QUOTE(Olkin @ 2010 10 12, 09:20)
Pasiguosiu. Mano dukrai prasidejo kazkoks negeras etapas. Su viskuo nesutinka. Ir taip raudoja, kad negaliu. I darzeli per 4 menesius juokiu problemu nebuvo, o dabar nepaleidzia. Verkia. Naktimis nepaleidzia manes. Nori zisti be perstojo. O as negaliu miegoti maitindama. O taip graziai praso, po to verkia. Nori multikus ziureti, o kokius net parinkti negali. Kazkokios isterijos kas 15 minuciu. O man jau jegu truksta...
Skaitau,ir toks jausmas,kad rasot apie mano dukryte
Paskutiniu metu labai sunkiai sekas susitart su dukryte,viskas ne taip,viskas negerai,as bandau suverst kalte dantukam,dar laukiam paskutiniu 4,bet kaip ir nematyt,net nezinau.
O nakti mes vis dar ,taip pat valgom MP,jau noreciau nutraukt maitinima,bet vis nesiryztu,jau taip noreciau ismiegot visa nakti,kazkur 3-4 kartus nakti,vis dar reikia papo.
Papildyta:
QUOTE(mazute2008 @ 2010 10 14, 16:51)
Mano mazius sianakt ir kas valanda kelesi, tai per anksti emiau dziaugtis, kad vel eme ramiau miegoti, matyt vel kazokiu ispudziu per daug buvo, nes buvome pusbrolio gimtadienyje!O ir siaip daznai zinda ir diena. Mazesnis buvo, tikrai maziau zysdavo, o dbr vos ne kas 2val jei namie bunam, o vakarais dar dazniau. Matyt cia kazkoks naujas raidos etapas?
Dbr mes turim kita problema; jei tik mazylis veliau ryte atsikelia, nebenori eiti miegoti pietu miegelio, bandau ji migdyti, bet tai trunka po pusantros valandos, as pati vos ne kelis kartus nuluztu, o jis man sako:As jau pamiegojau, einam zaisti. Ar gali tokio amziaus vaikas neiti miegoti pietu miego? Nejau cia vel kaprizai, bet jis tikrai zvalus jauciasi.
Del pietu miegelio-mes bunam migdomes po valanda,as butinai turiu gulet salia,pastebejau,kad kuo vyresne darosi,tuo sunkiau eina diena pietu miego.As apsisarvuoju kantrybe,ir migdomes,koldukryte neuzmiega