Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

balte, labai subtilūs Tavieji burbulai...
Kai kuriuose tikra pūga... ax.gif
Gražuuu.
O elniai...Jie yra... wink.gif Dabar galvoju, gal ten stirnos? wink.gif

Kitų darbai taip pat puikūs 4u.gif
Įvertinant tai, kad ypač burbulų grožis foto sunkiai perteikiamas, kaip tik burbulas, taip po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 05 lapkričio 2010 - 23:32
Ačiū, kas pamatėt švyturį 4u.gif blush2.gif Tarp kitko - ten struktūrinė, kuri skyla kaitinant fenu. Nu visai nieko, nepaisant to, kad fenas tai susvilo lotuliukas.gif
Sobieska - bais gražus radinys, tik iš pradžių pagalvojau, kad ir rankenas pamurzinčiau, o paskui supratau, kad su laiku pasimurzins natūraliai biggrin.gif
Už burbulus vėl visoms - 4u.gif Balte - wub.gif
Jau ir aš noriu blush2.gif o kur jūs juos perkat?
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 11 05, 15:51)

Nu žinai... pavarai... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute6 @ 2010 11 06, 09:04)
Nu žinai... pavarai... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Mildutė, prajuokinai. Šis buvo muzos į ausį pakuždėtas ax.gif

Papildyta:
[quote=sobieska,2010 11 05, 17:33]
Bus_ka , as ir mano kolege sako , kad patinka burbuliukas thumbup.gif

Burbuliukas perduoda jums nuoširdžiausius linkėjimus tongue.gif Ačiu

Bitė, Crazy Daisy, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos darbštuolytės, nebežinau kada berašiau, ką pagyriau, o ko ne... doh.gif bet kolkas labiausiai įstrigo SOBIESKOS TAŠIKĖ wub.gif ir VERSUS PAPUOŠALINĖ wub.gif nu apšalus nuo šitų grožių...

Eglutės burbulai man visi gražūs, unikalūs, įdomūs 4u.gif

Atnešu pagaliau naujų darbelių, kurių niekaip nesugebėjau anksčiau nufotografuot doh.gif

Stiklinės lėkštės, dekoruotos atvirkštinio dekupažo būdu, tad iš jų GALIMA valgyt, dėti įvairius maisto produktus. Dekoruota tik lėkštės apačia mirksiukas.gif jos plaunamos rankomis...

Stiklinė lėkštė "Vaisių asorti", skersmuo 20cm

user posted image

Stiklinė lėkštė "Sūrių gurmanams", skersmuo 20cm

user posted image

Atsakyti
laba diena 4u.gif gal kam pasirodys ir kvailas klausimas,bet as noriu savo vestuvem padaryt taures ir gerai nezinau ar siame paveiklelyje panaudotas modelinas ar dar kazkokia gudrybe.padekit man prasau suprast kokios priemones cia panaudotos,tikrai busiu dekinga blush2.gif mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Man tai atrodo, kad čia polimerinis molis, stiklo perlai ir koks nors perlamutrinis kontūras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 11 06, 17:54)
Man tai atrodo, kad čia polimerinis molis, stiklo perlai ir koks nors perlamutrinis kontūras  smile.gif

paprasciausiai esu naujoke sitoje sferoje doh.gif bet ACIU JUMS:)
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 11 03, 18:33)
Saukiam ziema 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

kokie grožiai wub.gif ypač tas juodas burbulas bigsmile.gif
Atsakyti
SOBIESKA, gana jau, įvarei man visišką nepasitikėjimo savimi kompleksą, tuoj išmesiu savo darbus šiukšlinėn biggrin.gif Nuostabūs jie. tai, ką kuri, yra nuostabu. nesustok.
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 06, 16:31)

gali būti ,kad čia akrilas skirtas-akriliniams nagučiams.labai jau panašu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2010 11 07, 00:14)
gali būti ,kad čia  akrilas skirtas-akriliniams  nagučiams.labai jau panašu  ax.gif

ir man ispradziu buvo panasu i akrila,bet nelogiska tiek daug jo det... g.gif
Atsakyti