Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Sveikutes 4u.gif pries kokius metus plepejau siame skyrelyje, taciau po kiek laiko nustojau. Vare depresija sie pokalbiai kaip sunku kaip sunku ir pan. neradau is kur pasisemti stiprybes. Taciau nusprendziau vel sugrizti. Deja per ta laikotarpi niekas nepasikeite. nuo pat pirmos musu buvimo kartu dienos mes esame atskirai. Vyras dirba uzsienyje, apytiksliai kas pora menesiu po savaite buname kartu... Pries tris menesius susituokeme. Isties esame be proto laimingi ir isimyleje. Dabar vienintele kliutis iki "ilgai ir laimingai gyveno" yra atstumas. Kolkas neimanoma jo sumazinti, nes as privalau baigti mokslus LT, o MV negali ten mesti darbo. Taigi, merginos, tikiuosi priimsite mane i sia vienisiu seima. Matau, kad nares pasikeitusios. Matyt visos buvusios vienises jau kartu su SB ... smile.gif Uzteks prisistatymu. Paplepekim wink.gif

Kitas susitikimas su MV - lapricio 13d. as pirmakart pas ji skrisiu i Danija thumbup.gif laukiu NEREALIAI !!!

Visoms linkiu stiprybes dideles! po balioneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 10 24, 23:41)
Sveikutes  4u.gif  pries kokius metus plepejau siame skyrelyje, taciau po kiek laiko nustojau. Vare depresija sie pokalbiai kaip sunku kaip sunku ir pan. neradau is kur pasisemti stiprybes. Taciau nusprendziau vel sugrizti. Deja per ta laikotarpi niekas nepasikeite. nuo pat pirmos musu buvimo kartu dienos mes esame atskirai. Vyras dirba uzsienyje, apytiksliai kas pora menesiu po savaite buname kartu... Pries tris menesius susituokeme. Isties esame be proto laimingi ir isimyleje. Dabar vienintele kliutis iki "ilgai ir laimingai gyveno" yra atstumas. Kolkas neimanoma jo sumazinti, nes as privalau baigti mokslus LT, o MV negali ten mesti darbo. Taigi, merginos, tikiuosi priimsite mane i sia vienisiu seima. Matau, kad nares pasikeitusios. Matyt visos buvusios vienises jau kartu su SB ... smile.gif Uzteks prisistatymu. Paplepekim wink.gif

na ne visos, aš viena iš tų senesniųjų ax.gif 4u.gif
praleidom nuostabų savaitgalį ir vėl atsisveikinom iki gruodžio vidurio maždaug verysad.gif nežinau tiksliai iki kada, nes nesako ax.gif
o šiaip kai paskaičiau, ką merginos planuoja susitikusios su savo mylimaisiais veikti, tai dabar galvoju, kad mes nestandartinė pora laugh.gif savaitgalį buvom Londone, vakar po muziejus vaikščiojom, šiandien apsipirkinėjom bigsmile.gif lotuliukas.gif
ech, sėkmės visoms laukiančioms wub.gif kenčiantiems dangus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Jungiuos ir aš į laukiančiųjų būrį.. MB jau 6 metai gyvena ne Lt. Bet taip jau susiklostė, kad susipažinom Lt, dar pakankamai neseniai, dar tik pusmetis kaip kartu.. situacija panaši į manau daugelio iš jūsų: jis dirba, o aš turiu pasibaigt mokslus čia..

Na tai ir laukiu dabar, kol tas laikas greičiau praeis..

Lapkričio 24d skrendu pas jį beveik savaitei, jau kaip laukiu.. wub.gif wub.gif wub.gif
Dar visą mėnesį laukt, o aš jau dabar nebesitveriu blush2.gif

Sunku yra draugystė per atstumą, bet tikiuos, kad viskas bus gerai...

Ir norėjau paklaust - o kiek iš viso laiko jau laukiat savųjų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 24, 23:35)
na ne visos, aš viena iš tų senesniųjų

na mes su MV irgi neleidziam laiko paprastai namuose gulinedami smile.gif taip pat visur lekiam, norim daug pamatyti. Aisku kartais per savaite laiko buvimo kartu ir ne viska spejam, nes buna, kad ir namuose buitis privercia kazka pasidaryti..bet labai dziugu, kad yra tikrai tokiu poru, kurios kaip sakoma ne tik miegamajame uzsidaro biggrin.gif

QUOTE(Misigule @ 2010 10 25, 09:10)
Sveikos merginos  4u.gif

Jungiuos ir aš į laukiančiųjų būrį.. MB jau 6 metai gyvena ne Lt. Bet taip jau susiklostė, kad susipažinom Lt, dar pakankamai neseniai, dar tik pusmetis kaip kartu.. situacija panaši į manau daugelio iš jūsų: jis dirba, o aš turiu pasibaigt mokslus čia..

