Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(-Radė @ 2010 10 15, 09:44)
na, ankstesnėse temose esu skaičius, kad yra kas gauna CB, nors vaikai LT palikti, tiesiog per banko sąsk įrodo, kad išlaiko vaiką, bet čia išsiskyrę, tai nžn  g.gif

mes kaip tik tvarkomes, siokiu variantu, vyras dirba UK, as nedirbu niekur, dukra mokinasi LTU, o as skraidau pirmyn atgal, pirmyn atgal doh.gif isiskyre nesam, jei paskirs CB informuosiu, informacija gavome, jog CB priklauso bent vienam is tevu dirbanciam UK, tevui skiriama, jei irodo kad islaiko vaikus mirksiukas.gif pateikiant formas reikia siusti gim liudijimu originalus
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 10 15, 09:50)
laba  blush2.gif

turiu klausima  ax.gif ka patartumet daryt g.gif b nedirbo,o db pradejo dirbt,pasiemem registruota aukle,kuriai minimum iseina 100 svaru per sav moket,pasiskambinau tax creditam,noriu pakeist claim'a,kad auklei mokui,o tie sako,kad nieko negali padaryt iki b gaus payee koda,kuris gali uztrukt net keliais sav  unsure.gif o as is savo vienos algeles nepajegsiu visu bilu ismoket ir auklei is kisenes duot  doh.gif galvojau,kad skambint tax creditam ir sakyt,kad issiskyriau,man bent jau taip aukle apmokes,o kai b gaus ta s... numeri,paskambint atgal ir sakyt,kad susitaikem  g.gif kokios nuomones?  ax.gif

O tu tikra, kad prisikabino butetnt del to, kad vyras payee numerio neturi unsure.gif Na, jie siaip klausia, bet jei nezinai, man niekada nera buve, kad del to kibtu. Va del ko prikibo paskutini karta - tai aukles registracijos numerio reikia. Nors seniau ir ta patys susirasdavo, bet si kart pataikiau ant bjaurios babces. Gal nueik i Inland Revenue skyriu ir skambink dar kart - nieko nekainuos ir manau tikrai susitvarkysi viska 4u.gif O del sazines, pritariu drinks_cheers.gif As irgi nieko negaliu daryti, kas negalima, jei priklauso - paimsiu, bet jei ne, tikrai nemeluosiu, kad tik gauciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2010 10 15, 14:51)
O tu tikra, kad prisikabino butetnt del to, kad vyras payee numerio neturi  unsure.gif Na, jie siaip klausia, bet jei nezinai, man niekada nera buve, kad del to kibtu. Va del ko prikibo paskutini karta - tai aukles registracijos numerio reikia. Nors seniau ir ta patys susirasdavo, bet si kart pataikiau ant bjaurios babces. Gal nueik i Inland Revenue skyriu ir skambink dar kart - nieko nekainuos ir manau tikrai susitvarkysi viska  4u.gif O del sazines, pritariu  drinks_cheers.gif As irgi nieko negaliu daryti, kas negalima, jei priklauso - paimsiu, bet jei ne, tikrai nemeluosiu, kad tik gauciau  blush2.gif

as pamenu,kad anksciau nereikejo irg,bet laikai keicias...pasake,kad be numerio nieko jie daryt negali...jie patys nebeiesko,nes yr viskas sistemoij, nebereikia nei naujo darbo adreso ir tt,tik ta nr reikia zinot,nes tas nr jiem viska parodo rolleyes.gif
Atsakyti
Mamytes, tik prasau, nepykit. Zinau, kad simta kartu buvo uzduotas klausimas. Bet visiskai nera laiko skaityti sad.gif Tai gal kas nepatinges ir pades.
Norint gauti ismokas vaikui, kokiu reikia dokumentu?
Atsakyti
Kastanka nekreipk demesio i Liomi ji megsta ateit i temas ir ten kazkokiu pamazgu papilt,turbut nestumo hormonai taip veikia,visgi ne viena leliu nesioja smile.gif
O del invalidumo tai tikrai nera lengva gaut,o nuo kazkuriu metu (nepamenu ar 2011 ar truputi veliau) yra jau patvirtintas istatymas,jog visi kas gauna invaliduma tures praeit medicinine patikra is naujo,taigi nemanau,kad dabar bus lengva gaut be patikros ir UK daktaro diagnozes.
Atsakyti
Astulyte 4u.gif kokia jus miela moteryte,tikra pletkute ,nes va mane suziurejot jau.duokit ausi goss.gif : mano vaikuciai nuo skirtingu teveliu blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif eikit parasykit kur nors thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 10 15, 12:13)
as pamenu,kad anksciau nereikejo irg,bet laikai keicias...pasake,kad be numerio nieko jie daryt negali...jie patys nebeiesko,nes yr viskas sistemoij, nebereikia nei naujo darbo adreso ir tt,tik ta nr reikia zinot,nes tas nr jiem viska parodo  rolleyes.gif

Bet matai kaip skiriasi su kuo kalbi. As nors ir su popikte babce kalbejau (uzvakar ax.gif ), bet prie sito nesikabino, prieme ir be numerio, tik adresa ir pavadinima prase. O paskui, matyt, supykusi, kad tiek daug pakeitimu is karto, prisikabino, kad nezinau childcare provider registracijos numerio. Sake perskambinti kai viska susirasiu kas reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2010 10 15, 14:02)
Astulyte  4u.gif kokia jus miela moteryte,tikra pletkute ,nes va mane suziurejot jau.duokit ausi  goss.gif : mano vaikuciai nuo skirtingu teveliu  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  eikit parasykit kur nors  thumbup.gif  lotuliukas.gif

gal eikit biski pasigydikit. visai jau umn.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2010 10 15, 14:02)
Astulyte  4u.gif kokia jus miela moteryte,tikra pletkute ,nes va mane suziurejot jau.duokit ausi  goss.gif : mano vaikuciai nuo skirtingu teveliu  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  eikit parasykit kur nors  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tai,kad as nei ziurejau nei ieskojau,tiesiog ne prima tema kurioje as bendrauju jus issisokate,tai jau ir susidariau nuomone,kad hormonai turbut stipriai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2010 10 15, 17:11)
Bet matai kaip skiriasi su kuo kalbi. As nors ir su popikte babce kalbejau (uzvakar  ax.gif ), bet prie sito nesikabino, prieme ir be numerio, tik adresa ir pavadinima prase. O paskui, matyt, supykusi, kad tiek daug pakeitimu is karto, prisikabino, kad nezinau childcare provider registracijos numerio. Sake perskambinti kai viska susirasiu kas reikia  lotuliukas.gif

ania unsure.gif

geras unsure.gif reiks skambint snd vel,gal ant geresnio papulsiu g.gif nes man pora kart aki skambinau,pasake,kad reikia payee numeri zinot doh.gif
bet kaip keistai g.gif vienu klausia,kitu neklausia unsure.gif o taisykles visoem turi but vienodos
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2010 10 15, 15:02)

Ar gerai jauciates??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
puikiai jauciuosi smile.gif parasiau TIKSLIA informacija,kuri yra naudinga klausiantiems zmonemis.Toks ir yra tikslas sito forumo,o buvo sulyginta kazkokiom pamazgom,tai ir man kyla klausymas : ar jus,ponios,gerai cia jauciates?
Atsakyti