Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 17:09)
Velnias  doh.gif  gal ir pas mus jau seniai ijungtas, tik as siandien susiprotejau paziureti, nes pirma karta susalau.. gal del tos VIDUTINIO SVORIO SANTUOKOS  lotuliukas.gif  visai nesildanti knyga  lotuliukas.gif

tai vis dėl to skaitai ją toliau?smile.gif

QUOTE(AisteZ @ 2010 10 14, 18:56)
Ir man visos dienos iseigines blush2.gif Baigineju jau visai Placeba, ir galiu pasakyt,kad visai ji man patinka,net dar karteli matyt skaityciau ax.gif Nera lengva knyga,daug ivairiu apmastymu,samprotavimu apie gyvenima,zmoniu santykius...galbut labiausiai patinka tai,jog rasoma,kad visi zmones yra valdomi kaip marionetes,patys to nesuprasdami g.gif Siaip manau,kad po kiek laiko viskas susigules ir velgi bus kitokie ispudziai smile.gif

Skaičiau Placebą senai, bet atsimenu patiko ax.gif
Miegančių drugelių tvirtovė paliko dar geresnį įspūdį ax.gif
Atsakyti
Beje, darbe kur skaitau "Sudeginta gyva", tai man kolkas prasčiausia iš visų skaitytų tos tematikos unsure.gif ar čia į pabaigą visi įdomumai..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 15, 08:19)
Beje, darbe kur skaitau "Sudeginta gyva", tai man kolkas prasčiausia iš visų skaitytų tos tematikos  unsure.gif  ar čia į pabaigą visi įdomumai..

Skaityt neskaiciau sios knygos,bet girdejau gerus atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 15, 08:14)
tai vis dėl to skaitai ją toliau?smile.gif

Nea, vakar kiek paskaiciau iki pietu ir viskas. Nebeskaitau. Dabar baigineju Mergaite su devyniais perukais thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Vejas koks pas mus blink.gif Sedeciau namie visa diena,bet negaliu,turiu i biblioteka knygas nuvezti,ir "Karmos Kraiti"paimti rolleyes.gif bet abejoju,kad bus,anksciau nemaciau,ar tiesiog neatkreipiau demesio...Dar i siulu parduotuve uzeisiu rolleyes.gif kai atsala orai,as iskart noriu megzti. smile.gif

Vakar 50psl" Laimes sunus".Patinka,net labai wub.gif tikrai neprastesne nei Dinos...
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 15, 09:43)
Labas rytas 4u.gif Vejas koks pas mus blink.gif Sedeciau namie visa diena,bet negaliu,turiu i biblioteka knygas nuvezti,ir "Karmos Kraiti"paimti rolleyes.gif bet abejoju,kad bus,anksciau nemaciau,ar tiesiog neatkreipiau demesio...Dar i siulu parduotuve uzeisiu rolleyes.gif kai atsala orai,as iskart noriu megzti. smile.gif

Kur vėjas? Pas mane nevėjuota.. Bet čia žiūriu su tuo vėju skirtingai rajonuose..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 15, 09:44)
Kur vėjas? Pas mane nevėjuota.. Bet čia žiūriu su tuo vėju skirtingai rajonuose..

Pas mus visada vejuota
Atsakyti
Laba diena mielos skaitytojos. Tikiuosi priimsite ir mane i sia saunia kompanija ax.gif . Neseniai perskaiciau ka tik isleista J.Picoult "Trapumas", o dabar bendau perlauzti O.Pamuk "Nekaltybes muziejus" . Nesu naujoke knygu pasaulyje, bet mane sudomino jusu nuomones, bei idomus komentarai thumbup.gif . Skaitau beveik viska kas isleidziama pastaruoju metu is "stipresniu" kuriniu, nors patinka ir geri detektyvai bei lietuviu autoriu leisti romanai, kurie pastaruoju metu itin subrendo. Atsipalaidavimui paskaitineju meiles romanus blush2.gif , o dabar kaip tik arteja tamsusis sezonas ir manau, kad skaitymo tempui tai pats geriausias laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 15, 09:52)
Pas mus visada vejuota

Tai gal Pilaitėj gyveni? hihihi.gif
Nes kažkurią čia dieną išėjau iš namų, normalus oras, nuvažiuoju į Pilaitę, neįmanoma nuo vėjo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas:4u:

QUOTE(Nerinha @ 2010 10 15, 09:09)
Laba diena mielos skaitytojos. Tikiuosi priimsite ir mane i sia saunia kompanija  ax.gif . Neseniai perskaiciau ka tik isleista J.Picoult "Trapumas", o dabar bendau perlauzti O.Pamuk "Nekaltybes muziejus" . Nesu naujoke knygu pasaulyje, bet mane sudomino jusu nuomones, bei idomus komentarai  thumbup.gif . Skaitau beveik viska kas isleidziama pastaruoju metu is "stipresniu" kuriniu, nors patinka ir geri detektyvai bei lietuviu autoriu leisti romanai, kurie pastaruoju metu itin subrendo. Atsipalaidavimui paskaitineju meiles romanus  blush2.gif , o dabar kaip tik arteja tamsusis sezonas ir manau, kad skaitymo tempui tai pats geriausias laikas  mirksiukas.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Ir kaip tau patiko "Trapumas"? Ypač jei lyginti su kitomis Picoult knygomis.
Ir kokie pirmieji įspūdžiai apie Pamuk'o knygą?
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 15, 09:09)
Laba diena mielos skaitytojos. Tikiuosi priimsite ir mane i sia saunia kompanija  ax.gif . Neseniai perskaiciau ka tik isleista J.Picoult "Trapumas", o dabar bendau perlauzti O.Pamuk "Nekaltybes muziejus" . Nesu naujoke knygu pasaulyje, bet mane sudomino jusu nuomones, bei idomus komentarai  thumbup.gif . Skaitau beveik viska kas isleidziama pastaruoju metu is "stipresniu" kuriniu, nors patinka ir geri detektyvai bei lietuviu autoriu leisti romanai, kurie pastaruoju metu itin subrendo. Atsipalaidavimui paskaitineju meiles romanus  blush2.gif , o dabar kaip tik arteja tamsusis sezonas ir manau, kad skaitymo tempui tai pats geriausias laikas  mirksiukas.gif

sveikute, gretos dideja thumbup.gif
Atsakyti
Naujokei balionas 4u.gif
Atsakyti