būtini išraiškos būdai, trūksta bendravimo, visuomeniškumo, tikslios minčių ir veiksmų raiškos)? Kadangi paprasti pamąstymai, atsiprašymai/atleidimai "nebepadeda", gal kas žino, kaip apvalyti gerklės čakrą? 4u.gif o gal tiesiog reikia imtis naujos veiklos - piešimo (turiu polinkį į tai), šokio (tai dariau 10 metų) ir pan. smile.gif gal turite minčių? Ačiū
Atsakyti
Ką galėtų reikšti dešinės rankos skausmas(nuo peties iki pat plaštakos) be jokios fizinės priežasties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild-One @ 2010 11 11, 14:14)
Norejau paklausti, kodėl kyla problemų su gerkle, vis atsikartoja faringitas (užkimimas, krenkštimas, giženimas), taip pat kartais atsiranda gumulo jausmas gerklėj...liežuvio galiukas pabalęs, o tai taip pat rodo gerklės pažeidimus. Ar tai susiję su gerklės čakros užblokavimo priežastimis (ribojami žmogui būtini išraiškos būdai, trūksta bendravimo, visuomeniškumo, tikslios minčių ir veiksmų raiškos)? Kadangi paprasti pamąstymai, atsiprašymai/atleidimai "nebepadeda", gal kas žino, kaip apvalyti gerklės čakrą?  4u.gif o gal tiesiog reikia imtis naujos veiklos - piešimo (turiu polinkį į tai), šokio (tai dariau 10 metų) ir pan.  smile.gif gal turite minčių? Ačiū

O kaip su paslėptomis nuoskaudomis?
Atsakyti
smile.gif
Tikrai nieko nesuprantu nei gerklės čakrose, nei sąryšiuose kas su kuo, bet iš to, ką parašėte, man atrodo, kad reikia klausyti savęs: jei rašote, kad trūksta visuomeniškumo, tai kodėl galvojate apie piešimą? Eikite į žmones tiesiogiai, KALBĖKITĖS, reikškitės, neslopinkite, o realizuokite bendravimą. Manau, kad tikslios minčių raiškos ir kitko, ko rašėte, kad trūksta, mokysitės, kai TURĖSITE savo mintis ir kai jas imsite reikšti.
Apskritai, manau, kad jei nori rezultato, tai reik kažką pradėti REALIAI DARYTI dėl to rezultato (kitaip tariant, dirbti) - štai ir Jūsų minima veiksmų raiška
O piešimas ir visa kita (be abejonės, tai taip pat saviraiška) - jei traukia, kam čia atsiklausti? Dar negirdėjau apie neigiamą piešimo poveikį.
Aš Jūsų žinutėje perskaičiau, kad pati puikiai suprantate, ko Jums trūksta, nes viską ir parašėte.
Noriu švelniai pastebėti, kad pasirodė, jog nepsitikite savimi ir lyg norit atsiklausti pritarimo ir leidimo ir taip tarsi pasisemti ryžto?!
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 17:36)
O kaip su paslėptomis nuoskaudomis?

Taip, Jūs teisi, yra tokių...jų buvo ir anksčiau, tačiau šiuo metu ypatingai pradėjo spausti gerklę smile.gif

QUOTE(pupik @ 2010 11 11, 18:03)
smile.gif
Tikrai nieko nesuprantu nei gerklės čakrose, nei sąryšiuose kas su kuo, bet iš to, ką parašėte, man atrodo, kad reikia klausyti savęs: jei rašote, kad trūksta visuomeniškumo, tai kodėl galvojate apie piešimą? Eikite į žmones tiesiogiai, KALBĖKITĖS, reikškitės, neslopinkite, o realizuokite bendravimą. Manau, kad tikslios minčių raiškos ir kitko, ko rašėte, kad trūksta, mokysitės, kai TURĖSITE savo mintis ir kai jas imsite reikšti.
Apskritai, manau, kad jei nori rezultato, tai reik kažką pradėti REALIAI DARYTI dėl to rezultato (kitaip tariant, dirbti) - štai ir Jūsų minima veiksmų raiška
O piešimas ir visa kita (be abejonės, tai taip pat saviraiška) - jei traukia, kam čia atsiklausti? Dar negirdėjau apie neigiamą piešimo poveikį.
Aš Jūsų žinutėje perskaičiau, kad pati puikiai suprantate, ko Jums trūksta, nes viską ir parašėte.
Noriu švelniai pastebėti, kad pasirodė, jog nepsitikite savimi ir lyg norit atsiklausti pritarimo ir leidimo ir taip tarsi pasisemti ryžto?!
smile.gif

Ačiū už pamąstymus. Tik leidimo ar pritarimo tikrai neprašau ir nelaukiu, tiesiog plačiau parašiau apie saviraišką, ką man teko veikti iki šiol ir galbūt to nebedarymas "kerta" per gerklę smile.gif galvoju, ar vidinė saviraiška (piešimas, šokis ir pan. kai darai sau,save išreiški dėl savęs), ar visgi išorinė saviraiška (bendravimas, visuomeniškumas ir saviraiška tarp kitų žmonių) paskatino kilti minėtoms gerklės problemoms.
Ką turėjote omeny sakydama, "kai turėsite savo mintis ir imsite jas reikšti"? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, dar kartą smile.gif
Omeny turėjau pamąstymą bendrąja, ne Jūsų atžvigiu, prasme:
kad mintis, manau, derėtų reikšti, kai jas turi išbaigtas, o ne padrikas, kai dar pačiam žmogui painiava ir nėra nuoseklumo, geriau patylėti, t. y. kaip kiniečių, berods, patarlė sako: kai nežinai, ką ar kaip pasakyti, geriau patylėti (šiuo atveju, tai slopintų išorinę saviraišką). Tai ir mano nuomonė, nors, beje, yra daug labai žavių žmonių, kurie šia savybe ir nepasižymi!
O kartais, kas vienam atrodo nuoseklu, kitam - padrika ir neaišku g.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild-One @ 2010 11 11, 18:23)
Taip, Jūs teisi, yra tokių...jų buvo ir anksčiau, tačiau šiuo metu ypatingai pradėjo spausti gerklę  smile.gif

Mano patirtis rodo, kad dažno gerklės skausmo priežastis yra būtent nuoskaudos. O kuri jų neturim? Ypač tos, kurios stengiasi būti "inteligentiškos" ir pyktį geriau viduje paslepia, o ne išsako. ax.gif
Atsakyti