Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 03, 23:02)
N
As taaaaip viliuosi, kad nebus del to problemu... Nuejau siandien cia pas gine pakartotiniam tyrimui ar issinaikino. Tai paeme tepineli, uz kuri sumokejau 175$+125$ turiu issiusti laboratorijai uz pacio tyrimo atlikima dar  blink.gif  blink.gif Tai gavosi 300$ uz ureaplazmos tyrima.. Jei vel atras ir tada vel reikes vaistus pirkti - neissimokesiu gi!!!!  doh.gif Taip tikiuosi, kad Trejsas sutiktu daryti vistiek, jei ir ras..
Ech, viskas bus aisku uz 10 dienu... Tada pazadejo rezultatus pranesti. PO to vel bandysiu su Trejsu susisiekti ir galvosim ka daryti toliau.. Jau reikia kazka konkreciai spresti

blink.gif blink.gif blink.gif kokie pinigai doh.gif
Manyčiau, nepergyvenk. Tikrai ta zaraza nėra kliūtis IVF-ui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu diskutavot dėl kainų, tai man IVF ilga schema Embrions kainavo beveik 6300, čia be kelionių ir be tyrimų, tik vaistukai, net su crinone. LT gydytoja VK sakė kainuos aoie 10 000 g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 03, 12:59)
Žiūriu diskutavot dėl kainų, tai man IVF ilga schema Embrions kainavo beveik 6300, čia be kelionių ir be tyrimų, tik vaistukai, net su crinone. LT gydytoja VK sakė kainuos aoie 10 000 g.gif

Oho kaip pigiau! blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 03, 16:17)
Linkiu dideliausios sekmes!
Matai, mes jau turbut atvaziuosim su visais tyrimais padarytais, grynai vienam ciklui.. Tai man nereiks LV tyrimu daryti... Cia bus mano pirmas IVF, uztai as dar blaskausi, jaudinuosi ir svarstau... Taip norisi, bet taaaaaip baisu...  4u.gif  blink.gif

Na mes jau daremes lietuvoje, nes buvom itikinti kad cia viskas tas pats tik kainos siek tiek brangesnes. Todel nusprendem kam vazinetis, cia patogiau. Taciau nieko neisejo (daremes Bogdanskienes centre) ir gydytojai negalejo paaiskinti kodel....
Todel nuvaziavus i Latvija, manome kad padareme klaida, ten mums isaiskino del kokiu priezasciu galejo nepavykti. Tikriausiai buvo kaltas Lietuvos mediku neprofesionalumas. Todel siulau tau Latvija, nekartok musu klaidos...
Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 03, 18:08)
tikrai taip, is Siauliu... pioneer.gif reiskia, su jumis bendravom... mes pirmad. pralaukem beveik 3 val.!!  doh.gif  kokie tolimesni planai? ka nusprendet su Treijsu?

Na nusprendem dar karta jau latvijoje darytis, jis nurode tam tikras klaidas darant lietuvoje, ziuresim ar pasitvirtins, gal reikejo iskart latvijoje darytis...
Atsakyti
QUOTE(Limaska @ 2010 11 04, 10:33)
Na mes jau daremes lietuvoje, nes buvom itikinti kad cia viskas tas pats tik kainos siek tiek brangesnes. Todel nusprendem kam vazinetis, cia patogiau. Taciau nieko neisejo (daremes Bogdanskienes centre) ir gydytojai negalejo paaiskinti kodel....
Todel nuvaziavus i Latvija, manome kad padareme klaida, ten mums isaiskino del kokiu priezasciu galejo nepavykti. Tikriausiai buvo kaltas Lietuvos mediku neprofesionalumas. Todel siulau tau Latvija, nekartok musu klaidos...
Papildyta:

Na nusprendem dar karta jau latvijoje darytis, jis nurode tam tikras klaidas darant lietuvoje, ziuresim ar pasitvirtins, gal reikejo iskart latvijoje darytis...

o kokias klaidas nurode? Siaip idomu g.gif
Atsakyti
Na pasake kad buvo per trumpas skatinimas vaistais....
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2010 11 03, 22:18)
mane tai irgi pribloškė - VK už kiekvieną apžiūrą paskaičiuoja  doh.gif

