Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

Paskutiniu metu ir as intensyviai emiau ieskoti info ir gilintis sia tema... visada buvau is tu, kuriems visi ezoteriniai ir dvasiniai dalykai idomus. Siaip perskaiciau sia ir praeita tema (kitu dar nespejau) Tai vat ir kilo man toks klausimas-iki kokio amziaus vaikai itakojami yra tevu, nuo kada patys atsakingi uz savo ligas? ir dar... jau metus paskauda kaires rankos smiliaus virsutini sanari... si rudeni staiga vienas po kito eme skaudet tos pacios kaires viduriniojo pirsto virsutini ir mazojo pirsto vidurini sanari.... kame ieskot bedu? g.gif

beje, kaip ismokt medituot?? nes visokie bandymai man baigiasi juoku is pacios saves... blush2.gif neiseina atsipalaiduot ir nebegalvot apie nieka ...
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 11 08, 18:54)
kas kovoja su kitais (isoriniais priesais)- suserga bakteriniu susirgimu. kas kovoja su savimi (kaltina save) - suserga virusiniu.
vaikams - tai mamos stresai.

bet dabar sergame visa seima, vaikas mus uzkrete. siaip paskutiniu metu man to streso buvo maziau, pagaliau galejau atsikvepti, nes vaikas darzelyje, o svarbiausia, jam ten labai patiko. nuejo 3 d. ir susirgo...beja, temperatura nekrenta jau 4 diena, siaip labai sveikas berniukas, beveik nesirges anksciau.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 08, 18:51)
Darželinio amžiaus vaikai serga mamos ligomis. Mama nervinasi, pyksta, jai nesiseka darbe, vyras vakare grįžo išgėręs ir jie apsibarė- vaikas susirgo virusine infekcija.

Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 09, 12:31)
bet dabar sergame visa seima, vaikas mus uzkrete. siaip paskutiniu metu man to streso buvo maziau, pagaliau galejau atsikvepti, nes vaikas darzelyje, o svarbiausia, jam ten labai patiko. nuejo 3 d. ir susirgo...beja, temperatura nekrenta jau 4 diena, siaip labai sveikas berniukas, beveik nesirges anksciau.
Papildyta:

Na, pasakymas "vaikas užkrėtė" truputį netikslus, nes jis serga mamos liga...O kad sergat visi- normalu, nes, matyt, vien vaiko ligos apsivalymui neužtenka...
Visai nesvarbu, ar vaikui patinka darželyje.
Temperatūra- mamos pyktis. Kuo aukštesnė, tuo didesnis. Kartais savyje tenka ilgai pasikapstyti, kol randi, ant ko pyksti...
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2010 11 09, 10:59)
Paskutiniu metu ir as intensyviai emiau ieskoti info ir gilintis sia tema... visada buvau is tu, kuriems visi ezoteriniai ir dvasiniai dalykai idomus. Siaip perskaiciau sia ir praeita tema (kitu dar nespejau) Tai vat ir kilo man toks klausimas-iki kokio amziaus vaikai itakojami yra tevu, nuo kada patys atsakingi uz savo ligas? ir dar... jau metus paskauda kaires rankos smiliaus virsutini sanari... si rudeni staiga vienas po kito eme skaudet tos pacios kaires viduriniojo pirsto virsutini ir mazojo pirsto vidurini sanari.... kame ieskot bedu?  g.gif

beje, kaip ismokt medituot?? nes visokie bandymai man baigiasi juoku is pacios saves...  blush2.gif neiseina atsipalaiduot ir nebegalvot apie nieka ...

Vaikai įtakojami tėvų maždaug iki 22 m. Paauglystėje jie pradeda sirgti ir savomis ligomis.

