Baigiau ką tik MB gimtadieninį tortą kept, vos ant kojų laikaus.
Labas naujokei.
Pagaliau dabar galėsiu ramiai eiti į lovą ir paskaityt dar kokią valandėlę.
Dorifore,
tau uz nauja plota
Registruojuos su Khaled Hosseini ,,Bėgantis paskui aitvarą".
Registruojuos su Khaled Hosseini ,,Bėgantis paskui aitvarą".
Naktinėju
išleidom draugus, einu dar paskaityt. Pradėsiu Buivydaitės "Takas per jūra", nes "Lizdų ardytoją" palikau darbe
Labas rytelis 
Ale kaip aptilusios visos
Ale kaip aptilusios visos
Sveikos
Reik atsizymet naujoje temoj,kad visai tokios tylenes neismestumet
Ka tik perskaiciau "Pameistrys"-labai patiko,noriu dar tokiu knygu,gaila,kad Gerittsen jau visas lietuviskai verstas perskaiciau
.
Naujoji Marininos "Tas kuris zino.Pavojingi klausimai irgi jau perskaityta-knygoje rasoma apie 3 zmoniu,kuriu likimai vis susikerta, (turi is kazkokios paslaptys isaisket)gyvenima nuo vaikystes iki siu dienu,aprasoma ir gyvenimas tarybiniais laikais ir persitvarkymo metu,man skaityt buvo idomu.Kadangi, dar tesinys, yra tai sitoj knygoj tu paslapciu dar nieks neissiaiskina
laukiu kitos knygos,manau,neuzilgo bus,nes Jotema jau anonsuoja
Dabar nezinau ka skaityt
renkuos tarp kruvos knygu,bet neisirenku
Siandien zadu padaryt gera darba-nesiu vienai bibliotekai maisa knygu padovanot
Reik atsizymet naujoje temoj,kad visai tokios tylenes neismestumet
Ka tik perskaiciau "Pameistrys"-labai patiko,noriu dar tokiu knygu,gaila,kad Gerittsen jau visas lietuviskai verstas perskaiciau
Naujoji Marininos "Tas kuris zino.Pavojingi klausimai irgi jau perskaityta-knygoje rasoma apie 3 zmoniu,kuriu likimai vis susikerta, (turi is kazkokios paslaptys isaisket)gyvenima nuo vaikystes iki siu dienu,aprasoma ir gyvenimas tarybiniais laikais ir persitvarkymo metu,man skaityt buvo idomu.Kadangi, dar tesinys, yra tai sitoj knygoj tu paslapciu dar nieks neissiaiskina
Dabar nezinau ka skaityt
Labas rytas
Čia klausei apie "Babilono oro linijas" - ji iš bibliotekos. Baigiau jau skaityt, man patiko, aprašoma viena oro linijų para. Kažko ypatingo nėra, bet skaitosi įdomiai, kai kurios vietos šokiravo, kai kurios prajuokino. Gerai, kad tai grožinis kūrinys, nes jei tokie dalykai vyktų realybėj iš tikrųjų, tai ohoho
"Švelnūs tardymai" man labai patiko. Esu skaičius net 2 kartus. Tai visai nebūdinga Ivanauskaitei knyga, tai tiesiog pakalbinti įžymūs žmonės, jų mintys apie gyvenimą, mirtį ir pan. Tikrai labai verta paskaityt.
"Gurmano užrašai" parašė Robertas Ščesnavičius, tas žmogus, kuris kažkada seniai televizijoj vesdavo laidą, berods "Roberto virtuvė" ar kažkaip panašiai. Knygoje pasakoja apie savo įspūdžius iš įvairių kraštų virtuvių, prabangių restoranų, yra keletas receptų. Parašyta smagiu, linksmu stiliumi, man patinka.
QUOTE(reeva @ 2010 10 13, 17:28)
Ir kaip?
Neketini parduot?
Čia klausei apie "Babilono oro linijas" - ji iš bibliotekos. Baigiau jau skaityt, man patiko, aprašoma viena oro linijų para. Kažko ypatingo nėra, bet skaitosi įdomiai, kai kurios vietos šokiravo, kai kurios prajuokino. Gerai, kad tai grožinis kūrinys, nes jei tokie dalykai vyktų realybėj iš tikrųjų, tai ohoho
QUOTE(katilina @ 2010 10 13, 18:56)
[todėl užsinorėjau daugiau Ivanauskaitės paskaityti. Iš akcijinių jos knygų labiausiai sudomino "Švelnūs tardymai". Gal kuri esat skaičiusi?
"Švelnūs tardymai" man labai patiko. Esu skaičius net 2 kartus. Tai visai nebūdinga Ivanauskaitei knyga, tai tiesiog pakalbinti įžymūs žmonės, jų mintys apie gyvenimą, mirtį ir pan. Tikrai labai verta paskaityt.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 19:29)
"Gurmano užrašai" parašė Robertas Ščesnavičius, tas žmogus, kuris kažkada seniai televizijoj vesdavo laidą, berods "Roberto virtuvė" ar kažkaip panašiai. Knygoje pasakoja apie savo įspūdžius iš įvairių kraštų virtuvių, prabangių restoranų, yra keletas receptų. Parašyta smagiu, linksmu stiliumi, man patinka.
Labas rytas
neišmokau to eilėraščio, neinu į paskaitą
Aa, žinau, man labai nepatikdavo jo laidos, kaip gamindavo, tai neskaitysiu
QUOTE(Magnė @ 2010 10 14, 08:57)
Aa, žinau, man labai nepatikdavo jo laidos, kaip gamindavo, tai neskaitysiu
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 23:19)
Labas rytas
Tu latviu kalba studijuoji?
Labas rytas
is pradziu labai suintrigavo, ivykiai seke vienas po kito, o artejant prie vidurio pradejau nebesuprast apie ka jis cia
dabar laukiu ikvepimo arba knygu resurso pasibaigimo
vakar pasiziurejau jusu senesnes temas, noriu paklaust gal kas turit nebereikalingas sias knygutes, mielai priglausciaunupirkciau
1.Choga Regina Egberne "Uz auksiniu grotu"
2. Ilona Maria Hilliges "Baltoji ragana"
3. Peter Mayle "Metai provanse"
4. Suada "Sudeginta gyva"
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 13, 17:34)
eglute82 laaaaaaaaaabas
Malonu matyt dar vieną knygų skaitytoją ir mylėtoją pas mumi
QUOTE(reeva @ 2010 10 13, 17:37)
Eglute,labas
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 13, 19:37)
ir sveika, Eglutė 
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 19:47)
Uoj, nepasveikinau naujokės Eglutės
QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 13, 18:58)
Pas mane si knyga jau nezinau kiek laiko guli lentynoje ir vis nekyla ranka ja skaityti
prisiskaiciau nekokiu komentaru apie ja. Kaip tau ji? Kai baigsi skaityti labai lauksiu atsiliepimo 
is pradziu labai suintrigavo, ivykiai seke vienas po kito, o artejant prie vidurio pradejau nebesuprast apie ka jis cia
vakar pasiziurejau jusu senesnes temas, noriu paklaust gal kas turit nebereikalingas sias knygutes, mielai priglausciaunupirkciau
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 14, 08:58)
Na ir issirinkai
Paziurekit kas mokat anos temos plepiu top, isivaizduojat, ten turbut |Amber nebus
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 09:38)
Lietuvių filologiją studijuoju
---------------------------
Va praeitos temos 5-etas
Meskute5 94
Dorifore 82
Ingėnas 58
aistuliaa 43
Fatimaallaa 36