QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 13:09)
visada sakiau, kad niekas manęs neprivers išvažiuoti gyventi į užsienį. o dabar... laukiu, kada baigsiu mokslus ir galėsiu lėkti ten, kur širdis

na, juk ne visam laikui

kada nors gal čia situacija pagerės, o iki to laiko gal kažkiek ir pasitaupysim...
Manau, jog čia dauguma apie tai svajoja, galvoja ir pan. Baigus mokslus manau, jog ir aš su MB kelsiu sparnus iš Lietuvos, juk ne visam, tol, kol situacija čia pagerės.

Dauguma matyt taip šneka, bet nėra kito pasirinkimo. Nebent nori čia tupėt už minimalią algą.
QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 20:44)
aaaaaa, ką tik parašė mano brangiausiasis, kad sugalvojo šiandien pas mane atvažiuoti

bus už trijų valandų, man net kvapą gniaužia

Sveikinu! Įsivaizduoju jau, koks lauktas bei emocingas susitikimas buvo.

Šiurpuliukai jaučiu bėgiojo per visą kūną.

Džiaukitės vienas kitu labai, labai.
QUOTE(mazzootia @ 2010 10 24, 23:41)
Sveikutes

pries kokius metus plepejau siame skyrelyje, taciau po kiek laiko nustojau. Vare depresija sie pokalbiai kaip sunku kaip sunku ir pan. neradau is kur pasisemti stiprybes. Taciau nusprendziau vel sugrizti.
Ei, nereikia čia taip depresuot, o tikrai nė viena nepasisems stiprybės ir tik dar giliau puls į neviltį.

Reikia skanint viena kitą, palaikyt, siūlyt idėjas, kaip įdomiai pasitikt savo grįžtantį MB ir pan.

Lengviau išgyvent bus. Nors žinot, pagalvoju, kaip lengva man dabar šnekėt, kai MB vis dar šalia, nežinau, ar mąstysiu vis dar taip pat tuomet, kai ateis vasara ir teks išsiskirt kažkuriam laikui.
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 25, 11:59)
Aš tai labai daug sportuoju, dar darbą pasikeičiau, mokslai. nOrs kažkiek ilgesį užgniaužia..
Teisingai, aktyvi veikla padeda prastumti laiką, be to, sportas nepakenks, kaip tik padailins figūrą ir MB bus kuo gerėtis grįžus.
QUOTE(mazzootia @ 2010 10 25, 12:23)
man sunkiausi buna vakarai ir savaitgaliai....
Įsivaizduoju, ypatingai tuomet, kai jie būdavo leisdami su MB.

Prisisiųskit daaaug įvairaus pobūdžio filmų, eikit sportuot, šmirinėkit po parduotuves, planuokit Kalėdines dovanėles, leiskit laiką su draugėmis, nežinau.. Gyvenkit.