QUOTE(liomi @ 2010 10 14, 12:01)
Miela PATRANKA,KASTANKA VEL KLAIDINA

DEL INVALIDUMO : uzpildysite ta forma is job centro ,greiciausiai reiks ideti gp arba mergyte priziurincio consultant laiska del jos sveikatos bukles,dar gal keleta popieriuku .JOKIOS MEDICININES NEREIKES PEREITI.bendraujama laiskais.dla - invalidumo grupe apmokanti pasalpa,del kurios ir yra viskas daroma.tai ka tada paskiria jei ne dla?dla yra trys: high,middle,low.kokia grupe paskirs,atitinkamai ir suma bus .kartais atmeta net ir labai akivaizdzius neigalumo atvejus,ypac vaiku,bet visada butina apskusti ir tribunal dazniausiai priiema logiskus sprendimus.sekmes jums ,apsisarvuokite kantrybe
Kastanka, ar jum kaip zmogui nera amoralu rasyti ,kad jei, turi kojas ir rankas ,ir gal galetum dalinti skrajutes gatvej,negali buti neigalus ir greiciausiai nieko negausi?o kaipgi akli,kurti zmones? zmones kurie vazineja i dializes,vaikai po sunkiu organu operaciju? geda ir nemalonu del tokiu moteru..
Sveikos... skaiciau ir masciau koks pasaulis siauras ir ankstas...
negali sakyti kad lietuviai savo charakteri ir cia rodo... as irgi sakyciau matyt hormonu audros... jau vieno laukiantis jos siauteja o cia dvieju...
uzuojauta jums

man jusu isties gaila. Sitiek paniekos sitiek pykcio, o juk leliukus nesiojate, jums dabar tik teigiamos emocijos galimos....
Beje, Kastanka siuo klausimu yra ir teisi ir ne: kaip zinote ponia, besilaukianti dvieju leliuku... cia priklausys visiskai nuo zmogaus, tiksliau darbuotojo, kuris gaus sita claima... Jei jis pamanys kad reikalinga komisija - ji tures but pereita ir tiek. Nera cia dvieju vienodu situaciju, jos visos panasios ir kartu isties visiskai skirtingos.
Skirtingai ne tik del invalidumo bet ir del visa kita...
Pavyzdyz: mano brolis gali gauti inv aliduma, buvo dokumentai supildyti, ale kaip kad jus aiskinot, vienas geradaris irgi paskae - nereikes nieko, ot eme ir paprase med komisija pereit - o anas kaip ir jus, uzsispyres, pasake kad neisiu, nes man taip VBS sake...

vat ir gavosi pletkai...
Geriau nerasyti kategoriskai nieko, nes tai kas parasyta popieriuje ir tai kas v yksta toliau, visiskai priklauso nuo tarnautojo, pas kuri paklius jusu byla...
Tas pats galioja ir HB ir WTC ir CHTC ir daug daug kitu dalyku, iskaitant ir vizu gavima ir pilietybes klausimus ir tt...
man asmeniskai susitvarkyti pasalpas truko greitai ir neskausmingai.... Tuo tarpu zinau zmoniu kurie HB lauke net 10 menesiu...Nors pagal jusu TIKSLIA informacija, kuri yra rasytine, gali svarstyti tik iki 6 menesiu...

Arba Grant Sure Maternity lauke net 3 menesius...

ir reikejo siusti papildomu daug dokumentu.
Beje, sekmes jums toliau nesiojant savo stebukliukus,

lengvo gimdymo ir... kuo maziau neigiamu emociju.
O mano asmeninis patarimas: jei negalite ramiai be pagiezos ir pykcio, bukit gera, nerasykit geriau nieko... nes ne viena jus laukiates ir skaitinejate sita foruma...
Man asmeniskai labai nepatinka rietenos... O juk irgi laukiuosiu...

aisku, negaliu lygintis, nes pasak jusu laukiuosi vieno ir nuo to paties vyro...
sekmes jums visokeriopos