Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 10 28, 13:49)
mano naujausias darbas,foto albumas 4u.gif

man kaspinėlių per daug, bet šiaip ir aš tokio noriu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(L.M.A. @ 2010 10 28, 16:49)
Nieko ypatingo - maza dovanele sesers dukrytei. Tures savo kedute nuvaziavus pas senelius  smile.gif

tikrai ypatinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 11 02, 11:17)
Taip norejo ta moteriske, kuriai dariau, as irgi sakiau jai , kad bus nekaip, bet dariau pagal jos nora, sedejo salia ir rode kur ka deti schmoll.gif , nieko negalejau padaryti, jai taip rodesi biggrin.gif
Papildyta:

zinau kaip reikia klijuoti, bet jei taip norejo? ne uo manes priklause schmoll.gif

Tikrai netikiu kad visą procesą sėdėjo ir bedė pirštu, kur, kaip ir ką daryti g.gif . Taip suprantama kad parodė kur kokius motyvus nori užsakovė matyti, bet jau pats darbas priklausė vykdytojai, t.y. tau. ax.gif
Papildyta:
Biriusa maniškis pamatys, sakys ir aš tokios taupyklės noriu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 02 lapkričio 2010 - 11:36
Biriusa, na tavo Spidermanas thumbup.gif , nors nesu jo gerbėja ir retai man tokie darbai patinka, bet spalvos, ryškumas, pritapymai liuks ax.gif 4u.gif

Atsakyti
Sobieskiuk, Raseleb, bus_ka aciu 4u.gif nesitikejau, kad taip patiks mano Spidermanas ax.gif man jis kaip ir Makvinas jau atsibodo irgi, na bet kaip pasakysi ne savo atzalai doh.gif Dukryte tai isrinko servetele su princesem ir viskas aisku, o su tuo Menu teko pasikrapstyt doh.gif
Atsakyti
Kandi, fėjukė nuostabi wub.gif

sobieska, man tikrai patinka tavo darbai, papuošalinės, neretai ir naujų crazy idėjų užneši. biggrin.gif Paskutiniu metu kažkaip jau net atsibodo, visos buvo daugiau ar mažiau vienodos dėžutės. "Drugelių plazdėjimas" super dailus, norisi pagirti, kad kažkas lyg ir naujo, atlikta su mintim, vat thumbup.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 10 31, 08:21)
Net pačiai patiko rezultatas, toks šiltas daiktas išėjo, tos spalvos (nors nesu jų mėgėja) tikrai spinduliuoja gerą energiją smile.gif

Būtent šios mintys peršasi žiūrint į afrikinę dėžutę. Labai šilta, net afrikietiškai karšta. bigsmile.gif Tai antras darbukas mano matytas su afrikiniu motyvu, kur absoliučiai vykęs ir be priekaištų smile.gif thumbup.gif

abc12355, man labai patiko botai thumbup.gif thumbup.gif
O štai visi trys likę darbai, mano kuklia nuomone, perkrauti. Pvz. ant pirmo padėklo dviem apelsinų kekelėm per daug... rolleyes.gif

QUOTE(evukke @ 2010 11 01, 12:37)
Nieko ypatingo, tiesiog atnaujintas senas suoliukas  biggrin.gif

Labai įdomus sprendimas, gražiai padarytas suolelis thumbup.gif (nors jei atvirai barokiniai motyvai ne mano skonio) ax.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 11 02, 11:41)
Tikrai netikiu kad visą procesą sėdėjo ir bedė pirštu, kur, kaip ir ką daryti g.gif . Taip suprantama kad parodė kur kokius motyvus nori užsakovė matyti, bet jau pats darbas priklausė vykdytojai, t.y. tau.  ax.gif

drinks_cheers.gif Nepyk ADREV, ir man taip atrodo. Be to, iš pagarbos sau galima ir atsisakyti. Man teko irgi turėti klientę, kuri paėmus krikštadėžės foto iš neto paprašė padaryti vadinamą "copy-paste"... Rezultatas vistiek buvo pagal mano supratimą, išgąsdinęs klientę, kad nebus kopija, dar teko įtikinti užsakovę kas, kaip ir kodėl. doh.gif
Beje, man visai patiko prieskoninių rinkinukas. Gal šiek tiek ir per daug "patrinta", bet tikrai miela thumbup.gif

Papildyta:
Na, ir kaip aš sugebėjau nepaminėt Mamuko... Toks mielas, "buduariškai mergaitiškas" albumas. Kaip gražu, kai dekupažas skoningai suderinamas su raštais, karoliukais ir pan. Gavosi tikrai labai savitas ir dailus daiktas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 11 02, 13:58)
sobieska, man tikrai patinka tavo darbai, papuošalinės, neretai ir naujų crazy idėjų užneši. biggrin.gif Paskutiniu metu kažkaip jau net atsibodo, visos buvo daugiau ar mažiau vienodos dėžutės. "Drugelių plazdėjimas" super dailus, norisi pagirti, kad kažkas lyg ir naujo, atlikta su mintim, vat thumbup.gif

aciu balte
Afisuodama DRUGELIU PLAZDEJIMA as ir pabreziau, kad "grynai pagal mane"...darant papuosaline, man nebuvo primesta, kad noriu TO ar ANO, ar KAZKO PANASAUS, buvo duotas tik motyvas, o visa kita palikta mano laisvei, va tada as pasijutau savimi. Ir aplamai pati pasiilgau daugiau darbu pasireikst savai fantazijai...suspensavau keliom savaitelem uzsakymukus, darau tai kas man dabar "gyvybiskai svarbu, kad neisproteciau, muza perdaug i ausi staugia,pasiklioviau JA, tai dabar igyvendinu senas savo svajones, kurios pasleptos buvo giliai pasamonej metu eigoj smile.gif
Atsakyti
ANDREV visada manau kliento norus galima pakoreguoti lengvai pagal save kad BUTU GRAZU ir abiems pusems patiktu wink.gif o dabar tai nzn... susilaikysiu 4u.gif
Atsakyti
nu bandysiu nors vidu pakoreguoti biggrin.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi,kad kai kurioms patiko mano darbeliai 4u.gif
kita kartą fotografuosiu sviesiame fone 4u.gif ax.gif
Atsakyti
labuk

bus_ka menas tikra egzotika bigsmile.gif

baltės bumbulai labai jau wub.gif

Kandi miela dėžukė mirksiukas.gif

mamukas indriukas, albumas patiko bigsmile.gif

sobieska motyvas wub.gif ,sudėtingai atroddantis kūrinys rolleyes.gif

bambyze liuks 4u.gif

birusia pritapymas,spalvos tobula mirksiukas.gif

ADREV gražu 4u.gif

evukė kiek įdėta darbelio 4u.gif

abc 12355 botai kelia nuotaiką biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
kalėdiško kvapo truputuką jumi wub.gif
"Meškinų paradas" biggrin.gif
user posted image
iš arčiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 02 lapkričio 2010 - 14:55
"Paryžiaus vaizdai"
Arbatinė ir padėklas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Rasaleb grazus darbas. ir labai patiko padeklo ideja. kaip bepasiimsi vaizdas nebus aukstyn kojom ir siam motyvui tai tiko thumbup.gif
Atsakyti