Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(liomi @ 2010 10 15, 17:13)
puikiai jauciuosi  smile.gif parasiau TIKSLIA informacija,kuri yra naudinga klausiantiems zmonemis.Toks ir yra tikslas sito forumo,o buvo sulyginta kazkokiom pamazgom,tai ir man kyla klausymas : ar jus,ponios,gerai cia jauciates?

tai isidarbink kokia konsultante-savanore jei jau taip viska ismanai bigsmile.gif tongue.gif lotuliukas.gif o ne atlek kai ziezula ir drabstykis cia purvais cool.gif slykstu tokius postus kaip tamstos skaityt mirksiukas.gif

o panos kurios cia patarineja tikrai zino daugiau nei tu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif merginos neatitrukim nuo temos! jei kas nepatinka, per az issiaiskinkim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos panos tongue.gif norejau paklaust i Skotija atvykau pries 2,5 men. dirbau nelegaliai puse to laiko, susimasciau pasidaryti National incuranse number taip ir padariau,viska susitvarkiau .Issinuomovau 2 kambariu buta nuejau i artimiausia Jobcentra uzsiregistravau ,kad gaut Jobseeker Alowance,housing benefit ir Counsil Tax benefit viskas tvarkoj uzpildziau ko prase dave knigute ,kaip ''darbo birzos'' reikia lankytis kas savaite.Lyg ir tvarkoj ,BET atejo testas i pasto dezute kazkoks uzmirsau kaip vadinas jis.Ten klause ar esu ankciau buves UK ar vienas atvykau ar turejau santaupu ir t.t. taigi ten dar buvo parasyta kaip gaus jie ta mano uzpildyta laiska nuspres gausiu pasalpa ar ne. Taigi klausiu jusu ar man tokiam tinginiui imanoma gaut kiek nors pinigu is valdzios ar ne ? Ir mazdaug kiek gauciau (jai gauciau) uz housing benefit jai moku i menesi 450 poundu.Neapsakomai dekui bigsmile.gif P.S. Buckis zemiau juostos visoms mamoms biggrin.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srog @ 2010 10 16, 16:37)
Sveikos panos  tongue.gif  norejau paklaust i Skotija atvykau pries 2,5 men. dirbau nelegaliai puse to laiko, susimasciau pasidaryti National incuranse number taip ir padariau,viska susitvarkiau .Issinuomovau 2 kambariu buta nuejau i artimiausia Jobcentra uzsiregistravau ,kad gaut Jobseeker Alowance,housing benefit ir Counsil Tax benefit viskas tvarkoj uzpildziau ko prase dave knigute ,kaip ''darbo birzos'' reikia lankytis kas savaite.Lyg ir tvarkoj ,BET atejo testas i pasto dezute kazkoks uzmirsau kaip vadinas jis.Ten klause ar esu ankciau buves UK ar vienas atvykau ar turejau santaupu ir t.t. taigi ten dar buvo parasyta kaip gaus jie ta mano uzpildyta laiska nuspres gausiu pasalpa ar ne. Taigi klausiu jusu ar man tokiam tinginiui imanoma gaut kiek nors pinigu is valdzios ar ne ? Ir mazdaug kiek gauciau (jai gauciau) uz housing benefit jai moku i menesi 450 poundu.Neapsakomai dekui  bigsmile.gif  P.S. Buckis zemiau juostos visoms mamoms  biggrin.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Nieko sau, tik atvaziavai ir galvoji uz dyka pagyvensi blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(srog @ 2010 10 16, 17:37)
Sveikos panos  tongue.gif  norejau paklaust i Skotija atvykau pries 2,5 men. dirbau nelegaliai puse to laiko, susimasciau pasidaryti National incuranse number taip ir padariau,viska susitvarkiau .Issinuomovau 2 kambariu buta nuejau i artimiausia Jobcentra uzsiregistravau ,kad gaut Jobseeker Alowance,housing benefit ir Counsil Tax benefit viskas tvarkoj uzpildziau ko prase dave knigute ,kaip ''darbo birzos'' reikia lankytis kas savaite.Lyg ir tvarkoj ,BET atejo testas i pasto dezute kazkoks uzmirsau kaip vadinas jis.Ten klause ar esu ankciau buves UK ar vienas atvykau ar turejau santaupu ir t.t. taigi ten dar buvo parasyta kaip gaus jie ta mano uzpildyta laiska nuspres gausiu pasalpa ar ne. Taigi klausiu jusu ar man tokiam tinginiui imanoma gaut kiek nors pinigu is valdzios ar ne ? Ir mazdaug kiek gauciau (jai gauciau) uz housing benefit jai moku i menesi 450 poundu.Neapsakomai dekui  bigsmile.gif  P.S. Buckis zemiau juostos visoms mamoms  biggrin.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

