Labai gražūs burbulai. Čia viduj ant lygios plokštelės dekupažinta? Taip turbūt gerokai patogiau, nei ant paprasto stiklinio burbulo, bet man patinka "pažaisti".
QUOTE(NeLina @ 2010 11 09, 17:48)
Šaunus darbelis

QUOTE(Marzde @ 2010 11 09, 16:26)
Labai gražūs burbulai. Čia viduj ant lygios plokštelės dekupažinta? Taip turbūt gerokai patogiau, nei ant paprasto stiklinio burbulo, bet man patinka "pažaisti".
Dėkoju, ne, čia ne ant pertvarėlės, o tiesiai ant burbulo vidinėje jo pusėje daryta. Ant pertvarėlės nepalyginamai lengviau, tačiau nebūna tokio erdvinio vaizdo, be to, brangiau atsiena, nes pertvarėlė perkasi atskirai

NeLina, labai dailus vazonėlis

QUOTE(Jennifer @ 2010 11 09, 17:04)
tačiau nebūna tokio erdvinio vaizdo, be to, brangiau atsiena, nes pertvarėlė perkasi atskirai 

Taip, sunkiau, bet užtat rezultatas žymiai gražesnis. Man nelabai patinka ant plokštelės, na būna gražiai priteplioja, bet žiūris ne taip.
QUOTE(Jennifer @ 2010 11 09, 17:16)
Pakvėpinsiu Kalėdomis, pasirodydama su savo smulkiais pažaidimais 

man labai grazus

Sveikutes visos 
norejau paklaust ar kas esate dariusios ziedus servetelem? reiketu patarimo

norejau paklaust ar kas esate dariusios ziedus servetelem? reiketu patarimo

QUOTE(neiste @ 2010 11 09, 18:50)
man labai grazus
primena vaikyste, kada ant kalediniu burbulu irgi budavo tokiu trobeliu motyvai 

Labai ačiū

Jennifer, jaukūs, naminiai, Kalėdom dvelkiantys burbuliukai. Tik tos, kurios bent kartą juos dekoravę, žino, kaip sunku tai perteikti foto. Tavo atveju dar itin sunku ir dekoruoti buvo, nes mažasis penkiacentimetrinis labai jau mažu spinduliu gaubtas...
Šauniai
Šauniai

QUOTE(bite @ 2010 11 09, 23:46)
Jennifer, jaukūs, naminiai, Kalėdom dvelkiantys burbuliukai. Tik tos, kurios bent kartą juos dekoravę, žino, kaip sunku tai perteikti foto. Tavo atveju dar itin sunku ir dekoruoti buvo, nes mažasis penkiacentimetrinis labai jau mažu spinduliu gaubtas...
Šauniai
Šauniai

bitute, ačiū labai, buvo šiek tiek pasikrapštymo, bet tai juk labai malonu, kai darant viduje pajunti Kalėdinę nuotaiką, ech, smagu