Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 03, 15:43)
Saunuoliai!!!
As pradejau jau blaskytis tarp LT (Kazlauskienes) ir LV (Trejso). Nes man LV niekaip laikai nesutampa; kada as galiu organizuotis kelione is JAV, tai visad Trejsas gaunasi, kad bent savaite nebus... O as nenoriu puse pas ta puse pas ta daktara... Dar pasiziurejau, kad gan daug kartu vaziuoti reikia, tai su benzu beveik tas pats kaip LT gaunasi.. Dabar net nenezinau kaip geriau... Nors kai paskaitau, atrodo, kad viskas "zmogiskiau" LV... Na, dar turiu laiko nuspresti
Aciu tau labai!!!!!  4u.gif  4u.gif
Taip, as zinau, kad kiekvienai individualiai... Ir Kazlauskiene man Lietuvoj lygiai ta pati sake, kad gali itakota vaisinguma, kai jau kazkas kitas kazkiek pas tave blogai.. Na, gali buti ta dalele, kuri nusveria i ta puse, kad negali pastoti..
As kaip tik siandien einu pas gine darytis pakartotinio tyrimo cia... Kainuoja nenormalius pinigus, nes cia nelabai tiria sita dalyka, matyt pats testas kainuoja...  blink.gif  blink.gif Bet tai ka daryt??? Reikia zinoti... Jei atras vistik kad liko, tada galvosiu ka toliau ir kaip gydyti...
Aciu dar karta... Bet kokiu atveju, kaip suprantu, su ta zaraza ir LV nedarys, reikia butinai issinaikinti....

Mes jau daremes lietuvoje ir nieko neisejo..dabar bandysim latvijoje..is pirmo zvilgsnio pasirode kad ten profesionalesni gydytojai ir tyrimai visi vienoje vietoje...
Atsakyti
QUOTE(Limaska @ 2010 11 03, 07:08)
Mes jau daremes lietuvoje ir nieko neisejo..dabar bandysim latvijoje..is pirmo zvilgsnio pasirode kad ten profesionalesni gydytojai ir tyrimai visi vienoje vietoje...

Linkiu dideliausios sekmes!
Matai, mes jau turbut atvaziuosim su visais tyrimais padarytais, grynai vienam ciklui.. Tai man nereiks LV tyrimu daryti... Cia bus mano pirmas IVF, uztai as dar blaskausi, jaudinuosi ir svarstau... Taip norisi, bet taaaaaip baisu... 4u.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 03, 17:43)
Saunuoliai!!!
As pradejau jau blaskytis tarp LT (Kazlauskienes) ir LV (Trejso). Nes man LV niekaip laikai nesutampa; kada as galiu organizuotis kelione is JAV, tai visad Trejsas gaunasi, kad bent savaite nebus... O as nenoriu puse pas ta puse pas ta daktara... Dar pasiziurejau, kad gan daug kartu vaziuoti reikia, tai su benzu beveik tas pats kaip LT gaunasi.. Dabar net nenezinau kaip geriau... Nors kai paskaitau, atrodo, kad viskas "zmogiskiau" LV... Na, dar turiu laiko nuspresti
Aciu tau labai!!!!!  4u.gif  4u.gif

As lankiausi ir LV ir pas O.K., taip kad galiu pareiksti savo nuomone smile.gif
LV viskas pigiau, bet galimybes vazineti daug sudetingesnes..., o O.K. tikrai labai miela gydytoja ir patirties turi, ir reikalui esant galima skambinti bet kada (ir sekmadieniais ir vakarais ir t.t.). Kas liecia zmogiskuma, tai ir LV ir pas O.K. tikrai jo pakanka... Jei nebutu TOKIO kainu skirtumu, tikrai mieliau rinkciausi LT su O.K. smile.gif Bet man buvo ziauriai nepatogu vazineti i LV, pliu MB kartu tampyti, todel pasirinkome LT su tomis ziauriomis kainomis ir viska daremes cia, deja sad.gif Bet kaip as sakau, kita karta butinai pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limaska @ 2010 11 03, 11:18)
Cia turbut jus su mumis kalbejotes..ar jus is siauliu....
Papildyta:

laba..mes irgi buvom pirmadieni..gaila kad anksciau nesusirasem gal butume kartu nusprende vaziuoti..o kada dabar jus planuojate vaziuoti....

Ši karta važiavom ne iš vilniaus, buvom pas giminaičius išvyke, tai iš ju važiavom.
Sekanti karta net sunku pasakyti kada važiuosim, nes mano ciklas žiauriai nereguliarus del PKS,o reikės būti nuo pirmos iki trečios ciklo dienos, tai galvoju turetu buti apie gruodžio pradžia.
Sudėtinga čia su manim planuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 07:32)
As lankiausi ir LV ir pas O.K., taip kad galiu pareiksti savo nuomone smile.gif
LV viskas pigiau, bet galimybes vazineti daug sudetingesnes..., o O.K. tikrai labai miela gydytoja ir patirties turi, ir reikalui esant galima skambinti bet kada (ir sekmadieniais ir vakarais ir t.t.). Kas liecia zmogiskuma, tai ir LV ir pas O.K. tikrai jo pakanka... Jei nebutu TOKIO kainu skirtumu, tikrai mieliau rinkciausi LT su O.K. smile.gif Bet man buvo ziauriai nepatogu vazineti i LV, pliu MB kartu tampyti, todel pasirinkome LT su tomis ziauriomis kainomis ir viska daremes cia, deja sad.gif Bet kaip as sakau, kita karta butinai pavyks smile.gif