nepriklauso nuo to kiek moki mirksiukas.gif priklauso nuo to, kiek gauni, kiek santaupų turi ir kiek personų šeimą sudaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srog @ 2010 10 16, 17:37)
Sveikos panos  tongue.gif 

P.S. Buckis zemiau juostos visoms mamoms biggrin.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

cia kur???? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2010 10 14, 12:01)
Miela PATRANKA,KASTANKA VEL KLAIDINA  blink.gif  biggrin.gif  DEL INVALIDUMO : uzpildysite ta forma is job centro ,greiciausiai reiks ideti gp arba mergyte priziurincio consultant laiska del jos sveikatos bukles,dar gal keleta popieriuku .JOKIOS MEDICININES NEREIKES PEREITI.bendraujama laiskais.dla - invalidumo grupe apmokanti pasalpa,del kurios ir yra viskas daroma.tai ka tada paskiria jei ne dla?dla yra trys: high,middle,low.kokia grupe paskirs,atitinkamai ir suma bus .kartais atmeta net ir labai akivaizdzius neigalumo atvejus,ypac vaiku,bet visada butina apskusti ir tribunal dazniausiai priiema logiskus sprendimus.sekmes jums ,apsisarvuokite kantrybe  mirksiukas.gif

Kastanka, ar jum kaip zmogui nera amoralu rasyti ,kad jei, turi kojas ir rankas ,ir gal galetum dalinti skrajutes gatvej,negali buti neigalus ir greiciausiai nieko negausi?o kaipgi akli,kurti zmones? zmones kurie vazineja i dializes,vaikai po sunkiu organu operaciju? geda ir nemalonu del tokiu moteru..

Sveikos... skaiciau ir masciau koks pasaulis siauras ir ankstas...
negali sakyti kad lietuviai savo charakteri ir cia rodo... as irgi sakyciau matyt hormonu audros... jau vieno laukiantis jos siauteja o cia dvieju...
uzuojauta jums ax.gif man jusu isties gaila. Sitiek paniekos sitiek pykcio, o juk leliukus nesiojate, jums dabar tik teigiamos emocijos galimos....

Beje, Kastanka siuo klausimu yra ir teisi ir ne: kaip zinote ponia, besilaukianti dvieju leliuku... cia priklausys visiskai nuo zmogaus, tiksliau darbuotojo, kuris gaus sita claima... Jei jis pamanys kad reikalinga komisija - ji tures but pereita ir tiek. Nera cia dvieju vienodu situaciju, jos visos panasios ir kartu isties visiskai skirtingos.
Skirtingai ne tik del invalidumo bet ir del visa kita...

Pavyzdyz: mano brolis gali gauti inv aliduma, buvo dokumentai supildyti, ale kaip kad jus aiskinot, vienas geradaris irgi paskae - nereikes nieko, ot eme ir paprase med komisija pereit - o anas kaip ir jus, uzsispyres, pasake kad neisiu, nes man taip VBS sake... blush2.gif vat ir gavosi pletkai...
Geriau nerasyti kategoriskai nieko, nes tai kas parasyta popieriuje ir tai kas v yksta toliau, visiskai priklauso nuo tarnautojo, pas kuri paklius jusu byla...

Tas pats galioja ir HB ir WTC ir CHTC ir daug daug kitu dalyku, iskaitant ir vizu gavima ir pilietybes klausimus ir tt...

man asmeniskai susitvarkyti pasalpas truko greitai ir neskausmingai.... Tuo tarpu zinau zmoniu kurie HB lauke net 10 menesiu...Nors pagal jusu TIKSLIA informacija, kuri yra rasytine, gali svarstyti tik iki 6 menesiu... liezuvis.gif Arba Grant Sure Maternity lauke net 3 menesius... mirksiukas.gif ir reikejo siusti papildomu daug dokumentu.

Beje, sekmes jums toliau nesiojant savo stebukliukus, nestuke.gif lengvo gimdymo ir... kuo maziau neigiamu emociju.
O mano asmeninis patarimas: jei negalite ramiai be pagiezos ir pykcio, bukit gera, nerasykit geriau nieko... nes ne viena jus laukiates ir skaitinejate sita foruma...

Man asmeniskai labai nepatinka rietenos... O juk irgi laukiuosiu... nestuke.gif aisku, negaliu lygintis, nes pasak jusu laukiuosi vieno ir nuo to paties vyro... mirksiukas.gif

sekmes jums visokeriopos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daumox: 18 spalio 2010 - 11:15
thumbup.gif
teisingai kiekvieno atvejis skirtingas smile.gif
as laukiau daugiau kaip metus doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos norejau paklausti del invalidumo as esu neprigirdinti ir lietuvoje turiu pazima ir gaunu pasalpa ar man imano uk gauti ta pasalpa jeigu lietuvoje nutraukciau nes lietuvoje man labai nenorei duoda nes niekada neduodu kiciu komicijai o kadangi uk ruosuos gyventi dar ilgai tai man kazkaip i lt nebesinoris vazineti tikrintis aciu uz atsakima 4u.gif
Atsakyti
o kam tau kysiai? kysius nesa kai invalidumo ner. taip kad abejoju ar ka gausi. nes cia nei kysiu nepriima nei pro pirstus ziuri
Atsakyti
Sveikos,
Aciu uz ankstesnius atsakymus. Turiu dar viena... Gal kuri importavotes bedarbio pasalpa ir LT i UK ir zinote, kur kreiptis cia Londone del jos? Dokumentus pristaciau registruodamasi i jobcentra rugpjucio 19 diena, bet nieko is lt taip ir negavau iki siol. Kai pries menesi paskambinau i jobcentra tai jie mane sujunge su kazkuo ir moteriske pasake kad viska sutvarkysiu ir gausi greitu laiku, bet vel menuo praejo. Tos moteriskes numerio nebeturiu, o kai paskambinu i jobcentra tai sako kad jie importavimo klausimu nesprendzia ir gali tik uzbookinti appointmenta jobcentre ir niekas nezino su kokia moteriske mane ten galejo ju darbuotojas sujungti pries menesi...
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2010 10 19, 13:14)
Sveikos,
Aciu uz ankstesnius atsakymus. Turiu dar viena... Gal kuri importavotes bedarbio pasalpa ir LT i UK ir zinote, kur kreiptis cia Londone del jos? Dokumentus pristaciau registruodamasi i jobcentra rugpjucio 19 diena, bet nieko is lt taip ir negavau iki siol. Kai pries menesi paskambinau i jobcentra tai jie mane sujunge su kazkuo ir moteriske pasake kad viska sutvarkysiu ir gausi greitu laiku, bet vel menuo praejo. Tos moteriskes numerio nebeturiu, o kai paskambinu i jobcentra tai sako kad jie importavimo klausimu nesprendzia ir gali tik uzbookinti appointmenta jobcentre ir niekas nezino su kokia moteriske mane ten galejo ju darbuotojas sujungti pries menesi...

na ka... cia Kastanka vel buvo teisi, reikia uzsirasineti data, laika ir su kuom kalbejai... ir aisku tel Nr...
Bandyk imti appointmenta ir tvarkytis viska per naujo... ax.gif
Atsakyti