Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 15, 16:37)
drinks_cheers.gif

Tu mano adresą turi, ar iš naujo parašyt? Aš tavo sąskaitą turiu.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 15:54)
Tu mano adresą turi, ar iš naujo parašyt? Aš tavo sąskaitą turiu.

Is naujo parasyk. 4u.gif
Atsakyti
Panos, pažiūrėkit šio pardavėjo knygas bigsmile.gif
http://www.sena.lt/skelbimai/satnamir

Aš parašiau, kad rezervuotų man "Skaitalas". bandysiu tartis sekamdienį susitikti. gal kas norit Irvingo? Paimčiau už tokią kainą, paskui atsiųsčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 16:25)
Panos, pažiūrėkit šio pardavėjo knygas  bigsmile.gif

Aš parašiau, kad rezervuotų man "Skaitalas". bandysiu tartis sekamdienį susitikti. gal kas norit Irvingo? Paimčiau už tokią kainą, paskui atsiųsčiau  ax.gif

Imkit ir Nasle ir Garpa blink.gif Papugele, tu lyg norejai Nasles - o cia uz 14 lt abi thumbup.gif Dorifore imk bet kokiu atveju abi. Parduosi SM- uzsidirbsi smile.gif jei niekas nenores is musu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 15 spalio 2010 - 16:28
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 16:25)
Panos, pažiūrėkit šio pardavėjo knygas  bigsmile.gif

O ar galėtum paimti man iš jo "Linksma knyga apie suomius ir Suomiją"? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 15, 17:31)
O ar galėtum paimti man iš jo  "Linksma knyga apie suomius ir Suomiją"? blush2.gif

Paėmiau, žiūrėsim, ką atrašys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 16:37)
Paėmiau, žiūrėsim, ką atrašys  drinks_cheers.gif

Parasyk adresa smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Šią savaitę, galima sakyt, nieko neperskaičiau. Kitą irgi doh.gif Ech, ta mokykla gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 16:37)
Paėmiau, žiūrėsim, ką atrašys  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Įtartinai pigios pas jį knygos.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 15, 17:40)
drinks_cheers.gif
Įtartinai pigios pas jį knygos.

Man žinok irgi g.gif matei komentarą, tavo suomius už alaus butelį parduoda biggrin.gif Jetus gavau pinigų ir nebesivaldau, ir tos knygos noriu, ir anos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 15, 16:42)
Man žinok irgi  g.gif  matei komentarą, tavo suomius už alaus butelį parduoda  biggrin.gif Jetus gavau pinigų ir nebesivaldau, ir tos knygos noriu, ir anos  doh.gif

As tuos suomius irgi gal ne uz alaus buteli, bet uz sokolada parduociau blink.gif skaiciau - nieko man ten gero..
Atsakyti
Nu žinokit nepatinka man tas pardavėjas biggrin.gif
Į mano užsisakytą "Skaitalas" atrašė:
Sveiki, jei rimtai norite mano knygu , perveskite pinigelius i mano saskaita ir as jas nedelsdamas issiusiu, arba lauksiu jusu atsiemant knygu Klaipedoje. Susidomejimas geromis nebrangiomis knygomis tikrai didelis , todel vargu ar sekmadienio sandoris ivyktu. Aciu uz supratima, tikiuosi isigijes sias knygas turesite daug dziaugsmo skaitydamas gudziais rudens vakarais,,

Ingėnai, į suomius parašė:
Sveiki , malonu kad susidomejote L.Lavastes kuryba. Deja sistema neleidzia spausdinti litu su centais ,, sad.gif is principo sitos knygos kaina yra butelis alaus , t.y 1.80 1.90 lt. Jei tinka, tuomet parasykite.aciu
Atsakyti