Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

Pirmas pasirodymas artejanciu Kaledu tematika.smile.gif Sendinta dvikomponenciu, naudota "sniego" pasta, blizguciai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singi: 21 lapkričio 2010 - 19:41
QUOTE(bite pilkoji @ 2010 11 20, 18:55)
Cia dar vienas mano darbelis. Minimalistinis bet idomu kitu nuomone smile.gif

Kuklu, dailu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivivi @ 2010 11 21, 15:08)
Nedideli dekupažo šedevrai  blush2.gif  Nėra idealūs, bet mieli Kalėdiniai žaisliukai  :

Kaip idomiai padaryta bigsmile.gif tik gal kiek permarga... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Singi @ 2010 11 21, 19:39)
Pirmas pasirodymas artejanciu Kaledu tematika.smile.gif  Sendinta dvikomponenciu, naudota "sniego" pasta, blizguciai.

Grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite pilkoji @ 2010 11 20, 18:55)
Cia dar vienas mano darbelis. Minimalistinis bet idomu kitu nuomone smile.gif

idealu wub.gif
Atsakyti
o man labai patiko tos zemes spalvos, ir suzavejo butent padekliuku apacios, kad jos skirtingos, bet derancios tarpusavy 4u.gif

dar svelniukes darbas wub.gif
Atsakyti
Svelnuke, ir man tavo darbas prieš akis vis stovi... wub.gif

Zivivi, tu, kaip visada, labai savotiškus darbelius sugalvoji 4u.gif

ir aš įmesiu porą burbulaičių
Žiemos žaidimai
user posted image

Pasivaikščiojimas

user posted image
Atsakyti
Nedideli dekupažo šedevrai  blush2.gif  Nėra idealūs, bet mieli Kalėdiniai žaisliukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai patiko patys žaisliukai, ko nepasakyčiau apie kaspinėlius. Mano galva, kaproninius pakeitus paprastais (medvilniniais, rafija, lininiu raišteliu, lino sruogele, suvyta su keliomis liurekso gijomis ir pan.) būtų labai geras rezultatas...Man rodos, tai daug lemianti smulkmena... wink.gif
QUOTE(Singi @ 2010 11 21, 19:39)
Pirmas pasirodymas artejanciu Kaledu tematika.smile.gif  Sendinta dvikomponenciu, naudota "sniego" pasta, blizguciai.

Jauku, išradinga, neregėta idėja, kalėdiška 4u.gif
Atsakyti
Ikelsiu paskutinį savo darbą-laikrodį blush2.gif
user posted image
Sevetėlė, pritapymai, lakas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 22 lapkričio 2010 - 10:49
NeLinaaaa, super laikrodukas thumbup.gif labai labai grazus wub.gif
Atsakyti

ar galima butų sužinoti ant ko čia padaryta? smile.gif

labai gražūs visi darbeliai ,bet labiausiai šįkart Zivivi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gerą žodį ir pastabėles 4u.gif Čia paprasti supjaustyti medinukai dekupažuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 11 21, 19:20)
atsiprasau, ne taip parasiau, padekliuku dugnu spalvos ne mano skonio

Nereikia atsiprašinėti, tiesiog Tavo pasisakymas nuskambėjo ne kaip kritika ir net ne kaip pastaba, o kaip replika, be pagrindimo, nes paprastai, kai kažkas nepatinka, tai pateikiame geresnį variantą, idėją, kaip pataisyti darbą arba "kaip daryčiau aš" versiją. 4u.gif Pristigo kostruktyvumo...

QUOTE(auksine @ 2010 11 21, 21:45)
o man labai patiko tos zemes spalvos, ir suzavejo butent padekliuku apacios, kad jos skirtingos, bet derancios tarpusavy 4u.gif

4u.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 11 21, 22:49)
ir aš įmesiu porą burbulaičių
Žiemos žaidimai
Pasivaikščiojimas

Ištikima savo stiliui, kaip visada, tokie "iš praeities", lyriški darbai, net ir burbulai smile.gif

QUOTE(NeLina @ 2010 11 22, 10:42)
Ikelsiu paskutinį savo darbą-laikrodį blush2.gif

O, koks ryškus, sakyčiau labai geras darbas, pagyvins interjerą tikrai thumbup.gif

Singi, man patiko kaip dailiai padaryta ir dvikomponentis panaudotas. thumbup.gif Kalėdinė pasakėlė thumbup.gif

Dekoruoti kalėdiniai žaisliukai (tik dar be kaspinukų ir pan.)
Pati nustebau, kad atėmė nemažai laiko, nes teko pertapyti, džiovinti, lakuoti (jie dekoruoti ne iš vidaus, o iš išorės). Bet suteikė labai gerų emocijų (ir klientei patiko biggrin.gif )

user posted image

Šie burbuliukai (truputį anksčiau jau daryti be sniegelio) panoro būti modifikuoti, todėl tapo "apsnigtais" smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 11 22, 14:36)
Dekoruoti kalėdiniai žaisliukai (tik dar be kaspinukų ir pan.)
Pati nustebau, kad atėmė nemažai laiko, nes teko pertapyti, džiovinti, lakuoti (jie dekoruoti ne iš vidaus, o iš išorės). Bet suteikė labai gerų emocijų (ir klientei patiko biggrin.gif )

man šitie daug gražesni ir mielesni,negu iki šiol visų rodyti plastikiniai wub.gif blush2.gif
Atsakyti