Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

Sveikos,
turiu toki klausima. Mama su suneliu gyvena Lietuvoje, ten gauna visas pasalpas ir pan. Su vaiko teciu negyvena. Jis siuo metu isvaziaves i UK, ten dirba, moka mokescius. Dabar jis praso mamos atsiusti vaiko dokumentus, mat norintis gauti vaiko pasalpa UK (kaip suprantu child benifit). Na jis su gerais norais, tuos pinigelius skirtu vaikiukui. Bet ar tai imanoma, kad vaikui negyvenant DB, tevas gautu uz ji pinigus. Ir ar leistis mamai i tokia afera? Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petit @ 2010 10 14, 23:41)
Sveikos,
turiu toki klausima. Mama su suneliu gyvena Lietuvoje, ten gauna visas pasalpas ir pan. Su vaiko teciu negyvena. Jis siuo metu isvaziaves i UK, ten dirba, moka mokescius. Dabar jis praso mamos atsiusti vaiko dokumentus, mat norintis gauti vaiko pasalpa UK (kaip suprantu child benifit). Na jis su gerais norais, tuos pinigelius skirtu vaikiukui. Bet ar tai imanoma, kad vaikui negyvenant DB, tevas gautu uz ji pinigus. Ir ar leistis mamai i tokia afera? Aciu is anksto smile.gif

Nemanau tikrai kad kas iseis. Pirma dabar labai tikrina kurie atvyksta su vaikais ( o vaikas is tikro net neatvykes) ir praso netgi vaiko paso, medical card (kad registruotas pas daktara). Antra jie atseks kad lietuvoj gauna pasalpas.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 10 15, 01:39)
Nemanau tikrai kad kas iseis. Pirma dabar labai tikrina kurie atvyksta su vaikais ( o vaikas is tikro net neatvykes) ir praso netgi vaiko paso, medical card (kad registruotas pas daktara). Antra jie atseks kad lietuvoj gauna pasalpas.

na, ankstesnėse temose esu skaičius, kad yra kas gauna CB, nors vaikai LT palikti, tiesiog per banko sąsk įrodo, kad išlaiko vaiką, bet čia išsiskyrę, tai nžn g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 10 15, 08:44)
na, ankstesnėse temose esu skaičius, kad yra kas gauna CB, nors vaikai LT palikti, tiesiog per banko sąsk įrodo, kad išlaiko vaiką, bet čia išsiskyrę, tai nžn  g.gif

Esu skaicius ir as, bet ji parase kad gauna pasalpas Lietuvoje, o dvigubai nieks nemoka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 10 15, 10:50)
Esu skaicius ir as, bet ji parase kad gauna pasalpas Lietuvoje, o dvigubai nieks nemoka  schmoll.gif

tai juk atsisakyti nėra sudėtingas procesas mirksiukas.gif pati jiems tik elektroninį laišką parašiau ir kvit, nutraukė visus mokėjimus. bet čia didesnis klausimas, ar čia mokėtų, jei išsiskyrę ir vaikai gyvena su motina g.gif
Atsakyti
laba blush2.gif

turiu klausima ax.gif ka patartumet daryt g.gif b nedirbo,o db pradejo dirbt,pasiemem registruota aukle,kuriai minimum iseina 100 svaru per sav moket,pasiskambinau tax creditam,noriu pakeist claim'a,kad auklei mokui,o tie sako,kad nieko negali padaryt iki b gaus payee koda,kuris gali uztrukt net keliais sav unsure.gif o as is savo vienos algeles nepajegsiu visu bilu ismoket ir auklei is kisenes duot doh.gif galvojau,kad skambint tax creditam ir sakyt,kad issiskyriau,man bent jau taip aukle apmokes,o kai b gaus ta s... numeri,paskambint atgal ir sakyt,kad susitaikem g.gif kokios nuomones? ax.gif
Atsakyti
nu bet kiek išradingų žmonių ant svieto bigsmile.gif
Atsakyti
eik jau jojoslkia tai isskyriau cia susitaikiau, juk ten irgi ne durniai sedi ax.gif biggrin.gif

o kam tau visus bilus jojoskia moketi, jugi vyras dirba smile.gif tu mokek tik auklei, o vyras visa kita lai moka, juk mokesciai ne kas savaite juk ateina o kas 3 men. smile.gif o jei ta numeri sutvarkys per keleta savaiciu tai tada viska ir susitvarkysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evening-dew @ 2010 10 15, 13:39)
eik jau jojoslkia tai isskyriau cia susitaikiau, juk ten irgi ne durniai sedi  ax.gif  biggrin.gif 

o kam tau visus bilus jojoskia moketi, jugi vyras dirba  smile.gif  tu mokek tik auklei, o vyras visa kita lai moka, juk mokesciai ne kas savaite juk ateina o kas 3 men.  smile.gif  o jei ta numeri sutvarkys per keleta savaiciu tai tada viska ir susitvarkysi  mirksiukas.gif

sekioji ania tongue.gif
alga gaus per menesi karta deja,iki kol alga gaus viskas is mano algeles doh.gif o bilai juk teliafu saskaitos,nuoma ir tt.
aciu aciu,as isradinga visa gyvenima buvau lotuliukas.gif tiktai pas mane sazines biski yr ir baile didele esu,gal del to aferu nesuku blush2.gif

tai va,galvojau galvojau ir nusprendziau,kad bijau lotuliukas.gif ir nieko nedarysiuc cool.gif
Atsakyti
neseku tongue.gif tik pamaciau pazystama nica ir uzsukau paskaityti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimėlį dėl WTC ir CTC. Kaip suprantu suma mokama kiekvienam individualiai, priklausomai nuo praėjusių metų uždarbio, tačiau kaip tada jei praėjusiais metais dar buvome Lt ir vyras nedirbo, o aš tik kelis mėn, kol išėjau į dekretą?
Atsakyti
QUOTE(evening-dew @ 2010 10 15, 13:53)
neseku  tongue.gif  tik pamaciau pazystama nica ir uzsukau paskaityti  blush2.gif  biggrin.gif

uhu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jojoskia: 15 spalio 2010 - 11:59