Na tai ir laukiu dabar, kol tas laikas greičiau praeis..

Lapkričio 24d skrendu pas jį beveik savaitei, jau kaip laukiu..  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Dar visą mėnesį laukt, o aš jau dabar nebesitveriu  blush2.gif

Ir norėjau paklaust - o kiek iš viso laiko jau laukiat savųjų?  smile.gif

sveikute, ech kuo toliau atrodo tuo musu laukianciuju burys vis dideja... man atrodo dar po keliu metu jeigu LT niekas nesikeis, tai cia vien moterys ir liks gyvent....
na nenusimink - nedaug liko laukti tau iki keliones, as 13d. lekiu, tai irgi spirgu. Pamatysi ateis tas laikas, svarbiausia uzsiimt kazkuom, kad negalvoti - dirbti ir pan.
as laukiu SV jau nuo pirmos pazinties dienos - t.y. 2metus ir 10menesiu. Kaip sakant esu uzkietejusi laukike lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 25, 00:35)
o šiaip kai paskaičiau, ką merginos planuoja susitikusios su savo mylimaisiais veikti, tai dabar galvoju, kad mes nestandartinė pora laugh.gif savaitgalį buvom Londone, vakar po muziejus vaikščiojom, šiandien apsipirkinėjom  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
ech, sėkmės visoms laukiančioms wub.gif kenčiantiems dangus 4u.gif

Kad būtų man galimybė pas MB skrist, tai būtų pasaka. Bet pasikeičiau darbą ir atostogų man nėra. Mes irgi nesam megėjai gulinėt, bet kartais reikia. Ypač, kai ruošiam romantišką vakarą wub.gif

QUOTE(Misigule @ 2010 10 25, 10:10)
Lapkričio 24d skrendu pas jį beveik savaitei, jau kaip laukiu..  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Dar visą mėnesį laukt, o aš jau dabar nebesitveriu  blush2.gif

Sveika, išversi, visos mes ištversim mirksiukas.gif
Sąvojo aš laukiu 3,5mėn. Ir jau 7nį arba 1nį turi grįžt wub.gif

QUOTE(mazzootia @ 2010 10 25, 10:33)
sveikute, ech kuo toliau atrodo tuo musu laukianciuju burys vis dideja... man atrodo dar po keliu metu jeigu LT niekas nesikeis, tai cia vien moterys ir liks gyvent....
na nenusimink - nedaug liko laukti tau iki keliones, as 13d. lekiu, tai irgi spirgu. Pamatysi ateis tas laikas, svarbiausia uzsiimt kazkuom, kad negalvoti - dirbti ir pan.

Didėja didėja, nes vis0 daugiau vyrų išvažiuoja laimės ieškoti į užsienį. O moterys vis laukia. Na, nieko, pargįš juk smile.gif
Aš tai labai daug sportuoju, dar darbą pasikeičiau, mokslai. nOrs kažkiek ilgesį užgniaužia..
Atsakyti
man sunkiausi buna vakarai ir savaitgaliai....
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 10 25, 10:10)

dar nedraugavom, aš jau laukiau, nuo pat pirmos pažinties dienos, tai jau greitai du metai bus ax.gif blush2.gif kartais atrodo, kad tai nėra taip jau sunku rolleyes.gif kai yra veiklos, laikas kažkiek greičiau lekia ax.gif rugsėjį pirkau bilietus, kad dabar galėčiau atvažiuoti, ir galvojau, vaje, kiek dar daug laiko... nespėjau apsidairyti, o kelionė atėjo ax.gif ech, tik mūsų savaitgalis pralėkė akimirksniu... bet po kokio pusantro mėnesio jis grįš kelioms savaitėms wub.gif aišku, tada teks dalintis juo su jo mama laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 10 25, 12:23)

Hrrr, tikrai labai sunku. Savaitgaliais irgi bandau užsikraut darbų: namų ruoša, maisto gaminimas, šuns vedžiojimas ir treniruotės..
QUOTE(solitude @ 2010 10 25, 12:29)
ech, tik mūsų savaitgalis pralėkė akimirksniu... bet po kokio pusantro mėnesio jis grįš kelioms savaitėms wub.gif aišku, tada teks dalintis juo su jo mama laugh.gif

Tai jau, kas gerai, tas greitai baigisi. Bet užtat pabuvote kartu wub.gif Daug pamatėte, pakeliavote
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 13:09)
visada sakiau, kad niekas manęs neprivers išvažiuoti gyventi į užsienį. o dabar... laukiu, kada baigsiu mokslus ir galėsiu lėkti ten, kur širdis wub.gif na, juk ne visam laikui ax.gif kada nors gal čia situacija pagerės, o iki to laiko gal kažkiek ir pasitaupysim...

