Padarė ir man kompiuterinę tomografiją ir labai liūdna

, atrado stuburo išvaržą, skausmas plinta į koją. Gydytojas pasakė, kad reikia operuotis. Esu labi nusiminusi, bet manau, kad dar kentėsiu nesioperuosiu. O kam darė ooeraciją, kiek laiko trunka pooperacinis periodas. Esu girdėjusi, kad tris mėnesius negalima sėdėti, reikia valgyti stovint, o kaip yra dabar? O jeigu operacija nepavyksta tai gali iš viso nebepavaikščioti ,ar
Asmeniškai aš ,prieš operaciją.Kaip jau buvau rašiusi pradžioj,tai visokių minčių buvo,net gyvent nesinorėjo:ir koja buvo aptirpus buvo,o nugaros skausmus iškentet be vaistų buvo neįmanoma.Kai pagalvoju kiek iškentėjau.

Jau buvau susiruošusi važiuoti operuotis,bet vyras atkalbinėjo ir patarėjė važiuotis pas gyd.osteopata(atrodo,kad taip vadinasi),tai va,jau du metai kaip aš užmiršau didžiulius skausmus,aišku kai pavargstu,truputį paskauda,bet skausmas ne toks baisus ir pailsėjus praeina.
O dar turiu du pavyzdžius,kai žmonės išsioperavo ir vienam po metų,o kitam po pusmečio skausmai atsinaujino kaip ir pati stuburo išvarža.Aišku aš nežinau,gal ir man atsinaujins,bet operaciją tik paskutiniu atveju.