Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 20:44)
negaliu patiket..., o gali padeliot sumas: kas uz kiek ir kaip? jei nelabai nori cia, tai bent i AZ  blush2.gif

faile viską rašiau,o kompą taiso, tai tiksliai neparašysiu tik vaistų kainos, bet pagal kiekį ir kiek dienų, daugmaž atitinka
ICSI-690Lv(3950Lt)
šaldymas ir saugojimas 2mėn. 80+10lv(450lt)
vaistai Gonal1500Iu, cetrotide3ar4dėž, diferiline1, crinone11vnt-apie 2150lt
keliones apie 500 lt
VISO 7100lt
dar tyrimus dariau LV, vyras spermos, ziv ir pan,aš chlamidijas,mik. dariau tai dar apie 150išėjo
ir dar pamiršusi buvau palatą su narkoze 52lv (250lt)
na tai viską viską suskaičiavus ir tyrimų 7500
VK procedūra vien 1450lt daugiau, BAK 2000 ir vaistai apie 30% brangiau, o +dar šaldymas tyrimai Lt daug brangesni
vaistų dozės man dar nedidelės buvo, o jei didesnės, tai dar tas skirtumas išauga

kai pataisys kompą, patikslinsiu, bet bendra suma be tyrimų ir buvo vos daugiau 7tukst
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 03, 17:43)
Bet kokiu atveju, kaip suprantu, su ta zaraza ir LV nedarys, reikia butinai issinaikinti....

Aš taip nepasakyčiau. Supranti, gavosi taip, kad vos ne aš pati išprašiau daktaro, kad man išrašytų antibiotikų dėl tos zarazos. Tipo - "jei jum tai kelia nerimą, galiu išrašyt". g.gif

Dar kitas dalykas dėl aspirino. Sakiau, kad mano ginė LT sakė gert aspirino. T.ilgai diskutavo, sakė visus už ir prieš - "ale reikia žiūrėt kaip jūsų fosfolipidai (man jų niekas nežiūrėjo). Jeigu šiaip be reikalo gert, nelabai gerai. O jeigu fosfolip.padidėję ir negersi, tai gali prarast vaiką 9-10 savaitę" g.gif Ir dar - sako, buvo toks atvejis su viena mergaite is LT, ji prarado dvynukus, nes negėrė aspirino (pakaitalo), o fosfolipidų buvo perdaug verysad.gif
Tai sakau - kaip daryt man - gert/negert? Tipo ir taip ir taip. Jeigu jūs man tą klausimą uždavinėjat, gal reikėtų patikrint kraują, jei jūs norit...
Gavosi, kad priprašiau pasidaryt tą tyrimą visiems laikams kad būtų aišku.

Jau atėjo rezultatai. gal galit pakomentuot:

Lupus antikoagulanti - 1,1 (norma / negativs <1,2)
Fosfolipidu IgM - 8,5 (negativs <10)
Fosfolipidu IgG - 5,6 (negativs <10)
Kardiolipina IgG, IgM, IgA - 9,8 (negativs <10)

Matau, kad mano kaip ir norma, bet ta paskutinė eilutė arčiau nenormos. cool.gif
Paskutiniu metu aš kasdien taip ir geriu po 1 aspirino tabl. kasdien. Tai tie tyrimai įskaitant tabletę.
Jei nebegersiu - blogai? Paklausiau daktaro - sako: mes viską aptarėm vakar apie aspiriną. g.gif Suprask kaip nori, bet manau reikia tęst
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 21:04)
mano paskaiciavimai BAK'e labai paprasti: Gonal 3x1250; otrivilis 1x120 (atrodo); IVF+ICSI - 6000, saldymas ir saugojimas 2000, crenonas 2x240, rezultatas 12350 lt, konsultacijos su echo kazkur apie 700 (mazdaug 5x150), tai vat ir gaunasi apie 13000.
Ailima, laukiam tavo aritmetikos  ax.gif

LV konsultacijos įtrauktos į IVF ar ICSI kainą, net ir ta konsultacija po nepasisekimo ar sekmės atvėju
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 22:07)
vaistų dozės man dar nedidelės buvo, o jei didesnės, tai dar tas skirtumas išauga

kai pataisys kompą, patikslinsiu, bet bendra suma be tyrimų ir buvo vos daugiau 7tukst

vat ir as ziuriu, kad pas tave labai nedideles vaistu dozes, man 3 kartus didesnes, tai vat vien gonal dar papildomai 2500 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 22:07)
faile viską rašiau,o kompą taiso, tai tiksliai neparašysiu tik vaistų kainos, bet pagal kiekį ir kiek dienų, daugmaž atitinka
ICSI-690Lv(3950Lt)
keliones apie 500 lt
VISO 7100lt
dar tyrimus dariau LV,  vyras spermos, ziv ir pan,aš chlamidijas,mik. dariau tai dar apie 150išėjo
VK procedūra vien 1450lt daugiau, BAK 2000 ir vaistai apie 30% brangiau, o +dar šaldymas tyrimai Lt daug brangesni

