Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Labai gražūs burbulai. Čia viduj ant lygios plokštelės dekupažinta? Taip turbūt gerokai patogiau, nei ant paprasto stiklinio burbulo, bet man patinka "pažaisti".
Atsakyti
Dar vienas nedidukas mano darbelis blush2.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2010 11 09, 17:48)
Dar vienas nedidukas mano darbelis blush2.gif :

Šaunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 11 09, 16:26)
Labai gražūs burbulai. Čia viduj ant lygios plokštelės dekupažinta? Taip turbūt gerokai patogiau, nei ant paprasto stiklinio burbulo, bet man patinka "pažaisti".

Dėkoju, ne, čia ne ant pertvarėlės, o tiesiai ant burbulo vidinėje jo pusėje daryta. Ant pertvarėlės nepalyginamai lengviau, tačiau nebūna tokio erdvinio vaizdo, be to, brangiau atsiena, nes pertvarėlė perkasi atskirai ax.gif
NeLina, labai dailus vazonėlis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 09 lapkričio 2010 - 17:04
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 09, 13:26)
Rodau smulkų darbeliuką - Žvakidė

labai miela 4u.gif

ir burbulai -Nuostabūs.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikee23: 09 lapkričio 2010 - 17:12
QUOTE(Jennifer @ 2010 11 09, 17:04)
tačiau nebūna tokio erdvinio vaizdo, be to, brangiau atsiena, nes pertvarėlė perkasi atskirai  ax.gif

Taip, sunkiau, bet užtat rezultatas žymiai gražesnis. Man nelabai patinka ant plokštelės, na būna gražiai priteplioja, bet žiūris ne taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 09 lapkričio 2010 - 17:15
Smulkmeneles...bet mano ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 11 09, 17:16)
Pakvėpinsiu Kalėdomis, pasirodydama su savo smulkiais pažaidimais smile.gif

man labai grazus wub.gif primena vaikyste, kada ant kalediniu burbulu irgi budavo tokiu trobeliu motyvai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif

norejau paklaust ar kas esate dariusios ziedus servetelem? reiketu patarimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2010 11 09, 18:50)
man labai grazus wub.gif primena vaikyste, kada ant kalediniu burbulu irgi budavo tokiu trobeliu motyvai wub.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jennifer, jaukūs, naminiai, Kalėdom dvelkiantys burbuliukai. Tik tos, kurios bent kartą juos dekoravę, žino, kaip sunku tai perteikti foto. Tavo atveju dar itin sunku ir dekoruoti buvo, nes mažasis penkiacentimetrinis labai jau mažu spinduliu gaubtas...
Šauniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 10 lapkričio 2010 - 00:25
QUOTE(bite @ 2010 11 09, 23:46)
Jennifer, jaukūs, naminiai, Kalėdom dvelkiantys burbuliukai. Tik tos, kurios bent kartą juos dekoravę, žino, kaip sunku tai perteikti foto. Tavo atveju dar itin sunku ir dekoruoti buvo, nes mažasis penkiacentimetrinis labai jau mažu spinduliu gaubtas...
Šauniai 4u.gif

bitute, ačiū labai, buvo šiek tiek pasikrapštymo, bet tai juk labai malonu, kai darant viduje pajunti Kalėdinę nuotaiką, ech, smagu wub.gif
Atsakyti