mačiau kainininkas pas juos pakoreguotas

QUOTE(ailima @ 2010 11 02, 20:58)
aga, tikrai, ziuriu, pakoreguotas...

QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 25, 20:40)
Labai labai prasau, parasyk ka Trejsas sake apie ureaplasma
Nes as irgi "turbut" ja turiu ir noriu suzinoti jo pozicija situo klausimu ir kaip jis sita zarazyte gydo (kokius antibijotikus skiria, kiek laiko gerti ir pan.)
Buciau labai dekinga!

Buciau labai dekinga!
Taigi, vykdau padažą

Iškart sakau, kad sau mano varianto negali pritaikyti 100 proc. Pasirodo, kai daro tyrimą ureaplasmai, iškart tuo pačiu tyrimu nustato, kokiem antibiotikams ta zaraza pasiduoda, o kokiem atspari. Ten jų 9 berods. Tai va man individualiai nustatė, kad galima gydyti 4-iais antibiotikais. Treisas išrašė 10 dienų po 2 kapsules Ofloxacin.
Bet kartoju - tikrai netaikyk to sau, būtina atlikti tyrimus!
Dėl ureaplasmos jo (kaip ir kitų gydytojų) požiūris toks: labai "įdomi" bakterija. Jeigu būtų atvejis moteriai su 5 vaikais, tai net negydytų. O kai nepastoji, gali būt (bet jis nesako, kad 100proc.tame bėda), kad įtakoja pastojimą, gydyti reikia. Nors kai kur (tikriausiai kaip JAV) gydytojai taip nemano.
aciu mergaites
))telefonu kai registravausi tai sake vizitas 27 latai, bet idomu kiek dar visi tyrimai kainuos, nes mano hormonu tyrimai metu senumo, tai viska teks kartoti:) vyro spermos tyrimas puses metu senumo tai manau ir teks kartoti...idomu kiek sitie visi tyrimai mazdaug kainuos? laukiu nesulaukiu vizito...aplamai pirmas pas tokius medikus...baisu

QUOTE(asstukas @ 2010 11 02, 22:20)
aciu mergaites
))telefonu kai registravausi tai sake vizitas 27 latai, bet idomu kiek dar visi tyrimai kainuos, nes mano hormonu tyrimai metu senumo, tai viska teks kartoti:) vyro spermos tyrimas puses metu senumo tai manau ir teks kartoti...idomu kiek sitie visi tyrimai mazdaug kainuos? laukiu nesulaukiu vizito...aplamai pirmas pas tokius medikus...baisu 

Spremos tyrimas kainavo 6,50LV
Nestresuok

Kainininkas yra www.egl.lv
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 20:41)
mus irgi uzbure jo tas ramumas... siandien kai paskambinau, kad nukeliam isodinima, jis sako - zinoma, moteris turi gera nuojauta...
mes gi kalbejomes su jumis...

Kažka maišai

Aš sumokėjau 27 latus už echo ir konsultacija.
Ir darėm kraujo ir visokiu zarazu tyrimus, tai per abu 36 latai.
Gryžus pasiskaičiavau, kad LT butumem sumokėję apie 650lt
QUOTE(damila @ 2010 11 02, 22:54)
Aš sumokėjau 27 latus už echo ir konsultacija.
Ir darėm kraujo ir visokiu zarazu tyrimus, tai per abu 36 latai.
Ir mum panašiai išėjo. Trūksta žodžių, kaip mus "melžia" tėvynėj

Aha, aš irgi žiūriu, truputį kainos nuo spalio 1 d. pakilo, bet nežymiai ir su LT tikrai nėra ko lyginti.
tik vat kai pridedi dar benzino ir laisvos visos darbo dienos islaidas, tai... tas pats ir gaunasi
p.s. nu gal nevisai t.p., aisku kiek kokia masina benzo ima ir kiek kas visa darbo diena nedirbdamas algos praranda

p.s. nu gal nevisai t.p., aisku kiek kokia masina benzo ima ir kiek kas visa darbo diena nedirbdamas algos praranda

QUOTE(damila @ 2010 11 02, 22:54)
QUOTE(damila @ 2010 11 02, 21:54)
Kažka maišai
, aš buvau su raudonu paltuku, niu ir su Lietuvaičiais lyg nebendravom

Tai tada sumaisiau...

QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 17:41)
mus irgi uzbure jo tas ramumas... siandien kai paskambinau, kad nukeliam isodinima, jis sako - zinoma, moteris turi gera nuojauta...

Cia turbut jus su mumis kalbejotes..ar jus is siauliu....
Papildyta:
QUOTE(damila @ 2010 11 02, 17:34)
Pirmadienį buvom su brangiuoju pas Teijsa pirmai konsultacijai, patiko jis man ir MB, kaip daktaras toks tikrai ramus, ramus...
Pasidarėm visus reikalingus tyrimus, kraujo ir kt, ir vyras taip pat. Likau sužavėta jų kainomis ir žmonių bendravimu, nuostabu.
Aišku kelionė vargina (aš iš vilniaus), bet kam yra galimybė tai tikrai verta

Pasidarėm visus reikalingus tyrimus, kraujo ir kt, ir vyras taip pat. Likau sužavėta jų kainomis ir žmonių bendravimu, nuostabu.
Aišku kelionė vargina (aš iš vilniaus), bet kam yra galimybė tai tikrai verta

laba..mes irgi buvom pirmadieni..gaila kad anksciau nesusirasem gal butume kartu nusprende vaziuoti..o kada dabar jus planuojate vaziuoti....
QUOTE(damila @ 2010 11 02, 08:34)
Saunuoliai!!!
As pradejau jau blaskytis tarp LT (Kazlauskienes) ir LV (Trejso). Nes man LV niekaip laikai nesutampa; kada as galiu organizuotis kelione is JAV, tai visad Trejsas gaunasi, kad bent savaite nebus... O as nenoriu puse pas ta puse pas ta daktara... Dar pasiziurejau, kad gan daug kartu vaziuoti reikia, tai su benzu beveik tas pats kaip LT gaunasi.. Dabar net nenezinau kaip geriau... Nors kai paskaitau, atrodo, kad viskas "zmogiskiau" LV... Na, dar turiu laiko nuspresti
QUOTE(Leidaa @ 2010 11 02, 11:12)
Taigi, vykdau padažą
Dėl ureaplasmos jo (kaip ir kitų gydytojų) požiūris toks: labai "įdomi" bakterija. Jeigu būtų atvejis moteriai su 5 vaikais, tai net negydytų. O kai nepastoji, gali būt (bet jis nesako, kad 100proc.tame bėda), kad įtakoja pastojimą, gydyti reikia. Nors kai kur (tikriausiai kaip JAV) gydytojai taip nemano.

Aciu tau labai!!!!!

Taip, as zinau, kad kiekvienai individualiai... Ir Kazlauskiene man Lietuvoj lygiai ta pati sake, kad gali itakota vaisinguma, kai jau kazkas kitas kazkiek pas tave blogai.. Na, gali buti ta dalele, kuri nusveria i ta puse, kad negali pastoti..
As kaip tik siandien einu pas gine darytis pakartotinio tyrimo cia... Kainuoja nenormalius pinigus, nes cia nelabai tiria sita dalyka, matyt pats testas kainuoja...

Aciu dar karta... Bet kokiu atveju, kaip suprantu, su ta zaraza ir LV nedarys, reikia butinai issinaikinti....