Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 21:07)
Mano patirtis rodo, kad dažno gerklės skausmo priežastis yra būtent nuoskaudos. O kuri jų neturim? Ypač tos, kurios stengiasi būti "inteligentiškos" ir pyktį geriau viduje paslepia, o ne išsako.  ax.gif

Oi ne, čia tai ne mano atvejis, netgi atvirkščiai, kartais reikėtų nutylėti biggrin.gif 4u.gif
Gal turit minčių, kaip paleisti nuoskaudas? Kurios atėjo iš vaikystės, o kartais kurios užsiliko nuo kažkieno žodžių, kurie įskaudino. Ar tiesa, kad įskaudina ne patį žmogų, o jo ego? Kitaip tariant, ar laisvą žmogų įmanoma įskaudinti?
Atsakyti
Sunku su tomis nuoskaudomis.. As jau kuris laikas bandau ju atsikratyti..bet atrodo, kad stoviu vietoje ir tas gumulas gerkleje tik dideja.. sad.gif Bandau perzvelgti situacijas is praeities, kai buvau iskaudinta, kai pykau ant tu zmoniu ir bandau jas isivaizduoti naujai (zinodama, kad tai buvo dievo valia ir kaltu nera) Aisku labai sunku kazkaip naujai pajausti tai kas buvo labai seniai..
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 23:07)
Mano patirtis rodo, kad dažno gerklės skausmo priežastis yra būtent nuoskaudos. O kuri jų neturim? Ypač tos, kurios stengiasi būti "inteligentiškos" ir pyktį geriau viduje paslepia, o ne išsako.  ax.gif

Parašėt, ir susimąsčiau. Aš būtent toks žmogus ir esu - jeigu neturiu ką gero pasakyt, tyliu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 22:20)
jeigu neturiu ką gero pasakyt, tyliu.  doh.gif

Blogiau, jei turit ka pasakyt ir tylit..
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 22:20)
Parašėt, ir susimąsčiau. Aš būtent toks žmogus ir esu - jeigu neturiu ką gero pasakyt, tyliu.  doh.gif

Realiame gyvenime ir aš dažniausiai nutyliu... Tik SM rėžiu, ką galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 11 12, 12:14)
Blogiau, jei turit ka pasakyt ir tylit..

Jei turiu ką pasakyti - pasakau, bet retai kalbu apie savo jausmus ir išgyvenimus. Esu intravertė, ir daug kalbėt apie save man nepatinka. Žinau, jog reiktų tai keisti, bet nėra taip paprasta... unsure.gif Iš tiesų dauguma mano aplinkos žmonių mane ir laiko emociškai šaltoka, nes ir labai susijaudinusi retai išreiškiu savo jausmus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 12 lapkričio 2010 - 11:20
QUOTE(Chloris @ 2010 11 12, 12:19)
Jei turiu ką pasakyti - pasakau, bet retai kalbu apie savo jausmus ir išgyvenimus. Esu intravertė, ir daug kalbėt apie save man nepatinka. Žinau, jog reiktų tai keisti, bet nėra taip paprasta... unsure.gif Iš tiesų dauguma mano aplinkos žmonių mane ir laiko emociškai šaltoka, nes ir labai susijaudinusi retai išreiškiu savo jausmus.

mano situacija
isejo pasikeist,gal po kokiu 7m tik,aisku,dedant pastangas
Atsakyti
QUOTE(Wild-One @ 2010 11 11, 22:24)
Oi ne, čia tai ne mano atvejis, netgi atvirkščiai, kartais reikėtų nutylėti  biggrin.gif  4u.gif

cia tas pats. cia du galai to paties, energija ta pati smile.gif
is savo patirties galiu pasakyti, kad jei as manau, kad kazko savyje neturiu, butent ta visada ir turiu, tik ant tiek prislopinta, kad to jau nebejauciu.
viska, ka pasakome aukstu balsu, pakeltu tonu - tai moteriskas pyktis, jei neisakome del kokiu nors priezasciu arba kunas musu nebeleidzia mums to daryti -uzkimstame- taip mums parodydamas, kad tokiu budu tos energijos paleisti nebegalime, kad reikia padaryti tai civilizuotai, kad turime visko pakankamai(proto, sugebejimu) kad padaytumem tai zmogiskai.
Atsakyti
Kokios gali buti priezastys, jei dukrai daznai skauda pilva? Jau gal metus laiko, bent pora kartu per savaite. Keleta tyrimu padarem, viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siluete @ 2010 11 13, 01:22)
Kokios gali buti priezastys, jei dukrai daznai skauda pilva? Jau gal metus laiko, bent pora kartu per savaite. Keleta tyrimu padarem, viskas gerai g.gif

Pyktis, nukreiptas į save. Savidestrukcinės mintys. Taip jaučiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 12 lapkričio 2010 - 23:43
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Skamba nekaip unsure.gif Kokiu budu galima butu jai padeti? Jai 10 metu.
Atsakyti
QUOTE(Siluete @ 2010 11 13, 11:25)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Skamba nekaip unsure.gif  Kokiu budu galima butu jai padeti? Jai 10 metu.

Tokio amžiaus vaikai glaudžiai susiję su motina, kaip vaižgantė sakė, kad vaikai serga mamos ligomis... Tai reiktų labai gerai save "perkratyti"...
Šiaip, perkračius save, man nustojo skaudėt gerklę gana greit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 13 lapkričio 2010 - 10:23