Medituoti geriausiai mokytis keliese. Kaune tikrai nėra sunku susirasti tokių grupelių.
Atsakyti
gal kas galit pakomentuoti ka reiskia anemija ir kraujo sutirstejimas? - gyvenimo dziaugsmo nebuvimas, baime? g.gif
Atsakyti
vakar labai susinervavau.supykau baisiai ant mano nemylimo zmogaus
siandien ziauriai skauda strenas,kryzkauli,net isgeriau vaistu
ar tai gali but susije?

jau gera pusmeti maudzia desini kojos kelio sanari.vaikatant nejauciu,bet jauciasi stojant is tupimos padeties.ar ilgiau patupejus,paklupejus
g.gif g.gif g.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 09, 17:25)
Na, pasakymas "vaikas užkrėtė" truputį netikslus, nes jis serga mamos liga...O kad sergat visi- normalu, nes, matyt, vien vaiko ligos apsivalymui neužtenka...
Visai nesvarbu, ar vaikui patinka darželyje.
Temperatūra- mamos pyktis. Kuo aukštesnė, tuo didesnis. Kartais savyje tenka ilgai pasikapstyti, kol randi, ant ko pyksti...
Papildyta:
Vaikai įtakojami tėvų maždaug iki 22 m. Paauglystėje jie pradeda sirgti ir savomis ligomis.

Medituoti geriausiai mokytis keliese. Kaune tikrai nėra sunku susirasti tokių grupelių.

O sakykit,kaip cia nutinka, kad tokiom ligom ima sirgt vaikai, kai pradeda lankyt darzeli, anksciau maniau, kad ateina i dideli kolektyva kur daug vaiku snargliuoja ir uzsikrecia
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2010 11 09, 10:59)
Paskutiniu metu ir as intensyviai emiau ieskoti info ir gilintis sia tema... visada buvau is tu, kuriems visi ezoteriniai ir dvasiniai dalykai idomus. Siaip perskaiciau sia ir praeita tema (kitu dar nespejau) Tai vat ir kilo man toks klausimas-iki kokio amziaus vaikai itakojami yra tevu, nuo kada patys atsakingi uz savo ligas? ir dar... jau metus paskauda kaires rankos smiliaus virsutini sanari... si rudeni staiga vienas po kito eme skaudet tos pacios kaires viduriniojo pirsto virsutini ir mazojo pirsto vidurini sanari.... kame ieskot bedu?  g.gif

beje, kaip ismokt medituot?? nes visokie bandymai man baigiasi juoku is pacios saves...  blush2.gif neiseina atsipalaiduot ir nebegalvot apie nieka ...

yra labai gera knygute. Vadinasi "Воспитание души вашего ребенка" Ten rasi manau atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Valerija!!! @ 2010 11 10, 20:21)
yra labai gera knygute. Vadinasi "Воспитание души вашего ребенка" Ten rasi manau atsakymus

Yra ši knyga ir lietuviškai, bet skirta ne žalioms mamytėms, o jau pasiskaičiusioms šį tą. Ir apie ligas joje nerašoma.
Atsakyti
Šiek tiek visada domėjausi apie ligų dvasines priežastis... Tačiau šiais metais kažkas nebe taip: nuo rugsėjo aš ir dukrelė sergam virusinėm ligom. Nėra niekada taip buvę. Dukrelė pasveiko, o aš jau trečią kartą "pasigavau" ir tikrai nesuprantu kodėl... Gal tai gali būti susiję su mano mama? Nes jie dabar labai didelėj įtampoj gyvena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 10:04)
Šiek tiek visada domėjausi apie ligų dvasines priežastis... Tačiau šiais metais kažkas nebe taip: nuo rugsėjo aš ir dukrelė sergam virusinėm ligom. Nėra niekada taip buvę. Dukrelė pasveiko, o aš jau trečią kartą "pasigavau" ir tikrai nesuprantu kodėl... Gal tai gali būti susiję su mano mama? Nes jie dabar labai didelėj įtampoj gyvena?  g.gif

O tu pati ar jautiesi laiminga?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 12:42)
O tu pati ar jautiesi laiminga?

Jaučiuosi rami, būdama čia ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 10:45)
Jaučiuosi rami, būdama čia ir dabar.

Čia ir dabar yra tik tie, kurie guli kapinėse.
Ar jautiesi laiminga?
Atsakyti