Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

mačiau kainininkas pas juos pakoreguotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 02, 20:58)
mačiau kainininkas pas juos pakoreguotas  4u.gif

aga, tikrai, ziuriu, pakoreguotas... doh.gif bet vis tiek LT nelenkia niekaip... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 25, 20:40)
Labai labai prasau, parasyk ka Trejsas sake apie ureaplasma  smile.gif  4u.gif Nes as irgi "turbut" ja turiu ir noriu suzinoti jo pozicija situo klausimu ir kaip jis sita zarazyte gydo (kokius antibijotikus skiria, kiek laiko gerti ir pan.)
Buciau labai dekinga!

Taigi, vykdau padažą pioneer.gif

Iškart sakau, kad sau mano varianto negali pritaikyti 100 proc. Pasirodo, kai daro tyrimą ureaplasmai, iškart tuo pačiu tyrimu nustato, kokiem antibiotikams ta zaraza pasiduoda, o kokiem atspari. Ten jų 9 berods. Tai va man individualiai nustatė, kad galima gydyti 4-iais antibiotikais. Treisas išrašė 10 dienų po 2 kapsules Ofloxacin.

Bet kartoju - tikrai netaikyk to sau, būtina atlikti tyrimus!

Dėl ureaplasmos jo (kaip ir kitų gydytojų) požiūris toks: labai "įdomi" bakterija. Jeigu būtų atvejis moteriai su 5 vaikais, tai net negydytų. O kai nepastoji, gali būt (bet jis nesako, kad 100proc.tame bėda), kad įtakoja pastojimą, gydyti reikia. Nors kai kur (tikriausiai kaip JAV) gydytojai taip nemano.
Atsakyti
aciu mergaites smile.gif))telefonu kai registravausi tai sake vizitas 27 latai, bet idomu kiek dar visi tyrimai kainuos, nes mano hormonu tyrimai metu senumo, tai viska teks kartoti:) vyro spermos tyrimas puses metu senumo tai manau ir teks kartoti...idomu kiek sitie visi tyrimai mazdaug kainuos? laukiu nesulaukiu vizito...aplamai pirmas pas tokius medikus...baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2010 11 02, 22:20)
aciu mergaites smile.gif))telefonu kai registravausi tai sake vizitas 27 latai, bet idomu kiek dar visi tyrimai kainuos, nes mano hormonu tyrimai metu senumo, tai viska teks kartoti:) vyro spermos tyrimas puses metu senumo tai manau ir teks kartoti...idomu kiek sitie visi tyrimai mazdaug kainuos? laukiu nesulaukiu vizito...aplamai pirmas pas tokius medikus...baisu verysad.gif

Spremos tyrimas kainavo 6,50LV

Nestresuok mirksiukas.gif Pas juos kainos tikrai thumbup.gif Su LT nepalyginsi.
Kainininkas yra www.egl.lv
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 20:41)
mus irgi uzbure jo tas ramumas... siandien kai paskambinau, kad nukeliam isodinima, jis sako - zinoma, moteris turi gera nuojauta...  thumbup.gif 
mes gi kalbejomes su jumis...  mirksiukas.gif

Kažka maišai ax.gif , aš buvau su raudonu paltuku, niu ir su Lietuvaičiais lyg nebendravom g.gif
Aš sumokėjau 27 latus už echo ir konsultacija.
Ir darėm kraujo ir visokiu zarazu tyrimus, tai per abu 36 latai.

Gryžus pasiskaičiavau, kad LT butumem sumokėję apie 650lt
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 11 02, 22:54)

Aš sumokėjau 27 latus už echo ir konsultacija.
Ir darėm kraujo ir visokiu zarazu tyrimus, tai per abu 36 latai.

