Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

QUOTE(baltė @ 2010 11 03, 20:54)
Sveika sugrįžus mirksiukas.gif  smile.gif Ne, tikrai nesenas... Tik aš kol kaspinukus priderinu, tai bent savaitę pailsi... rolleyes.gif  O sniegučio aš čia specialiai mažai, na, tarsi būtų aptirpęs, tik pabarstyta, nes kai padaromas ežiukas iš sniego, tai man neatrodo apsnigta...  ax.gif  Kita priežastis - norisi kitaip nei visi biggrin.gif

Dėkoju, sveika wink.gif
Na aš darau ežiukus, man kartais jų norisi, be to, darau taip kaip užsakovės prašo, be to, man tai tinka ax.gif
Žinoma, kiekvieno skonio ir noro reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abc12355 @ 2010 11 03, 19:35)
Ikeliu dar vieną laikroduką:

[url=http://img526.imageshack.us/i/dscf9576.jpg/][img]

Norėtūsi didesnės nuotraukos (vienspalviam fone).
Laikrodukas atrodo neblogai, bet vėlgi skonio reikalas, bet man per daug visko kompoziciškai. Taip pat įsižiūrėjus nesimertiškai suklijuoti skaičiukai...

O dėl burbulų... atsakysiu tam skirtoje temoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abc12355 @ 2010 11 03, 21:35)
Ikeliu dar vieną laikroduką:

grazuolis bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 11 03, 19:51)
Aurelija_ma labai labai labai patiko tavo kajaus dezele  wub.gif  wub.gif net kilo noras ir man kazka pan. sumeistravot biggrin.gif

grazus sobieskos juodasis burbulas  bigsmile.gif ir netgi 3D  thumbup.gif

raseleb labai fainas rinkinukas.. wub.gif mm toks: jamam! wink.gif

ADREV siulyciau ne tik vidu pakoreguoti, bet ir sviesesne, ne tokia rekiancia spalva visa deze pardazyt, pakeist juostele i kokia silkine gal, be akcentu (nes to gelytes visai ne i tema), pasalinti tuos ryzinio pop. angeliukus juos uzdazant, ir dezutes vidaus spalva pakeisti ir/arba isklijuoti filcu. aplink foto siulyciau ale remelius ispiesti, tokia foto stenda/siena padaryti viduje, bet svelniu spalvu, nes ju ten viduj ir taip netruksta, pilna visokiausiu, na nezinau ka dar patarti.. nes dabar tai nesupyk bet pasakysiu, nes nesigauna man kitaip - baisu!... stengiausi ne tik issakyti savo nuomone, bet ir pasiulyti minciu kaip pakoreguoti siuo metu turima rezultata. nebijok eksperimentuoti, dekupazas tam ir yra, kad nesigavus galima n kartu perdazyti, kol graziai gausis  4u.gif zodziu ikvepimo tau ir sekmes wink.gif

nieko negaliu keisti, nes dezute jau pas uzsakove ir yra patenkinta, pati tokia spalva issirinko, nieko negalejau keiti schmoll.gif
Atsakyti
Paskutinis darbas- pauošalų dėžė ( neprijaučiančioms spausdintiems paveiksliukams geriau nežiūrėti cool.gif )
"Rudens sūpuoklėse"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Švelniukė @ 2010 11 04, 13:29)
Paskutinis darbas- pauošalų dėžė ( neprijaučiančioms spausdintiems paveiksliukams geriau nežiūrėti  cool.gif )
"Rudens sūpuoklėse"

Vasada pasižiūriu ir žiūrėsiu sunglasses2.gif O kur sendinimas iš arčiau pritrauktas lens.gif jis puikiai atliktas thumbup.gif O ir spalvos taip puikiai suderintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 04 lapkričio 2010 - 13:48
QUOTE(Švelniukė @ 2010 11 04, 13:29)
Paskutinis darbas- pauošalų dėžė ( neprijaučiančioms spausdintiems paveiksliukams geriau nežiūrėti  cool.gif )
"Rudens sūpuoklėse"

Nu labai gražu, tik niekaip nesuprantu ar tas paveikslėlis eina per visą dėžutės viršų ar ten tik dalis paveikslėlio, o visa kita pritapymas? g.gif
Atsakyti
Dowi, "meškinų paradas" dėžė puiki! smile.gif

Raseleb, padėklas labai patiko! smile.gif

sobieska, burbulams ir Tau -10 balų! smile.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif Visų burbulai burbuliškiausi biggrin.gif 4u.gif Laaabai gražuuu... Sobieskos juodas labai cacka 4u.gif
Švelniukės papuošalinė wub.gif Ypač spalvų perėjimiai ant šoniukų patiko. Ir, aišku, ne fasonas po toookio darbo, beeet:

user posted image
Atsakyti
Švelniuke, sužavėta nepriekaištingo spalvų suderinimo ir šiltumo. Sugebi dėžutę su spausdintu paveiksliuku taip "sušildyti" ir organiškai suderinti. thumbup.gif

Crazy Daisy, šauniai pritapyta. bigsmile.gif Kalnas įdomiai atrodo smile.gif thumbup.gif

O čia dar du... ax.gif Gyvai tikrai gražiau atrodo, nes reikėtų fotografuoti pakabinus ore, kad matytūsi erdvinis vaizdas. smile.gif

"Sniego senis"

user posted image

user posted image

"Nykštukas su egle"
user posted image

user posted image
Atsakyti
Savo juodo ir balto burbulo vardu sirdingas aciu visoms kam krito i aki ir parase, arba kam krito i aki ir neparase, arba aciu kam nepatiko, bet mandagiai nutylejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano svajones igyvendinimas, kuris nedave ramybes puse metu biggrin.gif

PALĖPĖS RADINYS

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 11 04, 15:47)
Mano svajones igyvendinimas, kuris nedave ramybes puse metu biggrin.gif

PALĖPĖS RADINYS

nu jau grožis wub.gif first.gif
Atsakyti