Manau, jog čia dauguma apie tai svajoja, galvoja ir pan. Baigus mokslus manau, jog ir aš su MB kelsiu sparnus iš Lietuvos, juk ne visam, tol, kol situacija čia pagerės. biggrin.gif Dauguma matyt taip šneka, bet nėra kito pasirinkimo. Nebent nori čia tupėt už minimalią algą. blink.gif

QUOTE(solitude @ 2010 10 22, 20:44)
aaaaaa, ką tik parašė mano brangiausiasis, kad sugalvojo šiandien pas mane atvažiuoti yahoo.gif bus už trijų valandų, man net kvapą gniaužia wub.gif

thumbup.gif Sveikinu! Įsivaizduoju jau, koks lauktas bei emocingas susitikimas buvo. wub.gif Šiurpuliukai jaučiu bėgiojo per visą kūną. blush2.gif Džiaukitės vienas kitu labai, labai. biggrin.gif

QUOTE(mazzootia @ 2010 10 24, 23:41)
Sveikutes  4u.gif  pries kokius metus plepejau siame skyrelyje, taciau po kiek laiko nustojau. Vare depresija sie pokalbiai kaip sunku kaip sunku ir pan. neradau is kur pasisemti stiprybes. Taciau nusprendziau vel sugrizti.

Ei, nereikia čia taip depresuot, o tikrai nė viena nepasisems stiprybės ir tik dar giliau puls į neviltį. blink.gif Reikia skanint viena kitą, palaikyt, siūlyt idėjas, kaip įdomiai pasitikt savo grįžtantį MB ir pan. biggrin.gif Lengviau išgyvent bus. Nors žinot, pagalvoju, kaip lengva man dabar šnekėt, kai MB vis dar šalia, nežinau, ar mąstysiu vis dar taip pat tuomet, kai ateis vasara ir teks išsiskirt kažkuriam laikui. verysad.gif

QUOTE(Indra A. @ 2010 10 25, 11:59)
Aš tai labai daug sportuoju, dar darbą pasikeičiau, mokslai. nOrs kažkiek ilgesį užgniaužia..

Teisingai, aktyvi veikla padeda prastumti laiką, be to, sportas nepakenks, kaip tik padailins figūrą ir MB bus kuo gerėtis grįžus. thumbup.gif

QUOTE(mazzootia @ 2010 10 25, 12:23)

Įsivaizduoju, ypatingai tuomet, kai jie būdavo leisdami su MB. unsure.gif Prisisiųskit daaaug įvairaus pobūdžio filmų, eikit sportuot, šmirinėkit po parduotuves, planuokit Kalėdines dovanėles, leiskit laiką su draugėmis, nežinau.. Gyvenkit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 10 25, 13:31)
x Teisingai, aktyvi veikla padeda prastumti laiką, be to, sportas nepakenks, kaip tik padailins figūrą ir MB bus kuo gerėtis grįžus.  thumbup.gif
xx Prisisiųskit daaaug įvairaus pobūdžio filmų, eikit sportuot, šmirinėkit po parduotuves, planuokit Kalėdines dovanėles, leiskit laiką su draugėmis, nežinau.. Gyvenkit.  smile.gif

x Sportas jau seniai yra mano gyvenimo būdas mirksiukas.gif
xx Aš tai jau nebegaliu žiūrėt melodramų. O kai savaitgalį su draugėm išlekėm po senamiestį pasivaikščiot, oras geras. O ten tiek daug įsimylėjelių: vaikšto, bučiuojasi, laimingi. Kaip gražu, bet ir taip per širdį nueina wub.gif

Jau ir man nebedaug liko laukt, savaitėlė, dar savaitėlę bigsmile.gif
Atsakyti
Oho kiek daug vienišių, priimsim visas 4u.gif
Maniškis grįžtą trečiadienį, nebegaliu sulaukti, sienom lipu lotuliukas.gif
Suprantu visas, nes pačiai taip pat labai sunku būti vienai, grįžus iš po darbo taip noris su kažkuo pakalbėt ir pns, o savaitgaliai išvis žudo verysad.gif Su MB kažkaip kalbėjom, kad po naujų niekur jis nevažiuos...vakar taip išsišnekėjom, tai nieko gero...jaučiu, kad išvažiuos vėl verysad.gif nes pinigėlių reikia...ech verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 10 25, 17:05)
Oho kiek daug vienišių, priimsim visas 4u.gif
Maniškis grįžtą trečiadienį, nebegaliu sulaukti, sienom lipu  lotuliukas.gif

O, tai jau labai greit bigsmile.gif
O kuriam laikui atvažiuoja?
Atsakyti