Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 14:09)
Kokia trečia jos knyga? Be šitos ir Emos?  g.gif  Spėju numetei Emą  ax.gif

"Protas ir jausmai" smile.gif Bet ji man žymiai prastesnė už "Puikybę ir prietarus". Ir veikėjų charakteriai kažkaip neimponuoja unsure.gif
O "Emą" numečiau, kas tiesa, tas ne melas blush2.gif Jos skaitymas man buvo tikras kantrybės išbandymas doh.gif
Tiesą sakant, manau, kad daugiau Austen jau nieko nebeskaitysiu. Dar, žinau, yra "Notingemo abatija" (ar kažkoks pan. pavadinimas), bet kažkodėl jau nebetraukia. Pati įdomiausia man jos knyga jau perskaityta, o prastesnių nebesinori smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 14:24)
Žiūriu, žiūriu, bet nesuprantu, ką ten reikia pamatytit  blink.gif Matau šešėlį, aguonas, mašinas, puodus biggrin.gif

Aš irgi per google nieko neįžvelgiau unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(ceburashka @ 2010 10 15, 15:25)
Grizau is bibliotekos,nebuvo"Karmes Kraitis".Bet uztat koki lobi parnesiau!

John Katzenbach "Ne tas zmogus"Labai sitos norejau rolleyes.gif
"Pamiselio istorija"pavadinimas neviliuoja,bet salia guliejo,tat paimiau
Nicholas Evans "Arkliu Uzkalbetojas"
Geras knygas parsinešei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 15, 15:25)
Sakiau sau,tik viena knyga!Kur ten,ateinu kaip alkana i biblioteka,visu ir iskart reikia!A vdrug kita karta nebus... biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi tas pats. Dabar reiks porą knygų, anksčiau paimtų į biblioteką grąžint, tai bijau eit, nes tikrai prisirinksiu tiek, kad vos patempsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 15:24)
Žiūriu, žiūriu, bet nesuprantu, ką ten reikia pamatytit  blink.gif Matau šešėlį, aguonas, mašinas, puodus biggrin.gif

Gerai tu matai- butent apie aguonas klausiau mirksiukas.gif Jos pasirodo afganistane laabai klesti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 15, 15:19)

O kas cia yra, man tai kazkas panasaus i kazkokias uzuolaidas, n

Stovi didziules aguonos, ne uzuolaidos smile.gif
Atsakyti
Buvau bibliotekoj pasiemiau "Viena pries sielu medziotojus",paprasiau bibliotekininkes kazko lengvo,bet idomaus,pasiule sita,tai ir pasiemiau. rolleyes.gif Gal yra kokiu atsiliepimu? g.gif
Atsakyti

QUOTE(AisteZ @ 2010 10 15, 15:40)
Buvau bibliotekoj pasiemiau "Viena pries sielu medziotojus",paprasiau bibliotekininkes kazko lengvo,bet idomaus,pasiule sita,tai ir pasiemiau. rolleyes.gif Gal yra kokiu atsiliepimu? g.gif
Man kažkada ji buvo už akių užkliuvusi, tai lauksiu tavo atsiliepimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 15, 15:30)
Geras knygas parsinešei bigsmile.gif

Niu biggrin.gif Ir svarbu,visos beveik naujos ax.gif Jau tu simta kart klijuotu,perklijuotu,nelabai malonu i ranka imti...

QUOTE(sphinx @ 2010 10 15, 15:31)
drinks_cheers.gif Man irgi tas pats. Dabar reiks porą knygų, anksčiau paimtų į biblioteką grąžint, tai bijau eit, nes tikrai prisirinksiu tiek, kad vos patempsiu doh.gif

As jau buvau patenkinta,kad niek nerandu,pagaliau galvoju,skaitysiu knygas kuriuos namie turiu,bet pries iseinant reikejo gi prieiti prie stalo kur grazintos knygos sudetos,akurat,visos tris graziai guli,laukia kol paimsiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pagalvojau, gal kas turit ir galit paskolinti paskaityti iš šių knygų:
Gerritsen "Chirurgas"
Bradbury "Pienių vynas"
B. Vian "Dienų puta"
Bronte "Vėtrų kalnas"
Allende "Dvasių namai"
Cross "Popiežė Joana"
ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 15 spalio 2010 - 14:57
turiu "Popiežę" bet kažkaip sunkokaio būtų su skolinimuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 15, 16:01)
turiu "Popiežę" bet kažkaip sunkokaio būtų su skolinimuosi biggrin.gif

už siuntimą sumokėčiau, vistiek pigiau nei pirkti ax.gif
Atsakyti
Bet dabar pagalvojau, anksčiau tiek tų knygų nebūdavo g.gif Kai buvau paauglė, bibliotekoj beveik nerasdavau, ką skaityt naujo. Būdavo mini takus, o ten vis tas pats ir tas pats. O dabar nespėji sąrašiuko pildyt ir knygų namo tempt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 15 spalio 2010 - 15:07
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 15:04)
už siuntimą sumokėčiau, vistiek pigiau nei pirkti  ax.gif

as kai Dvasiu namus perskaitysiu- juos pardavinesiu kartu su Puikybe ir prietarais uz 15 lt. lotuliukas.gif Va taip pagalvoau dbr. Nes tuprietaru niekas neperka - tai iskisiu kartu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 15 spalio 2010 - 15:17