Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(sphinx @ 2010 10 14, 10:28)
Na, aš bent jau kai tą pačią dieną užsisakius pasiimu, tai viskas būna gerai ax.gif

Pabandžiau iš naujo užsakyt vėl g.gif nebesuprantu..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 10:30)
Pabandžiau iš naujo užsakyt vėl  g.gif  nebesuprantu..

O tu nustatai tą dieną, kai nori pasiimt? Na, pvz., rytojaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2010 10 14, 09:19)
Labas rytas  4u.gif

Ateinu su perskaityta D. du Maurier "Rebeka"

itraukiu i sarasa thumbup.gif
QUOTE(sphinx @ 2010 10 14, 09:21)
Labas rytas
Pas mus "Pegase" "Metus Provanse" mačiau blush2.gif

o cia kur pas jus blush2.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 14, 09:22)
1,2 ir 4 turiu rusų kalba, bet esu skaičiusi tik 'Metai Provanse'. o 'Baltąją raganą' pardaviau prieš mėnesį.

dabar gailiuos, kad nemoku rusiskai tiek, kad galeciau knygas skaityt doh.gif

Sakykit, merginos, ar verta sias knygas isigyti, gal skaitet kas nors, vis pavartau pavartau ir niekaip neapsisprendziu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 14 spalio 2010 - 09:34
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 10:28)
Galiu drasiai skaityt, as dirbau verteja net kelis metus, bet kad knygynas latvisku knygu tolokai 

Bet tai gali gi užsisakyti iš interneto, latviai žymiai daugiau gerų knygų leidžia ax.gif Jeigu aš taip laisvai galėčiau skaityti, tai tikrai griebčiau. Aišku tu visas norimas knygas jaučiu gauni LT kalba, tai nėra ko plėšytis, bet vistiek pavydžiu, baltai, bet pavyzdžiu tau latvių kalbos biggrin.gif 4u.gif

Klausykit panos, o gal kas turit mainams, nebrangiam pardavimui šią knygą? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 14, 09:33)
Bet tai gali gi užsisakyti iš interneto, latviai žymiai daugiau gerų knygų leidžia  ax.gif  Jeigu aš taip laisvai galėčiau skaityti, tai tikrai griebčiau. Aišku tu visas norimas knygas jaučiu gauni LT kalba, tai nėra ko plėšytis, bet vistiek pavydžiu, baltai, bet pavyzdžiu tau latvių kalbos  biggrin.gif  4u.gif

Mano tetis latvis, as galiu paprasyt kad man nupirktu ir atsiustu. Bet ad as viska turiu ko man reika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 14, 10:32)
o cia kur pas jus blush2.gif

Prienuose. Tiesa, kainos nepamenu g.gif Jei labai nori, galiu pažiūrėt, bet ar apsimokės... Gal yra ir kitur dar likučių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 14, 10:31)
O tu nustatai tą dieną, kai nori pasiimt? Na, pvz., rytojaus g.gif

Taip g.gif šiandien kur užsakiau, nustačiau, kad atsiimsiu šiandien.. Bandysiu po kelių valandų nuvažiuoti.. Gal šį kartą duos..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 10:37)
Taip  g.gif  šiandien kur užsakiau, nustačiau, kad atsiimsiu šiandien.. Bandysiu po kelių valandų nuvažiuoti.. Gal šį kartą duos..

Keistai kažkaip g.gif Na, tikiuosi, šįkart pavyks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 14, 09:36)
Prienuose. Tiesa, kainos nepamenu g.gif Jei labai nori, galiu pažiūrėt, bet ar apsimokės... Gal yra ir kitur dar likučių  ax.gif

bandysiu grizusi savo mieste ieskoti, bet jei nerasiu... prasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 14, 10:39)
bandysiu grizusi savo mieste ieskoti, bet jei nerasiu... prasysiu 4u.gif

Bandyk mirksiukas.gif Mažuose miestukuose gal ne taip išperka. Jei reiks - padėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 14, 08:32)
Sakykit, merginos, ar verta sias knygas isigyti, gal skaitet kas nors, vis pavartau pavartau ir niekaip neapsisprendziu
user posted image

irgi kažkada seniai jas skaičiau, tai man irgi labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 14, 10:38)
Keistai kažkaip g.gif Na, tikiuosi, šįkart pavyks drinks_cheers.gif

Jei ne, jau tikrai kelsiu triukšmą g.gif biggrin.gif
Atsakyti