Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Patys geriausi gimdymo namai. Visi paslaugūs, geri, rūpestingi. Gimdžiau du kartus čia ir jei dar gimdyčiau, tai tik P.Mažylio gimdymo namuose. AČIŪ visam personalui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojastar: 11 kovo 2011 - 17:10
man taip pat sie gimdymo namai patys geriausi,nesuprantu kur cia galima rasti minusu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 03 06, 13:48)
va ši vieta įdomiai atrodo  g.gif tai  pabėgot iš ligoninės ? jei antrą dieną išėjot namo su vaiku, kuriam kažkas negerai ir nevažiavot į kitą ligoninę, o kitą dieną grįžot koliotis?

o kur nors buvo parasyta apie pabegima is ligonines? g.gif paprasciausiai buvo atlikti visi reikalingi tyrimai, sutvarkyti dokumentai ir isvaziuota nes nebuvo reikalo daugiau ten buti nei minutes. Zinoma vaikelis buvo nuveztas i kita ligonine. Vaikiskus klausimus cia uzduodate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimoote @ 2011 03 12, 12:37)
o kur nors buvo parasyta apie pabegima is ligonines? g.gif  paprasciausiai buvo atlikti visi reikalingi tyrimai, sutvarkyti dokumentai ir isvaziuota nes nebuvo reikalo daugiau ten buti nei minutes. Zinoma vaikelis buvo nuveztas i kita ligonine. Vaikiskus klausimus cia uzduodate  smile.gif

Na pati įdomiai rašot, jei buvo sutvarkyti dokumentai, tai tada būtumėt turėjusi susimokėt, jei gulėjot mokamoj palatoj. Jei vaikiukui buvo kažkokių problemų, tai jie negalėjo jūsų išleisti, nebent, jūs visą atsakomybę priisėmėt sau. Į kitą ligoninę, jau reikėjo turėt siuntimą, arba važiuot greitosios pagalbos nukreipimu.
Dėl patalynės, tai jos neprivalu keisti kasdien, pati dirbu klinikose pooperacinėje palatoje, tai tikrai patalynė nėra keičiama kasdien, jei ji nėra sutepta, ar sukruvinta. Nuo valdiškų rūbelių neturėtų berti, nes jie sterilizuojami karštais garais ir alergijos nesukialia, greičiau vaikučiui alergiją gali sukelti iš namų atvežti rūbeliai, arba jam paprasčiausiai buvo bėrimukas nuo prakaito, gal laikėt per šiltai užklotą.
Dėl tėvelio neįleidimo, tai personalas yra teisus, nes vistik ligoninėje reiktų laikytis nustatytos tvarkos, yra poilsio laikas ir manau nėra ko pykti, jei tokiu laiku lankytojai neįleidžiami.
Aišku čia yra tik mano nuomonė, juk viskas visiems gerai būt negali. Kiekvienas esam žmogus su savais norais, įpročiais ir poreikiais. Tik tas jūsų parašymas šiek tiek kliuva, kad vietoj to kad džiaugtumėtės vaikeliu, jūs važiuojat koliotis. Na ir ką tas koliojimasis padėjo, ar kas jums pasikeitė? Jaučiu nieko, tik sau papildomo streso įsivarėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2011 03 12, 15:58)
Na pati įdomiai rašot, jei buvo sutvarkyti dokumentai, tai tada būtumėt turėjusi susimokėt, jei gulėjot mokamoj palatoj. Jei vaikiukui buvo kažkokių problemų, tai jie negalėjo jūsų išleisti, nebent, jūs visą atsakomybę priisėmėt sau. Į kitą ligoninę, jau reikėjo turėt siuntimą, arba važiuot greitosios pagalbos nukreipimu.
Dėl patalynės, tai jos neprivalu keisti kasdien, pati dirbu klinikose pooperacinėje palatoje, tai tikrai patalynė nėra keičiama kasdien, jei ji nėra sutepta, ar sukruvinta. Nuo valdiškų rūbelių neturėtų berti, nes jie sterilizuojami karštais garais ir alergijos nesukialia, greičiau vaikučiui alergiją gali sukelti iš namų atvežti rūbeliai, arba jam paprasčiausiai buvo bėrimukas nuo prakaito, gal laikėt per šiltai užklotą.
Dėl tėvelio neįleidimo, tai personalas yra teisus, nes vistik ligoninėje reiktų laikytis nustatytos tvarkos, yra poilsio laikas ir manau nėra ko pykti, jei tokiu laiku lankytojai neįleidžiami.
Aišku čia yra tik mano nuomonė, juk viskas visiems gerai būt negali. Kiekvienas esam žmogus su savais norais, įpročiais ir poreikiais. Tik tas jūsų parašymas šiek tiek kliuva, kad vietoj to kad džiaugtumėtės vaikeliu, jūs važiuojat koliotis. Na ir ką tas koliojimasis padėjo, ar kas jums pasikeitė? Jaučiu nieko, tik sau papildomo streso įsivarėt  ax.gif

sutinku su kienvienu zodziu 4u.gif
Atsakyti
Aišku čia yra tik mano nuomonė, juk viskas visiems gerai būt negali. Kiekvienas esam žmogus su savais norais, įpročiais ir poreikiais. Tik tas jūsų parašymas šiek tiek kliuva, kad vietoj to kad džiaugtumėtės vaikeliu, jūs važiuojat koliotis. Na ir ką tas koliojimasis padėjo, ar kas jums pasikeitė? Jaučiu nieko, tik sau papildomo streso įsivarėt  ax.gif

Taip pritariu l.tiksliai parasyta drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti

Šaunuolė mirksiukas.gif Manau, kad tiksliau nei tiksliai parašyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 03 14, 11:58)
Šaunuolė mirksiukas.gif  Manau, kad tiksliau nei tiksliai parašyta drinks_cheers.gif

Na tiesiog pati dirbu tokioje pačioje įstaigoje ir žinau tvarką ax.gif
Atsakyti
Na kad jau užvirė tokia diskusija, papasakosiu savo patirtį.

