Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

ADREV, sis tavo darbelis labai mielas thumbup.gif
Jennifer, paaasakiski burbulai wub.gif tokie jaukus ir tikrai primena vaikistes burbulus wub.gif o ivertinant ju smulkuma tai dar tau daug 4u.gif uz kruopstuma
Raseleb, nors smulkmenele bet labai miela ir silta thumbup.gif
Soboeska, labai fainuciai skirtukai wub.gif bet aki pritrauke tas daiktas ant kurio guli skirtukai lotuliukas.gif idomi ten medzios kulptura ar kas ten g.gif
NeLina, labai mielas vazonelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 10 lapkričio 2010 - 10:25
Pastarąsias dienas mūsų puode galima užvadinti "Žaviųjų smulkmenų parodėlė".

Kiekvienai žaviai smulkmenai ir jos atlikėjai 4u.gif

Ir aš neatsilieku smile.gif . Keliu tokį prieštaringą darbelį, idomu ką pasakysit.

Papuošalinė Mini

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bus_ka, nezinau kodel rasai kad priestaringas darbelis smile.gif As tai turiu tik viena jam komentara PERFECT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 11 09, 16:16)
Pakvėpinsiu Kalėdomis, pasirodydama su savo smulkiais pažaidimais smile.gif
5cm skersmens burbuliukai

labai dailus 4u.gif

QUOTE(NeLina @ 2010 11 09, 17:48)
Dar vienas nedidukas mano darbelis blush2.gif :

grazus vazonelis, tvarkingas... 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 11 09, 19:05)
Smulkmeneles...bet mano ax.gif

bigsmile.gif labai grazus skirtukai, o is kur gaunat tu kutuku cia visu klausiu nu niekur neuzmaciau ju pirkti.Kaledoms padaryciau vaikuciu aukletojom po dovanele, bet be tu kutuku kazko truksta g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kurios paminėjot geru žodžiu mano vazonėlį blush2.gif

Labai noriu pagirti bus-ka, baltė, sobieska, Jennifer kalėdinius burbulus. Peržiūrėjau po kelis kartus, bet niekaip negalėjau nuspręsti, kurie man labiausiai patiko. Vieni už kitus gražesni ir kiekvienas mielas savaip. Tad visoms po baliona 4u.gif

Iš paskutinių darbelių į akį krito kruopščiai dekoruota raseleb žvakidė, 'skanios' aistullkos lėkštės, adrew neperkrauta arbatinė, o sobieskos tašiukas jau kelios dienos stovi akyse ir niekaip pamiršti negaliu!

QUOTE(bus_ka @ 2010 11 10, 10:32)
Keliu tokį prieštaringą darbelį, idomu ką pasakysit.
Papuošalinė Mini

Pasakysiu, kad man - gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 11 10, 12:16)
Bus_ka, nezinau kodel rasai kad priestaringas darbelis  smile.gif  As tai turiu tik viena jam komentara PERFECT  thumbup.gif

NeLina, Biriusa,
Tai sakot gerai... o aš kažkaip net nežinau, turbūt mūsų charakteriai su pagrindine veikėja nesutampa dėl to kažkokios abejonės:D

Ačiu už nuraminimą drinks_cheers.gif 4u.gif

Atsakyti
Jenn, na, kodėl man vakar nerodė tų burbuliukų? Va, jau šiandien matau. biggrin.gif Tokie kaip senoviniai atvirukai su namukais, man labai labai sentimentaliai mieli wub.gif ir su užrašais įdomi idėja thumbup.gif

Mini labai romantiška wub.gif

Kutų būna rankdarbių parduotuvėse arba siuvimo reikmenyse. 4u.gif

Atsakyti
Noreciau jusu teismui ideti viena man labai priestaringa darbeli ax.gif cia mano pirmas TOKS SENAS daiktas biggrin.gif todel ir abejoju ar nepersistengiau doh.gif
user posted image
Atsakyti
Manau netgi palai persistengei. padarei tikrai labai gera sena arbatine wub.gif thumbup.gif .
Atsakyti
biriusa niu graziai cia senuma padarei, ir kampuciai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
biriusa, grazu 4u.gif
Atsakyti
Kvartetas, aurelija_ma, Dove*, aciu mergaites 4u.gif
po jusu komentaru tikriausiai jau neslepsiu savo arbatines i tolima kampa kaip pradzioje norejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 10 lapkričio 2010 - 23:40