VK tik po 100 uz kiekviena apziura paskaiciuoja per stimuliacija, apziuru tik keletas buna, o BAK po 180 pasiima per stimuliacija , o apziuriu vos ne kas antra diena buna cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 18:32)
As lankiausi ir LV ir pas O.K., taip kad galiu pareiksti savo nuomone smile.gif
LV viskas pigiau, bet galimybes vazineti daug sudetingesnes..., o O.K. tikrai labai miela gydytoja ir patirties turi, ir reikalui esant galima skambinti bet kada (ir sekmadieniais ir vakarais ir t.t.). Kas liecia zmogiskuma, tai ir LV ir pas O.K. tikrai jo pakanka... Jei nebutu TOKIO kainu skirtumu, tikrai mieliau rinkciausi LT su O.K. smile.gif Bet man buvo ziauriai nepatogu vazineti i LV, pliu MB kartu tampyti, todel pasirinkome LT su tomis ziauriomis kainomis ir viska daremes cia, deja sad.gif Bet kaip as sakau, kita karta butinai pavyks smile.gif

O kaip jums laukimas pas OK net iki 2 valandu ? doh.gif paskirtas laikas, bet kiek ejau, ne karto nebuvo laiku. karta vos neuzmigau ten belaukdama. pas ja lankydamasisi turbut nedirbti turi ar kaip nesuprantu, nes visiskai nieko planuoti negali. kaip dirbantis zmogus ten gali lankytis, jei ypac intensyvus gydymas. tai jau tada LV geriau ir pigiau, nes laiko sanaudos vos ne tos pacios, ok, siek tiek ilgesnes, bet pinigines sanaudos zyymiai mazesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 04 lapkričio 2010 - 13:34
QUOTE(garnelis @ 2010 11 04, 14:32)
VK tik po 100 uz kiekviena apziura paskaiciuoja per stimuliacija, apziuru tik keletas buna,  o BAK po 180 pasiima per stimuliacija , o apziuriu vos ne kas antra diena buna  cool.gif
Papildyta:
O kaip jums laukimas pas OK net iki 2 valandu ?  doh.gif  paskirtas laikas, bet kiek ejau, ne karto nebuvo laiku. karta vos neuzmigau ten belaukdama. pas ja lankydamasisi turbut nedirbti turi ar kaip nesuprantu, nes visiskai nieko planuoti negali. kaip dirbantis zmogus ten gali lankytis, jei ypac intensyvus gydymas.  tai jau tada LV geriau ir pigiau, nes laiko sanaudos vos ne tos pacios, ok, siek tiek ilgesnes, bet pinigines sanaudos zyymiai mazesnes.

\

Taip jau yra su ja nuo senų laikų, ji net į įsodinimą embrionų sugebėdavo vėluoti, kai aš su pilna pūsle negalėjau kentėti, čia jau jos charakterio, o ne klinikos bruožas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 04, 14:47)
\

Taip jau yra su ja nuo senų laikų, ji net į įsodinimą embrionų sugebėdavo vėluoti, kai aš su pilna pūsle negalėjau kentėti, čia jau jos charakterio, o ne klinikos bruožas verysad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

as kazkaip galvoju, kad jei turi per daug pacientu, tai reik nebesiimti nauju, nes tada nei nauji nei seni gali buti nesuziureti, nes ar tikrai imanoma gerai gydyti, kai tiek zmoniu .... tiesiog apgultis ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 04 lapkričio 2010 - 13:52
QUOTE(garnelis @ 2010 11 04, 14:48)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

as kazkaip galvoju, kad jei turi per daug pacientu, tai reik nebesiimti nauju, nes tada nei nauji nei seni gali buti nesuziureti, nes ar tikrai imanoma gerai gydyti, kai tiek zmoniu .... tiesiog apgultis ten

Priš 3 metus nebuvo apgulties, bet buvo tas pats doh.gif. Dar užaugino iki blastų, tada prisiminė, kad neturi šaldymo terpės blastoms (reikia iš anskto užsakyti, o pas mane visos iki blastų išaugo), tai išmetė dvi geras, nes neturėjo kaip šaldyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 04 lapkričio 2010 - 13:58
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 04, 14:56)
Priš 3 metus nebuvo apgulties, bet buvo tas pats doh.gif. Dar užaugino iki blastų, tada prisiminė, kad neturi šaldymo terpės blastoms (reikia iš anskto užsakyti, o pas mane visos iki blastų išaugo), tai išmetė dvi geras, nes neturėjo kaip šaldyti verysad.gif

lotuliukas.gif

fantastika... uz gydyma, vaistus ir procedura tai aisku pilna suma susimokejai, jau nesneku apie sveikata, bet jie neuztikrino pilnavercio gydymo del savo techniniu klaidu...
o kita karta idomu nepamirs pasikviesti embriologo i punkcija lotuliukas.gif juodas humoras.

ar padare uz savo klaidas nuolaida kazkokia ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 04 lapkričio 2010 - 14:09
Saruniuke,o cia tai virsune blink.gif
Rimtai,nuolaida padare kokia nors?

Aplamai,kokioj stadijoj esi? 4u.gif
Atsakyti