Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(kuke @ 2010 10 14, 09:54)
4u.gif labas rytas.. Na ka vakar buvau Valgyk. Melskis. Mylek filme . Filmas neblogas, labai daug graziu vietu parodo(Italija, Indija, Balis) , bet man asmeniskai per daug istemptas. Tas pats buvo ir su Australija.  Filmas besitesiantis 2,5 val man praranda visa grozi smile.gif

Jauciu man tik Italija reikia issikirpti is to filmo ir paziuret tongue.gif Dvi su puse valandos jau sunku prie tv prasedet, o jau kine doh.gif bet siaip pati ideja kaip? Verta knyga skaityti?
Nes skaiciau Zmonese kazkieno atsiliepima apie filma ( berods Kazlauskaites ), kad tie patiko jai tas filmas, kad nusipirks knyga ir nesiosis visur su savim kaip biblija g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 14, 09:59)
Panos, matėt Pamukas už 10lt , griebkit  bigsmile.gif
http://www.supermama...?...&p=41136397

Jau parasiau as jai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 14, 09:59)
Panos, matėt Pamukas už 10lt , griebkit  bigsmile.gif
http://www.supermama...?...&p=41136397

Sunki ta knyga. Ne nuo jos, manyčiau, reiktų su Pamuku pažindintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 10 14, 11:01)

Lauksiu jaučiu jomajo dienos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 14, 11:03)

Pilnai pritariu ilgokai ja kankinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 10 14, 10:08)
Pilnai pritariu ilgokai ja kankinau smile.gif

Tai ka.. neimt man jos g.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 11:03)
Jauciu man tik Italija reikia issikirpti is to filmo ir paziuret  tongue.gif  Dvi su puse valandos jau sunku prie tv prasedet, o jau kine  doh.gif  bet siaip pati ideja kaip? Verta knyga skaityti?
Nes skaiciau Zmonese kazkieno atsiliepima apie filma ( berods Kazlauskaites ), kad tie patiko jai tas filmas, kad nusipirks knyga ir nesiosis visur su savim kaip biblija  g.gif
Papildyta:
Jau parasiau as jai  tongue.gif

tai va apie tai ir kalba.. kol pradzia ziuri idomu bet po 2 valandu jau nori kad tik greiciau baigtusi smile.gif salia manes sedejes vaikinas uzmigo lotuliukas.gif pati ideja idomi , nepasakyciau kad banali kazkokia meiles istorija smile.gif ir filmas vertas visu liaupsiu. Asmeniskai as ziureciau ji namie su pertraukomis smile.gif o ar knyga verta skaityti nezinau manau uztenka paziuret ir filma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 11:09)
Tai ka.. neimt man jos  g.gif  doh.gif  unsure.gif

Na truputi zinant koks knygu stilius patinka tai nemanau kad tau patiktu g.gif bet zinoma gali pabandyti mirksiukas.gif tai daugiau tokia filosofine knyga mano nuomone, kur norint suprasti reikia pamastyti smile.gif na asmeniskai man si knyga skaitesi sunkiai ir pardaviau ja, be jokios sazines grauzaties
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 10:09)
Tai ka.. neimt man jos  g.gif  doh.gif  unsure.gif

Man rodosi, kad tau labiau patiktų jo "Nekaltybės muziejus". Nors tos dar neskaičiau.
O "Juodoji knyga", sakyčiau, labiau rimtų knygų mylėtojams. Pasiskaitinėk atsiliepimus SM knygų klube apie ją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 14, 10:17)
Man rodosi, kad tau labiau patiktų jo "Nekaltybės muziejus". Nors tos dar neskaičiau.
O "Juodoji knyga", sakyčiau, labiau rimtų knygų mylėtojams. Pasiskaitinėk atsiliepimus SM knygų klube apie ją mirksiukas.gif

Nu aisku. Aciu cray.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 14, 11:03)

Žinau, kad sunki, bet juk tai Pamukas ax.gif O nuo kokios patartum pažindintis? Stambulo? g.gif

QUOTE(kuke @ 2010 10 14, 11:16)
Na truputi zinant koks knygu stilius patinka tai nemanau kad tau patiktu g.gif

Aha, aš irgi pagalvojau, kad čia ne Meškutės stiliaus knyga, nemanau, kad patiktų jai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 10:19)
Nu aisku. Aciu  cray.gif  lotuliukas.gif

Man rodos, daugiau verktum, jei būtum ją nusipirkusi tongue.gif Beje, pirmieji 100 jos psl. skaitėsi tikrai lengvai. O paskui buvo labai daug pamąstymų apie turkų mentalitetą. Manau, gera knyga, įdomi jos struktūra. Bet ... nemanau, kad kiekvienam ji gali patikti.
O "Nekaltybės muziejaus" dar nepirkai?
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 14, 10:19)
Žinau, kad sunki, bet juk tai Pamukas  ax.gif  O nuo kokios patartum pažindintis? Stambulo?  g.gif

Na aš iš jo kūrybos kol kas ir teskaičiau tik "Juodąją knygą" tongue.gif Jei manyčiau, kad visos jo knygos daugmaž panašios, gal ties tuo ir sustočiau blush2.gif Bet girdėjau, kad "Stambulas" nepalyginamai lengvesnė, tai jau laukia ji savo eilės mano knygų lentynėlėje. Be to, ji apie patį miestą, jo istoriją, kas man labai įdomu.
Neskaičius negaliu vertinti, bet pagal anotaciją bandau spėti, kad "Nekaltybės muziejus" turėtų būti lengvesnė už "Juodąją knygą". O ir jos siužetas daugmaž aiškesnis.

Va Fati skaitė jo knygą "Jos vardas - Raudona". Minėjo, kad jai labai patiko. Girdėjau, kad ir į lietuvių kalbą ji bus greitu laiku išversta. Man jau vien šios knygos pavadinimas labai patrauklus. Galbūt ir pačia knyga susidomėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 14, 10:26)
Man rodos, daugiau verktum, jei būtum ją nusipirkusi tongue.gif  Beje, pirmieji 100 jos psl. skaitėsi tikrai lengvai. O paskui buvo labai daug pamąstymų apie turkų mentalitetą. Manau, gera knyga, įdomi jos struktūra. Bet ... nemanau, kad kiekvienam ji gali patikti.
O "Nekaltybės muziejaus" dar nepirkai?

Neskaiciau, laukiu pigiau smile.gif

Kas tom durnem yra? Deda skelbimus per visa lapa i grozine literatura, jau rasau visom i AZ. UZKNISA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 11:33)
Kas tom durnem yra? Deda skelbimus per visa lapa i grozine literatura, jau rasau visom i AZ. UZKNISA  doh.gif

Tuoj padarysim tvarką ten, sureguliuosim kainas, kas per brangiai nori lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti