Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

biriusa, kuklindamasi dėl tokio darbelio, komplimentų prašaisi, ar kaip? wink.gif
Šitaip gi smagiai murzinai! Super! thumbup.gif
Gal dar arbatinės viduj irgi pamurzinčiau pabriauniais... wink.gif
Atsakyti
Bus_Ka- Darbas tikrai puikiai atliktas tik man asmeniškai tie raštai.... (bet gi užsakovai, klientai diktuoja). Žiūrint kur, kokioj aplinkoj bus daiktas naudojamas. O tu nesikrimsk- pati padirbėjai nuo dūšios...

RaseleB- žvakidė graži, miela ir puošianti interjerą.

Jennifer- nuostabūs tavo burbulai.

NeLina- vazonėlis puikus, neapkrautas

Sobieska- man mieliausias paskutinis skirtukas

Biriusa- nežinau kodėl sakai prieštaringą? Pasendinai be gailesčio. jau pažiūrėjus tokia sena sena arbatinė thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 11 07, 21:48)

galiu paklaust, kaip uzdedat tekstus? g.gif
Atsakyti
galiu atsakyti uz ADREV. manau cia tekstas surinktas kompiuteriu ir atspauzdintas su lazeriniu printeriu. krastai apdeginti. o priklijuota kaip ir klijuojant dekupazini pop. pries klijuojant merkiam lapa i vandeny, pamirkom, tepam klijais ant dekoruojamo daikto ir ant ismirkusio pop, uzklijuojam ir patempam dar karta ant virsaus kliju.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 11 11, 16:02)
galiu atsakyti uz ADREV. manau cia tekstas surinktas kompiuteriu ir atspauzdintas su lazeriniu printeriu. krastai apdeginti. o priklijuota kaip ir klijuojant dekupazini pop. pries klijuojant merkiam lapa i vandeny, pamirkom, tepam klijais ant dekoruojamo daikto ir ant ismirkusio pop, uzklijuojam ir patempam dar karta ant virsaus kliju.

man atrodo,kad nemirkytas čia jis g.gif
Atsakyti
visus pagal viska reikia mirkyt. nes kitaip kai lakuosi ir gaus dregmes issibanguos mirksiukas.gif . jei spauzdintas rasaliniu tai pries merkiant reiketu spalvas uzfiksuoti su purskiamu laku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 11 lapkričio 2010 - 16:27
QUOTE(kvartetas @ 2010 11 11, 16:27)
visus pagal viska reikia mirkyt. nes kitaip kai lakuosi ir gaus dregmes issibanguos mirksiukas.gif . jei spauzdintas rasaliniu tai pries merkiant reiketu spalvas uzfiksuoti su purskiamu laku.

drinks_cheers.gif

bet mirkant ko gero išaugot"nudegimus" sunku.
todėl ir pasirodė man šiuo atveju nemirkyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 11 lapkričio 2010 - 16:31
nemanau kad imerkus 5-10minutem jie nusiplaus tongue.gif ir nebeliks apdeginimo .
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 11 10, 19:50)
Noreciau jusu teismui ideti viena man labai priestaringa darbeli  ax.gif  cia mano pirmas TOKS SENAS daiktas  biggrin.gif  todel ir abejoju ar nepersistengiau  doh.gif
user posted image

super smile.gif labai patiko blush2.gif biriusa, sakyk kaip taip graziai padariai senovini daikta? su kuo itryniai dezutes briaunas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 11 lapkričio 2010 - 17:13
Biriusa, nu gi fajna arbatinukė ir tikrai neslėpk jos į kampą 4u.gif
Atsakyti
biriusa, labai labai, superinė arbatinė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 11 lapkričio 2010 - 20:43
ADREV, va šis darbelis mielas 4u.gif
Jennifer, nuostabus burbulai, įsivaizduoju kiek buvo prie jų krapštymosi, žinant kokie jie mažučiai thumbup.gif Tikra vaikystės pasaka
Sobieska įdomūs ir mieli skirtukai mirksiukas.gif
NeLina, labai mielas vazonelis ax.gif
biriusa šauniai atliktas natūralus sendinimas thumbup.gif
bus_ka šaunuolė, kodėl prieštaringas? Gal todėl kad spausdintas? thumbup.gif

Dėkui visoms pastebėjusioms mano darbelį Žvakidę wub.gif

Albumas mielam berniukui wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti