Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

QUOTE(pich @ 2010 11 12, 14:30)
Sveikos, mergaitės,
Seniai pažiūrinėju jūsų darbelius, taip gražu thumbup.gif  Ir aš pabandžiau blush2.gif Toli dar iki Jūsų šedevrų.4u.gif Bet kas nesimoko, tam neišeina smile.gif http://i791.photobuc...icture03070.jpg
http://i791.photobuc...icture03068.jpg

Kokie vasariški darbai, sąvitas stilius, man patiko 4u.gif

Sobieska, man tas daiktas, ant kurio fotografuoji, toks juokingas, plaukuotas tongue.gif kas ten per statulėlė?
o idėjos su "atvirukais" thumbup.gif ir tikrai bet kokiai progai pasiūla rolleyes.gif Man labiausiai su katinu patiko-įkurtuvėms, kiek supratau bigsmile.gif
Atsakyti
ot jau kelintai rupi "ant ko paveiksluota''.Vot ir nesakysiu tongue.gif , tai tikrai neminkstas ir ne plaukuotas, tai mano "sustingusi silpnybe"
Beje bus_ka aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
keliu į vakaro tamsą arbatinę biggrin.gif dar nevisai baigta, bet...
dar noriu virvelinę juostelę tarp medžio ir stiklo aplink priklijuoti ir įsivaizduoju, kad ji turėtų būti auksinė ar pan. atspalvio...reiks užsukt į parduotuvę ir parinkt.
Atsakyti
otema o ar nenori vidaus briaunelias padaryti tamsias, visai graziai per stikla jos atrodytu rolleyes.gif
Atsakyti
biriusa, nuostabus murziukas gavosi thumbup.gif
Raseleb, kruopštūs, dailūs ir išbaigti darbai- tiek žvakidė, tiek albumas 4u.gif
otema, tvarkinga ir gražu smile.gif, bet viduje norėtusi šiek tiek šiltesnės, į lapelių spalvą panašesnės geltonos g.gif
pich, įdomūs ir orginalūs darbai smile.gif

Rodau paskutinį darbelį, smagų komplektėlį:
Servetėlių dėžutė ir dėžučiukė be dangtelio - spalvos pagal klientės pageidavimus. Manau, buvo derintos prie interjero spalvų todėl teko smarkiai pasistengti, kol pakeičiau servetėlės ratilų spalvas smile.gif komplektėlis puoštas kontūriukiais , kai kurie ratilukiai iškilūs - aukso, sidarbro ir perlo spalvu 4u.gif deja, nuotraukose to nesimato...

"Ratilai"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelniukė: 13 lapkričio 2010 - 16:11
QUOTE(sobieska @ 2010 11 13, 11:59)
otema o ar nenori vidaus briaunelias padaryti tamsias, visai graziai per stikla jos atrodytu rolleyes.gif

otema, tvarkinga ir gražu , bet viduje norėtusi šiek tiek šiltesnės, į lapelių spalvą panašesnės geltonos
būtent tamsias briauneles ir buvau numačius, ir buvau suplanavus su dvikomponenčiu sendint, bet išsitraukus laką pamačiau, kad jis sudžiuvęs sad.gif ilgai nemąsčius padariau su vienkomponenčiu...nors jau darbas nulakuotas gal reiks visgi tas briaunas paryškint, nes ir man nelabai žiūris..

o dėl vidaus tai dariau ta pačia spalva kaip ir lapelius, tik tai, kad tuos lapus paišiau ant servetėlės, nes jie man pesigėrė..tai gal ir gavos toks šiltesnis atspalvis..
Atsakyti
QUOTE(pich @ 2010 11 12, 15:30)
Sveikos, mergaitės,
Seniai pažiūrinėju jūsų darbelius, taip gražu thumbup.gif  Ir aš pabandžiau blush2.gif Toli dar iki Jūsų šedevrų.4u.gif Bet kas nesimoko, tam neišeina smile.gif http://i791.photobuc...icture03070.jpg
http://i791.photobuc...icture03068.jpg

kaip gražu wub.gif
Atsakyti

4u.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ateini čia ir susinervuoji - žiūrai žiūrai, o laikas bėga biggrin.gif , o žiūrėti gi gražu .
Raseleb- jau koks teisingų teisingiausias darbelis thumbup.gif
Sobieska, fainas tas tavo sustingęs daiktas , bet ir kas ant jo padėta ne mažiau fainai atrodo
Švelniukės dalykai taip preciziškai sutaškuoti biggrin.gif
Mamukas Indriukas - smagūs auskarai- labai

Atnešu savo dukružės užsakymą

PRO RŪKĄ

Dekupažas, snieginis obsidianas

user posted image

Veidrodėlis- dekupažas

user posted image
Atsakyti
Švelniuke, kaip ir visi Tavo darbai, taip ir šis, šaunūs, nei pridėt, nei atimt. Viskas, ko reikia, o svarbiausia, - nieko perdaug. Suprantama, darbo daug, tačiau tai jau sau keliamų reikalavimų išdava. Ir dar...Jokių vertimųsi per galvą, techniškai nepriekaištingai, skoningai...
Kai žiūriu Tavo darbus, tokia ramybė apima, gera, gražu, jokio "triukšmo"... 4u.gif

Otema, graži arbatinė, tačiau minčiai apie briaunų patamsinimą nepritarčiau...arba labai labai nežymiai tamsinti...bet...o kam?
Kaip ir tam vienkomponenčio ant briaunų skeldėjimui neduočiau balso. Gal realiai kitaip atrodo, o nuotraukoj tarsi nekokybiškai nudažyta būtų.
Pritariu Švelniukei, atspalvį šiltinčiau, labai labai nedaug...
O šiaip...geras darbelis, tik šios smulkmenos mirksiukas.gif
Atsakyti
bus_ka, Raseleb, sobieska, otema, Švelniukė,Mamukas Indriukas, Aruna, visu labai saunus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
seniai besivaidenau blush2.gif . ikelsiu urmu. pagaliau prisiverciau save nufotografuoti ir nuotraukas sutvarkyti biggrin.gif .
Butelis naminiam vynui
user posted image

Apsislaviau nuo serveteliu likuciu. Panaudota nemazai serveteliu likuciu, rizinio popieriaus ir t.t. Sendinimas isnyko nuotraukoje, naudojau arabiska guma.
user posted image
user posted image

Mano viresneles papuosalu komodele.
user posted image

Povas
user posted image

Vazonai "Aguoneles"
user posted image
user posted image

"Ralis" Ikeliau originalu paveiksliuka, kuri gavau. Na, o kas pavyko jau matote 4u.gif
user posted image
Atsakyti