bite pilkoji, man patinka, tik kodėl neparodai viršelio, ar jis ten su vienkomponenčiu apdorotas?
Švelniuke, man kaip Klimto gerbėjai visi darbai su tais motyvais gražūs, bet šis turi kai ką daugiau. Neįmanoma atsižiūrėti
QUOTE(bambooce @ 2010 11 20, 22:42)
nepatiko padekliuku dugnu spalvos, suprantu kad tai zemes spalvos bet vistiek

o visumoj padekliuku virsus patiko
O man
labai patinka, ne todėl, kad tai žemės spalvos, nes pavadinimą sugalvoju
po, ne
prieš darbą. Mano mintis - žaidimas su spalva, aš naudojau tik tris spalvas jas tarpusavyje maišydama skirtingomis poroporcijomis taip, jog gavosi visa paletė (galėjau gal ir nenaudoti Sottile, tada man pačiai labiau patiktų). Nuotraukoje sunku tai parodyti ir sutalpinti, kad matytūsi mintis. Čia mano
savotiška kūryba, užmanymas, nes viršutinė pusė tiesiog ryžinis popierius - visos galime jo gauti ir užklijuoti visos mokam, bet sukurti kažką originalesnio (nebūtinai turiu omeny save arba šį darbelį), ne visada ir ne visos.
Tai vat SPALVOS - skonio reiklas. Ir apie jas šioje temoje, mano supratimu, nedera kalbėti, jei jau darbas nepatiko, galima ir svaresnių argumentų paieškoti. Aš pvz. nemėgstu violetinės, bet nepaisant to, matau daug gražių violetinių darbų, spalva ne mano skonio ("nepatinka")...