Labai labai tau aciu, kad pasidalinai! 4u.gif Dabar manau, kad ka ir ka bepasirinksim - turi pavykti!!! mirksiukas.gif
Beje, labai nekukliai - ar ,mergaites, zinot kiek konkreciai susitaupo darant LV??? Koks vidurkis??? Zinau, kad jau buvo kazkur, bet gal kuri ka tik, "svieziai" mokejo uz IVF?? (Nes LT man daktare pasake, kad pagal mano rodiklius/tyrimus (kuriuos padarem visus) ir pan - jos spejimas, kad man kainuotu apie 8000 lt (daugiausiai 10000 lt)
Atsakyti
QUOTE(Limaska @ 2010 11 03, 09:18)
Cia turbut jus su mumis kalbejotes..ar jus is siauliu....

tikrai taip, is Siauliu... pioneer.gif reiskia, su jumis bendravom... mes pirmad. pralaukem beveik 3 val.!! doh.gif kokie tolimesni planai? ka nusprendet su Treijsu?
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 03, 18:46)
Labai labai tau aciu, kad pasidalinai!  4u.gif Dabar manau, kad ka ir ka bepasirinksim - turi pavykti!!!  mirksiukas.gif
Beje, labai nekukliai - ar ,mergaites, zinot kiek konkreciai susitaupo darant LV??? Koks vidurkis??? Zinau, kad jau buvo kazkur,  bet gal kuri ka tik, "svieziai" mokejo uz IVF?? (Nes LT man daktare pasake, kad pagal mano rodiklius/tyrimus (kuriuos padarem visus) ir pan - jos spejimas, kad man kainuotu apie 8000 lt (daugiausiai 10000 lt)

netikiu, kad BAke, pas Odetą išeis 8000, man LV su kelionės išlaidom išėjo 7100lt, paskaičiavau, kad VK, būtų išėję beveik 9000, o BAK'e dar daugiau kainuoja,tai minimum ką sutaupiau, tai 1800lt
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 21:01)
netikiu, kad BAke, pas Odetą išeis 8000, man LV su kelionės išlaidom išėjo 7100lt, paskaičiavau, kad VK, būtų išėję beveik 9000, o BAK'e dar daugiau kainuoja,tai minimum ką sutaupiau, tai 1800lt

man BAK'e su ICSI ir saldymu gavosi apie 13000 lt, minusuojam 2000 (ICSI), minusuojam 2000 lt snaigutes ir saugojimas..., gaunasi 9000 lt su echoskopijom ir vaistais. Na paklaida iki 500 lt. Visus vaistus, tame tarpe ir crenone iskaiciavau.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 20:25)
man BAK'e su ICSI ir saldymu gavosi apie 13000 lt, minusuojam 2000 (ICSI), minusuojam 2000 lt snaigutes ir saugojimas..., gaunasi 9000 lt su echoskopijom ir vaistais. Na paklaida iki 500 lt. Visus vaistus, tame tarpe ir crenone iskaiciavau.

na aš labiau turėjau omeny tokį atvėjį, kai minusuoti nieko nereikia, man LV liko snaigučių ir buvo ICSI, absoliučiai visi vaistai įskaičiuoti, net ir benzinas, autobuso bilietai

o Zubriuka, ar tau nereiks ICSI?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 11 03, 21:40)
na aš labiau turėjau omeny tokį atvėjį, kai minusuoti nieko nereikia, man LV liko snaigučių ir buvo ICSI, absoliučiai visi vaistai įskaičiuoti, net ir benzinas, autobuso bilietai
o Zubriuka, ar tau nereiks ICSI?

negaliu patiket..., o gali padeliot sumas: kas uz kiek ir kaip? jei nelabai nori cia, tai bent i AZ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 21:44)
negaliu patiket..., o gali padeliot sumas: kas uz kiek ir kaip? jei nelabai nori cia, tai bent i AZ  blush2.gif

Tai gal ne i Az, visoms butu idomu mirksiukas.gif Man pavyzdziui, IVF su ICSI kainavo 10000 litu (cia jau su kuru, visais vaistais ir t.t.). Beje, saldyti nieko nesaldem, nes neliko verysad.gif Todel man irgi labai idomu tos kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 03, 21:55)
Tai gal ne i Az, visoms butu idomu  mirksiukas.gif Man pavyzdziui, IVF su ICSI kainavo 10000 litu (cia jau su kuru, visais vaistais ir t.t.). Beje, saldyti nieko nesaldem, nes neliko  verysad.gif Todel man irgi labai idomu tos kainos  ax.gif

mano paskaiciavimai BAK'e labai paprasti: Gonal 3x1250; otrivilis 1x120 (atrodo); IVF+ICSI - 6000, saldymas ir saugojimas 2000, crenonas 2x240, rezultatas 12350 lt, konsultacijos su echo kazkur apie 700 (mazdaug 5x150), tai vat ir gaunasi apie 13000.
Ailima, laukiam tavo aritmetikos ax.gif
Atsakyti