Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Juknele @ 2010 11 28, 09:46)
SOS!
Reikalingas patarimas. Jau kelios dienos kaip man labai skauda danti. Liaudiskos priemones neveikia. Esu isgerusi puse tabletes Neocitramono. Padejo, bet paskaiciau, kad maitinancioms negalima jo vartoti.

Neocitramonas nerekomenduojamas, nes sudetyje yra kofeino... Isgerk iskart po maitinimo ir nesuk galvos. Paracetamoli galima rinktis ar ibuprofena. 4u.gif

QUOTE(vario @ 2010 11 28, 10:47)
Taigi, ne visada užkandžiai kalti dėl papinukų nevalgumo  tongue.gif

4u.gif
Zinoma ne visada. Tiesiog pasijuokiau is tokiu situaciju. Mano panele taipogi ne is tu valgiuju...bet as kazkaip ramiai i tai reaguoju.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 11 28, 11:59)
galima gerti ibuprofeną
žindant didelį vaiką ta viena tabletė manau neapnuodys

QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 11 28, 12:35)
Juknele,  4u.gif
Dėk gvazdikėlį visą (cielą ar dalelę) prie dantuko, šalia dantenos, ant dantuko ar į skylutę jei tokia atsiradus. (nežinau ar skalavimas pagelbėtų, bet bandymas nepakenks)
Laikykis  4u.gif

QUOTE(ast_alaus @ 2010 11 28, 14:23)
Neocitramonas nerekomenduojamas, nes sudetyje yra kofeino... Isgerk iskart po maitinimo ir nesuk galvos. Paracetamoli galima rinktis ar ibuprofena.  4u.gif
4u.gif

Aciu, mano puikiosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai man padejot! Ir kaip operatyviai thumbup.gif
Atsakyti
Ibuprofenas nuo danties skausmo gerai, nes jis - ir antiuzdegiminis.
Atsakyti
Sveikos mamos:)
Norejau pasikonsultuoti, vakar perskaiciau gruodzio menesio Mamos zurnalo straipsni apie vaiku miego problemas. Ir... sunerimau. ten parasyta, kad vaikas turi moketi izmigti pats, tevu neturi buti salia,kitaip tai gresia miego problemomis, kad vaikas dar ilgai nesugebes uzmigti pats... mano mazius nei pietu nei nakties miego pats neuzmiega, o dbr isvis tik zyzdamas, niekaip kitaip neiseina, reikalauja papelio, ssusitarti jokiu sansu, ima verkti ir sakyti, as taip noriu papelio...kazkada kuo puikiausiai uzmigdavo be jo, bet po keliones i Turkija ir po sunkiu ligu vasara vel gryzome prie miegojimo su papeliu. nakty ir nusiramina tik prie papelio. nejau cia jau gresia miego problemom ateity?...Vis mastau apie naktinio zindimo nutraukima, bet as matau, kad jam jo reikia, negaliu imt ir pati nusprest kad nakty jau nebebus... vis laukiu momento, kada js pats atsisakys, bet kai paskaitau tokiu straipsniu tai paskui imu galvoti, kad noredama gero vaikui nepadaryciau jam meskos paslaugos?nezinau, ka daryti? Ar kiti vyresnio maziaus vaikuciai ir uzmiega su papeliu, jei ne tai kaip pavyksta susitarti. man niekaip. maniskis toks gudrus, kad jei as skaitau knyga, tai jis man sako" As ciulpsiu papeli, o tu skaityk" ir taip ima dziugauti smile.gif
Atsakyti
Sveika, nesu aš apie tai išmananti, bet galiu pasakyti apie savo patirtį, gal tau padės. Aš saviškei pradėjau sakyti, kad BA -BA nebėra, kad ji jau didelė, o pienuko po truputį mažėjo ir visai sumažėjo, kad liko tik rytui ir vakarienei, kad nepasigamina jo tiek, kad jei būtų tikrai duočiau. Melas, bet kaip sakant šventas smile.gif O naktim, kai prabunda irgi sakau, kad nėra, kad bus ryte, jei zirzia, tai vyras rimtu piktoku balsu griežtai pasako "EIK MIEGOT" ir ji nutyla ir užmiega smile.gif Žodžiu, aš jai nuolat kartoju, kad nebeturiu pienuko ir po kol kas mums tas variantas tinka. O naktimis ji keliasi kokius 3 kartus doh.gif oi, kaip mane tai vargina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2010 12 01, 15:45)
Norejau pasikonsultuoti, vakar perskaiciau gruodzio menesio Mamos zurnalo straipsni apie vaiku miego problemas. Ir... sunerimau.
Vis mastau apie naktinio zindimo nutraukima, bet as matau, kad jam jo reikia, negaliu imt ir pati nusprest kad nakty jau nebebus...

