Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 15:16)
as kai Dvasiu namus perskaitysiu- juos pardavinesiu kartu su Puikybe ir prietarais uz 15 lt.  lotuliukas.gif Va taip pagalvoau dbr. Nes tuprietaru niekas neperka - tai iskisiu kartu  blush2.gif

Akcija atrakcija bus kaip sakoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 16:16)
as kai Dvasiu namus perskaitysiu- juos pardavinesiu kartu su Puikybe ir prietarais uz 15 lt.  lotuliukas.gif Va taip pagalvoau dbr. Nes tuprietaru niekas neperka - tai iskisiu kartu  blush2.gif

o tu greit perskaitysi? aš paimčiau už 15lt abi ax.gif
Atsakyti
labuka
QUOTE(reeva @ 2010 10 14, 21:10)
labai,labai,labai nemėgstu "Metų"  ax.gif

aš irgi lotuliukas.gif vakar tik pusę sugebėjau perskaityti doh.gif jau taip lėtai skaitėsi doh.gif ir nieko negalėčiau papasakoti iš turinio ... verysad.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 15, 09:19)
Beje, darbe kur skaitau "Sudeginta gyva", tai man kolkas prasčiausia iš visų skaitytų tos tematikos  unsure.gif  ar čia į pabaigą visi įdomumai..

blink.gif man tai ši knyga pati pačiausia wub.gif nuo pirmo iki paskutinio sakinio rolleyes.gif

QUOTE(Magnė @ 2010 10 15, 10:32)
Sveikos, vakar pradėjau skaityti S.Kingo "Džeraldo žaidimai", įtraukė nuo pat pradžių.

noriu bigsmile.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 10:36)
user posted image - dar viena iveikta knyga  yahoo.gif

gražus atsiliepimas thumbup.gif man ši irgi visai patiko.

QUOTE(Mona187 @ 2010 10 15, 15:07)
Ai, dar perskaičiau Kingo Kerę. Visai nieko, skaitėsi, beveik nėra fantastikos

įdomi ši drinks_cheers.gif

QUOTE(ceburashka @ 2010 10 15, 15:25)
Sakiau sau,tik viena knyga!Kur ten,ateinu kaip alkana i biblioteka,visu ir iskart reikia!A vdrug kita karta nebus... biggrin.gif

man taip visada būna doh.gif ir jau nebežinau, kaip viską perskaitysiu doh.gif nes tęstis bele kiek negalima doh.gif reiks per atostogas užsiimt skaitymu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 15:19)
o tu greit perskaitysi? aš paimčiau už 15lt abi  ax.gif

Nu va ji dbr pas drauge, bet jau gal savaitgali atiduos ir kita savaite perskaitysiu. Bet perspeju - knyga ne idealios bukles, ta prasme normali, nesuplysus, tvarkinga, bet skaityta ne vieno zmogaus. 4u.gif O Puikybe ir prietarai - liuks bukles.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 16:21)
Nu va ji dbr pas drauge, bet jau gal savaitgali atiduos ir kita savaite perskaitysiu. Bet perspeju - knyga ne idealios bukles, ta prasme normali, nesuplysus, tvarkinga, bet skaityta ne vieno zmogaus.  4u.gif O Puikybe ir prietarai - liuks bukles.

Tai svarbiausia, kad tvarkinga ir galima skaityt ax.gif Turėk omeny mane, kad aš noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 15:25)
Tai svarbiausia, kad tvarkinga ir galima skaityt  ax.gif Turėk omeny mane, kad aš noriu  mirksiukas.gif

O tu neturi Puikybes ir prietaru?
Tai jei tikrai imi, tai spiriu draugei i uzpakali kad greiciau skaitytu ir as perskaitysiu ja smile.gif
Atsakyti
Su mazyle besmirinejant Norfoje uztikau, jog Grybu karas tik 6.99lt. ir visokios vaikiskos stipriai mazesnemis kainomis. Yra ir romanu bei pazintines literaturos, na si menesi busiu nemazai knygoms atseikejus, nes dar knygyne su nuolaida prisipirkau doh.gif . Ka perskaitysiu ir pasidesiu,bo kai kurias dovanosiu per kaledas mirksiukas.gif blush2.gif Nu vat su Kingu niekaip man neina susidraugauti, kazkaip nelenda jis man ir viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 16:26)
O tu neturi Puikybes ir prietaru?
Tai jei tikrai imi, tai spiriu draugei i uzpakali kad greiciau skaitytu ir as perskaitysiu ja smile.gif

Ne, neturiu ax.gif Nesispardyk tu, aš gi neskubu, vistiek dabar skaitau Marquezą mirksiukas.gif o su siuntimu bus 19? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 15 spalio 2010 - 15:30
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 15:29)
Ne, neturiu  ax.gif  Nesispardyk tu, aš gi neskubu, vistiek dabar skaitau Marquezą  mirksiukas.gif o su siuntimu bus 19?  ax.gif

Ok smile.gif uzsirasau smile.gif perskaitau ir parasau lotuliukas.gif kaip tau - litas nuolaida smile.gif atiduosou uz 18 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 15 spalio 2010 - 15:31
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 15, 16:27)
Nu vat su Kingu niekaip man neina susidraugauti, kazkaip nelenda jis man ir viskas  blink.gif

na juk ne visiems viskas patinka ax.gif
man tai Kingas labai stiprus rašytojas. Moka savo rašliavomis paveikti ir įtraukti thumbup.gif nors ne tiek daug esu skaičiusi jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 16:31)
Ok smile.gif uzsirasau smile.gif perskaitau ir parasau  lotuliukas.gif kaip tau - litas nuolaida smile.gif atiduosou uz 18  4u.gif

Ačiū thumbup.gif tada lauksiu žinių, kai perskaitysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 15:35)
Ačiū  thumbup.gif tada lauksiu žinių, kai perskaitysi  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti