Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Cia dar vienas mano darbelis. Minimalistinis bet idomu kitu nuomone smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 11 18, 19:41)

sirdele ideali, ne priedeti ne atimti smile.gif superine

QUOTE(Avijacija @ 2010 11 19, 09:18)

labai patiko vaza, grazios spalvos, graziai atlikta, tvarkinga

QUOTE(baltė @ 2010 11 19, 17:28)

nepatiko padekliuku dugnu spalvos, suprantu kad tai zemes spalvos bet vistiek g.gif o visumoj padekliuku virsus patiko blush2.gif

QUOTE(Švelniukė @ 2010 11 19, 17:36)

wow bigsmile.gif

QUOTE(bite pilkoji @ 2010 11 20, 17:55)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite pilkoji @ 2010 11 20, 19:55)
Cia dar vienas mano darbelis. Minimalistinis bet idomu kitu nuomone smile.gif

Del nuotrauku kokybes negaliu pareikst savos nuomones, nors atrodo idomiai

Versus
kol priprasiu prie tavo Svelniukes kazkas tooookioooo, thumbup.gif vis traukia sugryzt, nors.... pats servetelinis motyvas oi kaip giliai pas mane uzkistas, nu ne tokios jo spalvos kaip, kad spausdinto varianto, pas tave jis tiesiog spinduliuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2010 11 19, 10:54)
o planuoju ją statyt ant to nurauto bariuko jei dar pameni  lotuliukas.gif tik kitu kammpu pasukus visą bariuka  lotuliukas.gif  prisimenu vis tą įvykį ir taip linksma pasidaro. dekupažas reikalauja aukų  drinks_cheers.gif

O tai jau manai, kad nepamenu? Tai įvykis, kurio niekaip nepamirši... Gaila, kad niekas nenufilmavo...Galėtume susitikt filmo peržiūrai... lotuliukas.gif , gal dar kaip patobulintume bariuką? Mokam gi... lotuliukas.gif
Iš susiėjimo tavo namuos daug kas įsiminė... wink.gif
Atsakyti
Nedideli dekupažo šedevrai blush2.gif Nėra idealūs, bet mieli Kalėdiniai žaisliukai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 11 21, 16:08)
Nedideli dekupažo šedevrai  blush2.gif  Nėra idealūs, bet mieli Kalėdiniai žaisliukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

user posted image

padaryta originaliai, nors ant eglutes tokiu zaisliuku nenoreciau
Atsakyti
Laaabai faini, tokie netradiciniai bigsmile.gif
Atsakyti
ADREV, ačiū 4u.gif Norėjosi kažko ne burbuliško ax.gif

Susidėliojusi mozaika, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Svelniuke, bet cia spausdinta gal? nes turiu servetele tai ji nera jau tokia ryski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 11 21, 17:08)
Nedideli dekupažo šedevrai  blush2.gif  Nėra idealūs, bet mieli Kalėdiniai žaisliukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man tokie originalus patinka. Idomu butu pamatyti kai bus papuosta eglute smile.gif nors turbut juos galima nebutinai eglute puosti, o kad ir po viena kur nors kabinti - pakankamai idomu.
Atsakyti
bite pilkoji, man patinka, tik kodėl neparodai viršelio, ar jis ten su vienkomponenčiu apdorotas?

Švelniuke, man kaip Klimto gerbėjai visi darbai su tais motyvais gražūs, bet šis turi kai ką daugiau. Neįmanoma atsižiūrėti wub.gif

QUOTE(bambooce @ 2010 11 20, 22:42)
nepatiko padekliuku dugnu spalvos, suprantu kad tai zemes spalvos bet vistiek  g.gif o visumoj padekliuku virsus patiko  blush2.gif

O man labai patinka, ne todėl, kad tai žemės spalvos, nes pavadinimą sugalvoju po, ne prieš darbą. Mano mintis - žaidimas su spalva, aš naudojau tik tris spalvas jas tarpusavyje maišydama skirtingomis poroporcijomis taip, jog gavosi visa paletė (galėjau gal ir nenaudoti Sottile, tada man pačiai labiau patiktų). Nuotraukoje sunku tai parodyti ir sutalpinti, kad matytūsi mintis. Čia mano savotiška kūryba, užmanymas, nes viršutinė pusė tiesiog ryžinis popierius - visos galime jo gauti ir užklijuoti visos mokam, bet sukurti kažką originalesnio (nebūtinai turiu omeny save arba šį darbelį), ne visada ir ne visos.
Tai vat SPALVOS - skonio reiklas. Ir apie jas šioje temoje, mano supratimu, nedera kalbėti, jei jau darbas nepatiko, galima ir svaresnių argumentų paieškoti. Aš pvz. nemėgstu violetinės, bet nepaisant to, matau daug gražių violetinių darbų, spalva ne mano skonio ("nepatinka")...

Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 11 21, 17:35)
Tai vat SPALVOS - skonio reiklas. Ir apie jas šioje temoje, mano supratimu, nedera kalbėti, jei jau darbas nepatiko, galima ir svaresnių argumentų paieškoti. Aš pvz. nemėgstu violetinės, bet nepaisant to, matau daug gražių violetinių darbų, spalva ne mano skonio ("nepatinka")...

atsiprasau, ne taip parasiau, padekliuku dugnu spalvos ne mano skonio
Atsakyti