Tikrai naudinga info, ačiū!!! Ir ne LT naudai.
Tiesa, o tau ilgą ar trumpą schemą taikė?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 22:10)
LV konsultacijos įtrauktos į IVF ar ICSI kainą, net ir ta konsultacija po nepasisekimo ar sekmės atvėju

pala pala, o uz ka mes mokam po 20 latu?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 21:13)
vat ir as ziuriu, kad pas tave labai nedideles vaistu dozes, man 3 kartus didesnes, tai vat vien gonal dar papildomai 2500 lt smile.gif

pas juos gonalis pigesnis, tai gautūsi tau apie 2000 brangiau, nei kad man
QUOTE(Leidaa @ 2010 11 03, 21:13)
Tikrai naudinga info, ačiū!!! Ir ne LT naudai.
Tiesa, o tau ilgą ar trumpą schemą taikė?

trumpa
o diferilinas vietoj ovitrele, nes pabijojo hiperstimuliacijos
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 22:10)
[

mane tai irgi pribloškė - VK už kiekvieną apžiūrą paskaičiuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 21:16)
pala pala, o uz ka mes mokam po 20 latu?

tik pati pirmoji konsultacija kainuoja, stimuliuojant ne, viskas įtraukta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 21:07)
ICSI-690Lv(3950Lt)
keliones apie 500 lt
VISO 7100lt
dar tyrimus dariau LV,  vyras spermos, ziv ir pan,aš chlamidijas,mik. dariau tai dar apie 150išėjo

siaip, jei daryti ICSI, tai kaina (punkcija, vaisinimas ir isodinimas) 790 LVL. Man skyre po 150 gonalio, + citrotide 3 dienas, + ovitrelle, tada 2 men saldem po punkcijos. Su narkoze ir vaistais, be kuro sanaudu isejo 7500 Lt kazkur.
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 03, 21:22)
siaip, jei daryti ICSI, tai kaina (punkcija, vaisinimas ir isodinimas) 790 LVL. Man skyre po 150 gonalio, + citrotide 3 dienas, + ovitrelle, tada 2 men saldem po punkcijos. Su narkoze ir vaistais, be kuro sanaudu isejo 7500 Lt kazkur.

oi atsiprašau, sumaišiau rašydama LV kainą ICSI turi būti 790, ne 690, bet litais teisingai paskaičiuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 10:01)
netikiu, kad BAke, pas Odetą išeis 8000,

Na, as irgi kazkaip suabejojau iskart, kad "susisukciau" su tiek... Nes ji taip kazkaip tipo "ateik, padarysim, kada patogu tada.. Kainuos tiek ir tiek... Cia labai paprasta ir pan". Ne tai, kad man nepatiko kaip gydytoja ji ar kazka, bet labai kazkaip per paprastai ziurejo, taip tarsi kaip i eilini dalyka ar pirkini koki: "ateisi-padarysim-sumokesi-bus"... Na, sunku paaiskinti.. Bet esme ta, kad po to vizito pradejau ziurinetis kitu alternatyvu...

QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 10:40)
o Zubriuka, ar tau nereiks ICSI?

Na, LT taremes darytis IVF... Tai as kazkaip ir nesigilinau. Kiek zinau, tai ISCI dazniausiai daro, kai su vyru dar kazkokie niuansai? Pas mano vyra viskas siaip normose, jei amerikoniukai cia nemeluoja... Cia mano kiausintakiai kalti.. Tai kaip supratau is daktares LT - mums tinkamiausias sprendimas IVF.
Nors gal reiktu pasidometi ir kas tas ISCI, nieko apie tai nezinau visai...

QUOTE(Leidaa @ 2010 11 03, 11:10)
Aš taip nepasakyčiau. Supranti, gavosi taip, kad vos ne aš pati išprašiau daktaro, kad man išrašytų antibiotikų dėl tos zarazos.  Tipo - "jei jum tai kelia nerimą, galiu išrašyt". g.gif

As taaaaip viliuosi, kad nebus del to problemu... Nuejau siandien cia pas gine pakartotiniam tyrimui ar issinaikino. Tai paeme tepineli, uz kuri sumokejau 175$+125$ turiu issiusti laboratorijai uz pacio tyrimo atlikima dar blink.gif blink.gif Tai gavosi 300$ uz ureaplazmos tyrima.. Jei vel atras ir tada vel reikes vaistus pirkti - neissimokesiu gi!!!! doh.gif Taip tikiuosi, kad Trejsas sutiktu daryti vistiek, jei ir ras..
Ech, viskas bus aisku uz 10 dienu... Tada pazadejo rezultatus pranesti. PO to vel bandysiu su Trejsu susisiekti ir galvosim ka daryti toliau.. Jau reikia kazka konkreciai spresti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 03 lapkričio 2010 - 22:04