Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Kedute mazai mergaitei..

user posted image

user posted image

ziuriu i ja ir galvoju: nusveist ir perdaryt visa g.gif kazko jai truksta.. seseliuot nemoku doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kandi @ 2010 10 28, 22:29)
Žydraakė ačiū, ši fėja atskrido iš geltonos servetėlės  mirksiukas.gif, aš esu irgi darius krikštadėžę su šia fėja tik - geltona  wub.gif 

O kaip taip skrūpulingai pavyko ją iškirpti be fono spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
evukke suoliukas labai labai gražus gavosi thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 01, 16:01)
O kaip taip skrūpulingai pavyko ją iškirpti be fono spalvos bigsmile.gif

tai čia viskas priklauso nuo teptuko ir rankų miklumo mirksiukas.gif tiek kantrybės iškerpant nebūtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2010 11 01, 16:33)
Kedute mazai mergaitei..

user posted image

user posted image

ziuriu i ja ir galvoju: nusveist ir perdaryt visa  g.gif  kazko jai truksta.. seseliuot nemoku  doh.gif

grazi kedute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evukke @ 2010 11 01, 13:37)
Nieko ypatingo, tiesiog atnaujintas senas suoliukas  biggrin.gif

blink.gif nu nu, tada labai noreciau paziuret, kas pagal tave "ypatinga" biggrin.gif
Labai graziai pakeitei kedute wub.gif

ADREV, nu man taip krenta i akis kai kurie "neteisingi "prasitrynimai, kad net pirstai patys link klaviaturos tiesesi tai isreikst...kas perdaug irgi nera gerai ax.gif

bambyze man kedute atrodytu zaismingesne, jei pats fonas turetu kelias spalvas, pvz.atlosas ir kedes sedimoji dalis butu geltoni, i visos kitos jos sudedamosios dalys na, kad ir salotines spalvos...
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2010 11 01, 16:33)
Kedute mazai mergaitei..

Jei butum po paveiksliukais nudazius baltai tas vietas ir tada klijavus paveiksliukus butu zymiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Kandi @ 2010 11 01, 17:27)
evukke suoliukas labai labai gražus gavosi  thumbup.gif  4u.gif
tai čia viskas priklauso nuo teptuko ir rankų miklumo  mirksiukas.gif tiek kantrybės iškerpant nebūtų  blush2.gif

Nu puikuma 4u.gif Apžiūrėjau ir tavo krikštadėžę su geltona fėja, gražuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 11 01, 20:14)
blink.gif  nu nu, tada labai noreciau paziuret, kas pagal tave "ypatinga" biggrin.gif

ADREV, nu man taip krenta i akis kai kurie "neteisingi "prasitrynimai, kad net pirstai patys link klaviaturos tiesesi tai isreikst...kas perdaug irgi nera gerai ax.gif

bambyze man kedute atrodytu zaismingesne, jei pats fonas turetu kelias spalvas, pvz.atlosas ir kedes sedimoji dalis butu geltoni, i visos kitos jos sudedamosios dalys na, kad ir salotines spalvos...

as isreiskiau taip savo nuotaika, kas isejo tai isejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 11 01, 20:35)
as isreiskiau taip savo nuotaika, kas isejo tai isejo  rolleyes.gif

Tai tuo metu turbut buvai laaabai pikta biggrin.gif ...o kodel vidaus "nepasieke" laiko tekme, nei pelesiuko, nei siaip murziuko neisimesta...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 11 01, 19:14)
blink.gif  nu nu, tada labai noreciau paziuret, kas pagal tave "ypatinga" biggrin.gif

Aciu Kandi, Sobieska biggrin.gif Net pati susimasciau dabar kai taip parasei, kas cia man butu ypatinga blush2.gif Cia turbut todel taip parasiau, nes sitas suoliukas pas tevus stovejo koridoriuj jau daug metu ir kiekviena karta pro ji praeidama pagalvodavau, kaip butu gerai ji atnaujinti...jau senai maciau vizija, kaip ji darysiu, beliko tik prisiruost padaryt. Tikejausi, kad viskas bus sudetingiau, o kai taip nusiteiki, matyt viskas paprasciau ir greiciau gaunasi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evukke @ 2010 11 01, 12:37)
Nieko ypatingo, tiesiog atnaujintas senas suoliukas  biggrin.gif

Labai labai dailu wub.gif wub.gif

Ir po baliona naujai atsiradusioms darbstuolems. Visu darbeliai verti pagyrimo! 4u.gif
Atsakyti
[/quote]
turejau tokia minti, tik tame etape, kai reikejo daryti fona, sedejau su geltona spalva toli nuo parduotuviu ir interneto biggrin.gif tongue.gif
o va dabar galvoju, kad geriau butu buve palaukti tongue.gif
Atsakyti