Ka as galiu pasakyti...netinkama straipsneli perskaitei 4u.gif (butinai ir as ji susirasiu).
Niekada nebus per daug artumo, meiles ir silumos tam mazam zmogiukui. Ir tikrai ateis laikas, kai jam nebereikes nei guleti salia mamos, nei glaustis prie papulio...-vieniems anksciau, kitiems veliau. Man asmeniskai svarbiau isiklausyti i paties vaiko poreikius... Juk iki treju vaikas net nesuvokia saves kaip atskiros asmenybes, jis save zino tik kaip 'as ir mama', tad nieko nuostabaus, kad jiems NIEKO nera svarbiau uz buvima dviese - diena ir nakti! wub.gif
Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 12 01, 17:35)
Ka as galiu pasakyti...netinkama straipsneli perskaitei  4u.gif (butinai ir as ji susirasiu).
Niekada nebus per daug artumo, meiles ir silumos tam mazam zmogiukui. Ir tikrai ateis laikas, kai jam nebereikes nei guleti salia mamos, nei glaustis prie papulio...-vieniems anksciau, kitiems veliau. Man asmeniskai svarbiau isiklausyti i paties vaiko poreikius... Juk iki treju vaikas net nesuvokia saves kaip atskiros asmenybes, jis save zino tik kaip 'as ir mama', tad nieko nuostabaus, kad jiems NIEKO nera svarbiau uz buvima dviese - diena ir nakti!  wub.gif
Kantrybes  4u.gif

Aciu:)
Man labai patinka visi jusu komentarai, as ir esu tokios nuomones, kad vaikui niekada meiles, artumo. silumos nebus per daug. Bet va tokie straipsneliai mane visada isveda is pusiausvyros.
Sekmes ir kantrybes visom mamom
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 12 01, 17:35)
Ka as galiu pasakyti...netinkama straipsneli perskaitei  4u.gif (butinai ir as ji susirasiu).
Niekada nebus per daug artumo, meiles ir silumos tam mazam zmogiukui. Ir tikrai ateis laikas, kai jam nebereikes nei guleti salia mamos, nei glaustis prie papulio...-vieniems anksciau, kitiems veliau. Man asmeniskai svarbiau isiklausyti i paties vaiko poreikius... Juk iki treju vaikas net nesuvokia saves kaip atskiros asmenybes, jis save zino tik kaip 'as ir mama', tad nieko nuostabaus, kad jiems NIEKO nera svarbiau uz buvima dviese - diena ir nakti!  wub.gif
Kantrybes  4u.gif

100% pritariu drinks_cheers.gif Netinkamas straipsnis.
Savo vyresnele tik 4 metu iskraustem i atskira kambari, jos naujaja lovele. Vaikas labai noriai ir isdidziai issikrauste thumbup.gif
Tiesa, jos taip ilgai nemaitinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2010 12 01, 16:45)
Aciu:)
Man labai patinka visi jusu komentarai, as ir esu tokios nuomones, kad vaikui niekada meiles, artumo. silumos  nebus per daug. Bet va tokie straipsneliai mane visada isveda is pusiausvyros.
Sekmes ir kantrybes visom mamom

Tiesiog...kalbant apie zurnalus...jie visi turi tam tikra savo stiliu ('veida'?) ir jokiu budu nespausdins straipsnio, neatitinkancio to zurnalo 'nuolatines busenos' arba straipsni pakoreguos sava linkme, taip, kaip jiems patogiau. Paprastai, pvz kalbant apie skiepus, visuomet spiriama i vienus vartus, tevai mirtinai gasdinami, kad skiepai yra butini ir neduokdie nepaskiepysi vaiko - vai koks neatsakingumas!! Tai tiesiog komercija, zurnalas NEGALI prarasti savo eilinio skaitytojo! Todel kartais straipsniai buna kiek blankoki. O jei dar straipsnio autore 'naftalinu' dvokianciais laikais atsiduoda...ka cia bekalbet biggrin.gif Na, cia as is savo boksto ziurint vertinu smile.gif
Atsiprasau, nukrypau nuo temos... 4u.gif
Atsakyti
Va as jau kuri laika noriu kito mazylio, bet... bijau, kad nesusitvarkysiu. Vyras dirba ilgai, o siaip nera kam padeti. Jei ir kitas vaikas toks nenuorama mazas bus, ojojoij....
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 02, 17:36)
Va as jau kuri laika noriu kito mazylio, bet... bijau, kad nesusitvarkysiu. Vyras dirba ilgai, o  siaip nera kam padeti. Jei ir kitas vaikas toks nenuorama mazas bus, ojojoij....

As ir noreciau deja mano vyras ne... Jis labai jau nuo pirmo pavargo nors tiek su juo tebuna.Man ir nera kam pabuti, uosviai, gal ir galetu, bet as pati nelabai noriu nes jie man tik vargo pridaro, paskui kokia savaite su vaiku susikalbeti neina... Nelipk, nkrisi, pamaitinsiu tave, pagirdysiu ir t.t toks jausmas, kad jis ne vaikas, o daiktas
Atsakyti
Mamytes, bet juk mes labiausiai ir turime rupintis savo vaikuciais, ne vyrai (tam tikra prasme), ne mociutes ar kaimynes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti