Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

Labas rytas

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 14, 16:22)
Dar neskaičiusi, bet ji jau laukia savo eilės. Nors man Steinbeko kūryba savotiškai patinka.

Ačiū, tai gal reiks susipažint su šiuo rašytoju tada 4u.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 14, 17:09)
Velnias  doh.gif  gal ir pas mus jau seniai ijungtas, tik as siandien susiprotejau paziureti, nes pirma karta susalau.. gal del tos VIDUTINIO SVORIO SANTUOKOS  lotuliukas.gif  visai nesildanti knyga  lotuliukas.gif

Aš kaip tik ją turiu. Dar neskaičiau. Sakai, neįdomi g.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 14, 20:59)
Nebloga knyga, bet jeigu mėgsti daug veiksmo, gali pasirodyti nuobodi. Bet skaityti, manau, verta.

Na, patinka ir kai veiksmo būna, bet mėgstu ir kitokias skaityti ax.gif

QUOTE(Nerinha @ 2010 10 15, 10:09)
Laba diena mielos skaitytojos. Tikiuosi priimsite ir mane i sia saunia kompanija  ax.gif

Sveika 4u.gif
Atsakyti
Užsisakau kurti kitą temą, turiu idėją flirt.gif prieštaraujančių nebus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar pradėjau skaityti S.Kingo "Džeraldo žaidimai", įtraukė nuo pat pradžių.

Vakar pastebėjau, kad "Maximoj" J. Picoult knygoms 30 proc. nuolaida. Gal ką sudomins g.gif
Atsakyti
user posted image - dar viena iveikta knyga yahoo.gif

Prisiskaiciau jusu nuomoniu, kad knyga jus ne itin suzavejo. Na man ji tikrai visai patiko wub.gif Lengvai ir greitai skaitosi, malonu zinoti, kad skaitai tikra istorija. Pirmiausia paziurejau visas merginos nuotraukas- labai grazi panele. Kaip 21- eriu - labai profesionaliai parase knyga. Tokiu metu budama tikrai neparasyciau jokios knygos. Aisku, prisiskaicius geresniu knygu - si atrodo silpnokai, bet jai tik 21- eri !! Nebuvo taip baisu skaityti apie vezi, nes aprasyta su jumoru, gal galejo buti maziau vaistu pavadinimu, tu peruku istorijos irgi daugoka - na bet jei pavadinimas toks, tai ir apie perukus turejo buti tiek kiek yra. Vis delto tai buvo jos gyvenimo laikas, kai tie perukai jai buvo itin svarbus. Zodziu knygele nebloga, antra karta aisku neskaitoma, bet siulau perskaityti jaunesnem skaitytojom, kurios dar neskaite smile.gif Labai patiko pastraipa, kurioje rasoma, kad vezys yra ne tik pikciausias priesas, bet ir geriausias draugas - jis padovanojo galimybe stipriai jausti, stipriai dziaugtis, stipriai isgyventi, tvirtai abiem kojomis stoveti ant zemes. Zodziu kai pagalvoji- kitos tokiu metu merginos save zlugdo alkoholiu, narkotikais ir visu kitu geriu, o kai kurios kovoja uz gyvybe.. ir dar sugeba knyga parasyti..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 10:36)
user posted image - dar viena iveikta knyga  yahoo.gif

Tik dar labiau sustiprino norą perskaityti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 15, 09:25)

Aš kaip tik ją turiu. Dar neskaičiau. Sakai, neįdomi g.gif

Nesakau, kad neidomi, as dazniausiai neturedama kantrybes- metu von knyga. taigi perskaiciau gal tik trecdali- man nepatiko schmoll.gif gal kazkam pasirode idomi, jei jau nutare isversti ir pardavinet ja. arba tiesiog norejo pasipelnyti, nes tokiu kaip as - turbut daug, kurios griebia net nuomones nepalauke..

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 15, 09:30)
Užsisakau kurti kitą temą, turiu idėją  flirt.gif  prieštaraujančių nebus?  lotuliukas.gif

Man tai dzin kas kuria, svarbu kad sukurtu lotuliukas.gif

QUOTE(Magnė @ 2010 10 15, 09:32)

Vakar pastebėjau, kad "Maximoj" J. Picoult knygoms 30 proc. nuolaida. Gal ką sudomins g.gif

Kam mum tas 30 procentu, jei mes galim su 50 procentu gauti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 09:47)

Kam mum tas 30 procentu, jei mes galim su 50 procentu gauti..  blush2.gif

O kur cia su tais 50 procentu dalina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 10:47)
Kam mum tas 30 procentu, jei mes galim su 50 procentu gauti..  blush2.gif

Tai taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 15, 09:56)
O kur cia su tais 50 procentu dalina? bigsmile.gif

O turim pardaveja toki smile.gif is leidyklos Alma Littera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 09:57)
O turim pardaveja toki smile.gif is leidyklos Alma Littera  4u.gif

Tikrai?Kur cia ji galima rasti,jei ne paslaptis?Sena.lt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2010 10 15, 09:32)

Aš vakar kaip tik buvau Maximoje, bet nemačiau unsure.gif Nebent vėliau iškabino tą nuolaidą.
Mačiau tik nuolaidą Sandros Brown knygoms. O čia Vilniuje matei tą nuolaidą ar kur?

Mane surietusi žiauri migrena doh.gif cry.gif Anei vaistai, anei specialūs kompresai velnio nepadeda verysad.gif
Bet gyvent kažkaip tai reikia...
Vakar pradėjau skaityti "Lakotų moteris". Manau, kad Meskute5 bei kitoms tikrų istorijų mėgėjoms, taip pat mėgstančioms knygas apie kitas kultūras, turėtų ši knyga tikrai patikti.
Tokią išsamią apie indėnus skaitau pirmą kartą. Prieš tai skaitytose visąlaik pirmame plane buvo veiksmas, o indėnų kultūra, papročiai tik šalia jo.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 15, 08:57)
Baigiau vakar  Emma McLaughlin, Nicola Kraus "Auklės dienoraštos"

o man kaip tik labai patiko,ir filmas mieeeelas wub.gif

Labą ryt,
šian eisiu į susitikimą su Meggie Stiefvater flirt.gif

Ingėniau, console.gif
Ir naujokei baliončikas 4u.gif
Atsakyti