Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai - šedevrai

paprasta graži aistulkos servetelinė 4u.gif

Jau išmokau lietuviškai rašyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kumelaitė: 15 spalio 2010 - 13:57
nerealiai gražiai darbuojatės thumbup.gif visi darbai savotiškai gražūs...o aš vis delsiu, nelabai atrandu laiko ir dar reik nusipirkt medinukų, tuomet pasigirsiu ir aš ax.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes, vis pasiziuriu sia temute ir sirdis alpsta nuo tokiu groziu, saunuoles thumbup.gif 4u.gif
as ir ateinu pirma karta pasirodyt su savo darbeliu. tikiuosi labai neispeiksit blush2.gif

papuosalu dezute mielai draugei:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(tik nemoku padaryt koliaziuko kaip jus tad keliau visas atskirai nuotraukas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2010 10 15, 15:38)
sveikos auksarankes, vis pasiziuriu sia temute ir sirdis alpsta nuo tokiu groziu, saunuoles  thumbup.gif  4u.gif
as ir ateinu pirma karta pasirodyt su savo darbeliu. tikiuosi labai neispeiksit  blush2.gif

papuosalu dezute mielai draugei:

Nėra ką peikti, gera kompozicija, viskas lygu, gal tik pašėšėliuoti šiek tiek galima, spalvos vėl gi skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistullka @ 2010 10 14, 12:49)
Ir paprastučiai, bet man mieli vaikiški rėmeliai  wub.gif

labai dailūs ir žaismingi, 10 balų wub.gif
Atsakyti
Džiuga man tie burbulai labai gražūs. wub.gif Šypsausi bežiūrėdama, jaučiasi nuotaika šventinė ir šiaip, žinau, kaip malonu daryti juos smile.gif smile.gif

Bus ka, žinok ir taip, ir taip žiūriu, na aprengei ta vazelę... thumbup.gif "In sobieska style"... Nežinant nesuprastum, kad iš plokštelės išlydyta smile.gif

millamia, labai vykus komodėlė, įdomios spalvos good.gif
Atsakyti
Sveikos
Raseleb- kokią didelę skrynią ėmeisi thumbup.gif ir įtariu berniukui... ir visas berniukiškas gyvenimas joje telpa. Šaunu Man dar mokytis ir mokytis iš jūsų visų
Sobieska- kiek darbų per vieną dieną thumbup.gif Kad ir ką kiti šnekėtų, na negaliu aš nemylėti ir negirti Jūsų darbų... Raktinės tokia gera idėja, ir tos plytos...
Džiugos darbeliai man irgi patinka. Kruopštūs, išbaigti. Su mintim.
Aistullka- kokia švelni servetėlinė.
Bus_ka- pirma pažiūrėjau į darbelį, o ne nic'a ir pagalvojau, kad čia Sobieska tik rodo ir rodo darbus lotuliukas.gif
Millamia- mano akiai- kaip pirmas darbelis- tai labai pavykęs (čia žiūrint iš mano varpinės)
aaaita- jau prikomentavo patyrusios dekupažuotojos. Bet šiap darbo įdėta nemažai, kad taip gautųsi.

Atsakyti
Milamia as irgi lygiai tokia pacia komodele su siaservetele esu padariusi savo dukrai. tik kad as nenufotografuoju savo darbu kuriu esu pridariusi doh.gif . nzn kazkokia apatija ir tinginyste uzpuole.
Atsakyti
Baltė, Mildutė6 tongue.gif 4u.gif
Prašom nepamiršti, kad aš taip pat auksiukus ir visokius prabangius derinukus mėgstu biggrin.gif ne tik Sobieska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 16 spalio 2010 - 11:40
QUOTE(bus_ka @ 2010 10 16, 12:40)
Baltė, Mildutė6  tongue.gif  4u.gif
Prašom nepamiršti, kad aš taip pat auksiukus ir visokius prabangius derinukus mėgstu biggrin.gif ne tik Sobieska biggrin.gif

lotuliukas.gif na tikrai, Jūs taip pat mano mėgiamųjų sąraše mirksiukas.gif
Atsakyti
bus_ka lotuliukas.gif nu bet ir pasiteisinai thumbup.gif Mildute6 4u.gif

Tvarkingas darbukas milamia, man patinka spalviskai dezute mirksiukas.gif
Atsakyti
"Miestas" (atsiprasau bet foto nelabai geros kokybes gavosi)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti