Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Giriu darbelius iš praeitos temos: fainuoliai giedriankos auskariukai ,- norėčiau sau tokiu thumbup.gif
aistullka, nerealiai fainas tašiukas- spalvos, kompozicija ir visa kita gražu, dera smile.gif o dėžutės su fėja motyvas naudotas mano pačios kažkada , gal todėl man ir norisi kitokio, ramesnioir mažiau kontrastingo sprendimo rolleyes.gif .
balte, tavo lėkštė , tavo meškiukai ir visa kita ką tu darai ir kaip darai labai gražu ir man visada patinka 4u.gif
L.M.A,- netradicinis papuošaliuku dekoro sprendimas ir traukia akį wub.gif
Raseleb,- dėžė ištiesų įspūdingo dydžio- nuotraukos to neatspindi, ir dar neatsipindi, kiek kruopstaus darbo ir auksinės kantrybės įdėta į tavąją berniukiškų svajonių skrynią- superinis darbas wub.gif
Sobieska man labai gražu tos aguonos , spalvos ir visa kas piešta, tapyta.... nežinau, gal dar neužaugau iki to, bet nepatinka man struktūrinė pasta ir labai retas darbas su ja man būna gražus...g.gif Tačiau žaviosi kruopštumu , kantrybe ir įdėtu darbu mūrinant plytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 10 14, 03:52)

paveiksliukas labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 10 13, 16:50)
Na, kad niekas nesirodo, tai aš dar pasivaidensiu smile.gif

"Meškučiai"

labai labai grazu ... wub.gif

Raseleb ,o cia tai skrynia bigsmile.gif kievineo manau vaikucio svajone tokia ... wub.gif uz dideli darba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 14 spalio 2010 - 08:30
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 13, 20:23)
Ir vėl nauja tema. Prašau drąsiai rodykite savo darbus  4u.gif

O tuo pačiu atidarydama temą noriu jums parodyti savo šedevrą  blush2.gif Namuose jau vietos nebuvo kur fotografuoti, tokią skynią teko traukti į rudenėjantį orą

tikrai kiekvienas berniukas svajoja apie tokia skrynia thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 10 13, 21:25)
.....žvilgsnis pro pilies liekanas i toliiiiii.........

man grazu thumbup.gif plytos taip tikroviskai padarytos ir ta aguonele... wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kurios dar ir šioje temoje pagyrėt meškiukus. blush-anim-cl.gif

Oho bigsmile.gif kokie darbai atvėrė naują temą, nežinau net, kuris labiau patinka, nes abu tiek kruopštumu ir apimtimi yra verti didelių pagyrų. thumbup.gif Raselės skrynia, mano manymu, yra tiesiog tobula. Ir vaikška, ir žaisminga, ir daili... wub.gif sobieskos raktinė nuostabi. Ypač man patinka vidinė dangtelio pusė - labai akį traukia tas fonas ir spalvų žaismas. Ir pati "projekto" idėja thumbup.gif thumbup.gif

O apskritai kabant apie tas raktų dėžutes, tai nesuprantu, kodėl jose būna tie plastmasiniai kabliukai, nejau gamintojas negali "vinukų" sudėt metalinių, dažnai vien tai gadina elegancijos pojūtį (na, nemėgstu plastmasiuškų doh.gif ). Šioje raktinėje spalviškai nekrenta į akis tie kabliukai, bet būna dekoruotų raktinių, kur jie labai iškrenta iš konteksto... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 14, 09:27)
paveiksliukas labai gražus  thumbup.gif

Druskos pudra, nesprogsi lotuliukas.gif ...tai kad ten to paveiksliuko per dazus vos,vos matosi....bet jis tikrai grazus

Aciu, aciu,aciu,aciu...daugiau negirkit...kazkam gali pasidaryti bloga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2010 10 14, 10:30)

O apskritai kabant apie tas raktų dėžutes, tai nesuprantu, kodėl jose būna tie plastmasiniai kabliukai, nejau gamintojas negali "vinukų" sudėt metalinių, dažnai vien tai gadina elegancijos pojūtį (na, nemėgstu plastmasiuškų doh.gif ). Šioje  raktinėje spalviškai nekrenta į akis tie kabliukai, bet būna dekoruotų raktinių, kur jie labai iškrenta iš konteksto... g.gif

Zinok ir man del to pikta, seniau visos raktines turedavo metalinius kabliukus ir pati ju savikaina buvo pigesne, o dabar atvirksciai-savikaina didele ir plastmases doh.gif ...visur krize biggrin.gif
Atsakyti
Labai patiko raseleb vaikiska skrynia, ech tikras lobis wub.gif

ir sobieskos raktine nematytas sprendimas, idomus darbukas, aguonos labai grazios wink.gif
Atsakyti
Tallina, sobieska, bandite, bus_ka, Cukraus pudra, DOLLILYTE, Jennifer, aistullka, gandriuke..., versus*, Osera, auksine, baltė, campari*, Tikrai nesitikėjau sulaukti šitiek komplimentų skyniai blush2.gif Didelis dėkui jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tuo labiau visai ne prie širdies spausdinti paveiksliukai, o tokiai didelei skyniai tokių motyvų labai sunku rasti buvo. Reikėjo būtinai kad būtų lėktuvai, traukiniai ir mašinos ir dar plius ryški ax.gif

sobieska kruoštumo ir fantazijos netrūksta 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 10 14, 10:34)
Aciu, aciu,aciu,aciu...daugiau negirkit...kazkam gali pasidaryti bloga biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif tik nesakyk kad jie tau nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 14, 12:05)

sobieska kruoštumo ir fantazijos netrūksta  4u.gif
lotuliukas.gif tik nesakyk kad jie tau nepatinka  lotuliukas.gif

Man laaaabai patinka didis.gif ...bet taip nesinori uzkraut kitus negatyviomis mintimis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Greitukas maziui i darzeli rudens tematika...

user posted image
Atsakyti
sobieska koks fainas rudeniskas darbelis wub.gif ...tikrai nustebinai aukletojas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 14 spalio 2010 - 11:13
sobieska, o cia vaza iseina? ar rudeninis medelis?nesusigaudau nuotraukoje ax.gif
Atsakyti
Baltės darbeliai ir man dažnai širdį glosto. iš jų tokia šiluma sklinda.
Pinavijos Nuostabiosios irgi darbų visada čia laukiu.
Džiugos, versus darbai atrodo be galo kruopštūs
L.A.M. dažnai maloniai nustebina
biriusia,efauto dažnai parodo išbaigtus darbus

ir nepamenu nicko doh.gif vienos narės darbai beveik visada savam stiliuj, kad pamačius darbą apie autorystę klausimų kone nekyla.

ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 14 spalio 2010 - 12:13