QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 14, 19:39)
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 20:42)
nop,pas mus labai šata daugumoj auditorijų,Sibiras vienžo
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 20:44)
tikiuosi, net paprastos interpretacijos nereiks rašyt
QUOTE(Magnė @ 2010 10 14, 08:57)
"Švelnūs tardymai" man labai patiko. Esu skaičius net 2 kartus. Tai visai nebūdinga Ivanauskaitei knyga, tai tiesiog pakalbinti įžymūs žmonės, jų mintys apie gyvenimą, mirtį ir pan. Tikrai labai verta paskaityt.
Įtikinai, pirksiu.
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 14, 10:33)
Kažkodėl neįsivaizduoju, kad tau ji patiktų. Tiesą sakant, ir man visai nepatiko, tokie nugrybavimai ne mano skoniui.
QUOTE(Papugele @ 2010 10 14, 13:08)

J. Grisham "Dažytas namas"
Su malonumu perskaičiau šitą knygą, labai šiltą turinio ir atmosferos prasme.
Žodžiu labai miela knyga, labai patiktų toms kurioms patiko serialas "Mažas namelis prerijose
Džiaugiuosi, kad tau ji patiko, ypač kai taip ilgai ieškojai.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 14, 14:20)
Tiesą sakant prieš skaitydama "Juodąją knygą" aš visai ne taip įsivaizdavau jos siužetą. Net ir šios knygos anotacijos nebuvau atidžiai skaičiusi
Taigi buvo šioks toks nusivylimas pačio siužeto vingiais. Tačiau gavau dozę Turkijos spalvų. Ne tos Turkijos, kuri rodoma turistams.
Ir tikra tiesa, ta knyga labai melancholiška. Nors man pačiai melancholija nėra svetima, tai ir skaityti ja alsuojančias knygas gal nėra kančia
Ir tikra tiesa, ta knyga labai melancholiška. Nors man pačiai melancholija nėra svetima, tai ir skaityti ja alsuojančias knygas gal nėra kančia
Man "Juodoji knyga" labai sunkiai skaitėsi. Nors mėgstu rimtas knygas, bet ši kažkaip neprilipo, vietomis reikėjo prisiversti skaityti toliau (nors buvo vietų, kurios patiko).
QUOTE(sphinx @ 2010 10 14, 16:15)
Nebloga knyga, bet jeigu mėgsti daug veiksmo, gali pasirodyti nuobodi. Bet skaityti, manau, verta.
Jūs tiek daug kalbat apie Tess Gerritsen ir vis ją giriat, bet man visai nesinorėjo jos skaityti. Bet šiandien man atidavė jos knygą Whistle blower/ gal "Švilpuko pūtikas", tai bus proga su šia rašytoja susipažinti.
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 14, 20:54)
bent man "Metai" tikrai nesunkus, rasyciau ir rasyciau
-----------------
Kazkas cia sake, kad filmas "Valgyk, melskis ir mylek" 2,5 val trunka, bet Vingy raso, kad 2.. Treciadieni draugu diena, su Cili kortee bilietai po 10 litu, eisiu ziuret
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 21:00)
labai,labai,labai nemėgstu "Metų"
QUOTE(katilina @ 2010 10 14, 18:59)
Jūs tiek daug kalbat apie Tess Gerritsen ir vis ją giriat, bet man visai nesinorėjo jos skaityti. Bet šiandien man atidavė jos knygą Whistle blower/ gal "Švilpuko pūtikas", tai bus proga su šia rašytoja susipažinti.
tai ši knyga ne iš detektyvų serijos, o iš romantinių novelių (romance novel), ben jau taip rašo jos oficialiam puslapyje.
QUOTE(katilina @ 2010 10 14, 20:59)
Kažkodėl neįsivaizduoju, kad tau ji patiktų. Tiesą sakant, ir man visai nepatiko, tokie nugrybavimai ne mano skoniui.
Pamenat, kai klausiau, kokią knygą dovanotumėt priešui? tai viena knygė pasiūlė būten Vian'o knygą "Aš ateisiu nusispjauti ant jūsų kapų"
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 14, 21:13)
tai ši knyga ne iš detektyvų serijos, o iš romantinių novelių (romance novel), ben jau taip rašo jos oficialiam puslapyje.
Aha, ir aš mačiau, bet ant viršelio rašo, kad trileris, tai, manau, bus kriminalinė/ meilės istorija.

KVIETIMAS
ŠĮ SEKMADIENĮ (T.Y. SPALIO 17 D.) 14 - 15 VAL. PRIE FRYDRICHO PASAŽO KLAIPĖDOJE !!!
PRAŠOME ATSINEŠTI GERĄ NUOTAIKĄ, DAUG KNYGYNIŲ ĮSPŪDŽIŲ IR, ŽINOMA, KNYGŲ !!!
DALYVAVIMAS BŪTINAS.
P.S. Dėl kitų pageidavimų/ koregavimų prašome kreiptis į daitę.
Labas rytas visoms, miegat ar ka
oras geras. Keliames