Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Labas vakaras,

Ačiū visoms, kurioms ,,užkliuvo guminukai,, smile.gif

Suoliukas liuks!

Dar keletas darbelių jūsų teismui smile.gif ...

user posted image
user posted image

Truputį pavirto smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 11 01, 20:40)
Tai tuo metu turbut buvai laaabai pikta biggrin.gif ...o kodel vidaus "nepasieke" laiko tekme, nei pelesiuko, nei siaip murziuko neisimesta...

kad nelabai norejau dazyti, nes supyliau ten ka, arbata ir ivairias dziovintas zoleles, bijojau, kad nepritrauktu kvapo biggrin.gif
Papildyta:
pries sventes baigiau krikstadeze
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mamukas Indriukas albumas wub.gif
Kandi papuošalinė fėjos nuostabi thumbup.gif
L.M.A. kėdė tokia minkšta puri atrodo wub.gif
evukke ypatingas suoliukas labai gražiai atnaujintas, viskas suderinta thumbup.gif
abc12355 labai gražūs darbeliai thumbup.gif labai patiko padėklas rudas su obuoliais mirksiukas.gif , botai super idėja ir išpildymas darbo thumbup.gif
bus_ka nuostabi papuošalinė thumbup.gif

ADREV krikštadėžė mano nuomone ne kas gavosi schmoll.gif Visų pirma jei klijuoji servetėlę, tai geriausia ją klijuoti ant šviesaus pagrindo, dabar fėjos sparneliai matosi ružavi. KItas klijuotas ryžinės servetėlės fėja, ta šviesų foną aplink fėją jau reikėjo nuspalvinti fono spalva. Klijuotos nuotraukos vaikučio, aplink kurį juodas fonas matomas, tai arba iškirpk viską tiksliai arba jei neišeina tai uždažyk. Balta juostelė per daug ryški. Ir patarimas dar vienas vaikučio veido geriau kitą kartą nesendink. Vnž visko daug ir makalynė verysad.gif Bendro vaizdo nėra. Na čia daug prirašiau, bet čia tik mano nuomonė, nesupyk ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif

Evukke, suoliukas labai labai labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 11 01, 19:35)

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 11 01, 21:35)
kad nelabai norejau dazyti, nes supyliau ten ka, arbata ir ivairias dziovintas zoleles, bijojau, kad nepritrauktu kvapo biggrin.gif
Papildyta:
pries sventes baigiau krikstadeze

Adrev, gavosi aplikacija, ne dekupažas unsure.gif

abc12355, labai laikrodis patiko 4u.gif , padėkliukuose trūksta šėšėliukų, bet kompozicija ir spalvos thumbup.gif

Evukke
, suoliukas be žodžiu-karališkas thumbup.gif

Bambyze
, nieko nesakysiu apie tą geltoną spalvą biggrin.gif , bet taip viskas kruopščiai suklijuota, sujungta ax.gif
Atsakyti
Temos paivairinimui idedu jau senokai padarytas mano vaikuciu taupykles 4u.gif Nieko ipatingo, bet mano vaikuciam jie patinka nes atlikti pagal ju uzsakyta motyva biggrin.gif kievienam savo lotuliukas.gif
Spiderman ir Princeses lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Taip norejo ta moteriske, kuriai dariau, as irgi sakiau jai , kad bus nekaip, bet dariau pagal jos nora, sedejo salia ir rode kur ka deti schmoll.gif , nieko negalejau padaryti, jai taip rodesi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 01, 22:30)
Mamukas Indriukas albumas  wub.gif
Kandi papuošalinė fėjos nuostabi  thumbup.gif
L.M.A. kėdė tokia minkšta puri atrodo wub.gif
evukke ypatingas suoliukas labai gražiai atnaujintas, viskas suderinta  thumbup.gif
abc12355 labai gražūs darbeliai  thumbup.gif  labai patiko padėklas rudas su obuoliais  mirksiukas.gif , botai super idėja ir išpildymas darbo  thumbup.gif
bus_ka nuostabi papuošalinė  thumbup.gif

ADREV krikštadėžė mano nuomone ne kas gavosi  schmoll.gif Visų pirma jei klijuoji servetėlę, tai geriausia ją klijuoti ant šviesaus pagrindo, dabar fėjos sparneliai matosi ružavi. KItas klijuotas ryžinės servetėlės fėja, ta šviesų foną aplink fėją jau reikėjo nuspalvinti fono spalva. Klijuotos nuotraukos vaikučio, aplink kurį juodas fonas matomas, tai arba iškirpk viską tiksliai arba jei neišeina tai uždažyk. Balta juostelė per daug ryški. Ir patarimas dar vienas vaikučio veido geriau kitą kartą nesendink. Vnž visko daug ir makalynė  verysad.gif Bendro vaizdo nėra. Na čia daug prirašiau, bet čia tik mano nuomonė, nesupyk  ax.gif

zinau kaip reikia klijuoti, bet jei taip norejo? ne uo manes priklause schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 11 02, 11:17)
Taip norejo ta moteriske, kuriai dariau, as irgi sakiau jai , kad bus nekaip, bet dariau pagal jos nora, sedejo salia ir rode kur ka deti schmoll.gif , nieko negalejau padaryti, jai taip rodesi biggrin.gif
zinau kaip reikia klijuoti, bet jei taip norejo? ne uo manes priklause schmoll.gif

nebūčiau dariusi cool.gif
būčiau pamokinusi kaip, ir lai sėdi ir pati darosi.

kaista, kad leidžiat vadovauti žmogui, kuris nežino kaip tai atrodys.

Papildyta:
QUOTE(abc12355 @ 2010 11 01, 20:31)
Labas vakaras,

antroj foto dar trečias padėklas matosi. parodykit ir jį smile.gif
o pirmasis kokias dažais dažytas? g.gif
gražu 4u.gif
Atsakyti
ADREV, sioje dezuteje krenta ir po paveiksliukais neisbalintos vietos ir paveiksliukai neiskirpti tvarkingai blush2.gif ir man cia ryzines serveteles visai neisipaiso, o pasendintas tik vienas sonas koks minusas prie visu pastabu doh.gif ir ta baltu geliu juostele visiskai neisipaiso jei jau yra priklijuotos ant pacios dezutes raudonos unsure.gif
O del bendro dezutes vaizdo tai buciau paaiskinus uzsakove,i kad dekupaze yra tam tikros taisykles arba neimciau isvis tokio uzsakymo 4u.gif man atrodo, jei daryciau toki uzsakyma kuris mano akimis visiska beskonybe tai tas darbelis padarytu nekokia reputacija man kaip atilkejai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2010 11 01, 15:33)
Kedute mazai mergaitei..

man kėdutė labai miela.
ir kartais nė velnio nereikia tų ryškesnių paveikslėlių... gražu kai jie įsilieja į bendrą vaizdą 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2010 11 02, 11:29)
4u.gif man atrodo, jei daryciau toki uzsakyma kuris mano akimis visiska beskonybe tai tas darbelis padarytu nekokia reputacija man kaip atilkejai  cool.gif

sakyčiau visur skonio reikalas 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ADREV @ 2010 10 31, 18:52)
mano naujas darbelis

labai mielas thumbup.gif

QUOTE(evukke @ 2010 11 01, 12:37)
Nieko ypatingo, tiesiog atnaujintas senas suoliukas  biggrin.gif

idealu 4u.gif
Atsakyti
biriusabigsmile.gif eik tu sau, kokios fainos taupykles, spidermanas isvis be zodziu...spalvinga, rysku, su polekiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 02 lapkričio 2010 - 11:33