Ir mum panašiai išėjo. Trūksta žodžių, kaip mus "melžia" tėvynėj doh.gif
Atsakyti
Aha, aš irgi žiūriu, truputį kainos nuo spalio 1 d. pakilo, bet nežymiai ir su LT tikrai nėra ko lyginti.
Atsakyti
tik vat kai pridedi dar benzino ir laisvos visos darbo dienos islaidas, tai... tas pats ir gaunasi smile.gif
p.s. nu gal nevisai t.p., aisku kiek kokia masina benzo ima ir kiek kas visa darbo diena nedirbdamas algos praranda rolleyes.gif

QUOTE(damila @ 2010 11 02, 22:54)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 02 lapkričio 2010 - 22:53
QUOTE(damila @ 2010 11 02, 21:54)
Kažka maišai ax.gif , aš buvau su raudonu paltuku, niu ir su Lietuvaičiais lyg nebendravom g.gif

Tai tada sumaisiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 17:41)
mus irgi uzbure jo tas ramumas... siandien kai paskambinau, kad nukeliam isodinima, jis sako - zinoma, moteris turi gera nuojauta...  thumbup.gif 
mes gi kalbejomes su jumis...  mirksiukas.gif

Cia turbut jus su mumis kalbejotes..ar jus is siauliu....
Papildyta:
QUOTE(damila @ 2010 11 02, 17:34)
Pirmadienį buvom su brangiuoju pas Teijsa pirmai konsultacijai, patiko jis man ir MB, kaip daktaras toks tikrai ramus, ramus... thumbup.gif 
Pasidarėm visus reikalingus tyrimus, kraujo ir kt, ir  vyras taip pat. Likau sužavėta jų kainomis ir žmonių bendravimu, nuostabu.
Aišku kelionė vargina (aš iš vilniaus), bet kam yra galimybė tai tikrai verta smile.gif

laba..mes irgi buvom pirmadieni..gaila kad anksciau nesusirasem gal butume kartu nusprende vaziuoti..o kada dabar jus planuojate vaziuoti....
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 11 02, 08:34)
Aišku kelionė vargina (aš iš vilniaus), bet kam yra galimybė tai tikrai verta smile.gif

Saunuoliai!!!
As pradejau jau blaskytis tarp LT (Kazlauskienes) ir LV (Trejso). Nes man LV niekaip laikai nesutampa; kada as galiu organizuotis kelione is JAV, tai visad Trejsas gaunasi, kad bent savaite nebus... O as nenoriu puse pas ta puse pas ta daktara... Dar pasiziurejau, kad gan daug kartu vaziuoti reikia, tai su benzu beveik tas pats kaip LT gaunasi.. Dabar net nenezinau kaip geriau... Nors kai paskaitau, atrodo, kad viskas "zmogiskiau" LV... Na, dar turiu laiko nuspresti

QUOTE(Leidaa @ 2010 11 02, 11:12)
Taigi, vykdau padažą  pioneer.gif

Dėl ureaplasmos jo (kaip ir kitų gydytojų) požiūris toks: labai "įdomi" bakterija. Jeigu būtų atvejis moteriai su 5 vaikais, tai net negydytų. O kai nepastoji, gali būt (bet jis nesako, kad 100proc.tame bėda), kad įtakoja pastojimą, gydyti reikia. Nors kai kur (tikriausiai kaip JAV) gydytojai taip nemano.

Aciu tau labai!!!!! 4u.gif 4u.gif
Taip, as zinau, kad kiekvienai individualiai... Ir Kazlauskiene man Lietuvoj lygiai ta pati sake, kad gali itakota vaisinguma, kai jau kazkas kitas kazkiek pas tave blogai.. Na, gali buti ta dalele, kuri nusveria i ta puse, kad negali pastoti..
As kaip tik siandien einu pas gine darytis pakartotinio tyrimo cia... Kainuoja nenormalius pinigus, nes cia nelabai tiria sita dalyka, matyt pats testas kainuoja... blink.gif blink.gif Bet tai ka daryt??? Reikia zinoti... Jei atras vistik kad liko, tada galvosiu ka toliau ir kaip gydyti...
Aciu dar karta... Bet kokiu atveju, kaip suprantu, su ta zaraza ir LV nedarys, reikia butinai issinaikinti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 03 lapkričio 2010 - 16:45