Prieš beveik 4 mėn gimdžiau šiuose gimdymo namuose. Tuo metu buvo labai daug gimdančių. Buvau nusistačiusi prieš epidūrą ir skatinimą. gimdymo eiga pakoregavo mano nuomonę ir nuskausminimą darėm. Dėl neskatinimo teko vis kovoti, taikėsi jį padaryti savo nuožiūra nieko man nesakant, taigi vyras šitoj vietoj labai pravertė, kurios nenori skatinamųjų - nusiteikit vis paklausinėt "ką čia darot" ir mandagiai atsisakyti, vistik prievarta nieko nekišo.

Akušerė buvo piktoka dėl tokių mano norų / nenorų, bet atėjus finalui savo darbą dirbo puikiai, gaila jos vardo nepamenu. Gydytoja pasitaikė vardu Jolanta, pavardės deja neatsimenu. Jos jumoro jausmas keistokas, gali pasirodyt grubi, nu bet kai reikia irgi dirba, nors ir velnių duoda smile.gif) Niekas nelindo plepėt, galvelės neglostė, į vyro parankę įsitvėrus ratais vaikštinėjau po gimdyklą.

Ganėtinai bjauri vieta buvo, kai jau atėjo laikas stumti vyras ėjo visų pagalbininkių ieškoti, nieko nerado, kelis kartus koridoriuj šaukė, kad kas ateitų. Toks ekstremalus momentas, bet atėjo ir sako: tai ko nestumi? Šitos vietos taip ir likau nesupratus biggrin.gif
Bet reziume - abi su dukrele gyvos, sveikos.

Po gimdymo priežiūra buvo puiki, vis ėjo ir klausė ar viskas tvarkoj, kartu bandėm mažylei įduoti krūtį, bet iš šito nieko neišėjo (nors personalo kompetencija šioj situacijoj jautėsi). Jei ko prireikdavo naktį budinti sesutė be jokių burbėjimų kėlėsi, net tokioj kvailoj situacijoj kaip numoviau vaikui švarkelį ir nebemokėjau apmauti biggrin.gif kai kitą naktį dukrelė ilgai verkė net atėjo pažiūrėt ar viskas gerai savo iniciatyva. Prašiau švarių rūbelių - atnešė, prašiau palų - atnešė.

Mane paguldė į dvivietę (13) palatą, vyrui pasilikti neleido, nors nuolat prašėm, kad jei atsiras laisva palata duotų. Už durų girdėjau, kaip kitą dieną gimdžiusios rinkosi palatas, nu bet ką jau ten pyksi.

Man maistas pasirodė bjaurus, bet šitoj vietoj žinau, kad esu išlepus, tai vyras nešė skanėstus iš krišnaitų restorano bigsmile.gif
Su niekuo nesitariau dėl gimdymo, niekam nemokėjau. Turėjom pasiėmę solidžią sumą, bet nemačiau už ką mokėti. Visi dirbo savo darbą ir tiek, viskas normaliai ir tiek.

Išrašymo dieną į palatą atvežė ką tik pagimdžiusią merginą. Ji gimdė pas tą pačią daktarę, tik gal plyšo vos daugiau. Kai pasipasakojom, mūsų situacijos buvo beveik identiškos, tik man viskas atrodė puiku, jai siaubinga. Taigi - iš kokio taško žiūri taip ir matai.

Nepamirštant žodžių "prašau", "ačiū", "gal galėtumėt" ir t.t. sesutės viską darė su šypsena mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir ką tas koliojimasis padėjo, ar kas jums pasikeitė? Jaučiu nieko, tik sau papildomo streso įsivarėt  ax.gif

esat girdejus apie tokia pacientų sveikatai padarytos žalos nustatymo komisija tai taip man pasikeite daug kas, o svarbiausia kad neliko nenubaustas personalas uz savo nekokybiska darba. Jeigu jau dirbi tokioj istaigoj, tai buk malonus ir dirbk visu 100% o ne puse kojos kaip sakoma smile.gif
Atsakyti
o tai kas buvo padaryta sveikatai?jokia komisija nebuvo mineta o dabar staiga atsirado doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamynukas @ 2011 03 15, 13:04)
o tai kas buvo padaryta sveikatai?jokia komisija nebuvo mineta o dabar staiga atsirado doh.gif  lotuliukas.gif

buvo padaryta... o jeigu tau juokinga kas liecia vaiko sveikata, tai juokis bet tik ziurek neprisijuok nes ir pati turi vaika kaip matau...
juokdare matai atsirado
Atsakyti