Horo, aš niekaip nesuprantu, kodėl Tu taip perši tiek tuos prezervatyvus, tiek savas taisykles. Žmogus pasakė, kad jam prezervatyvai nepriimtini dėl įsitikinimų (ne dėl kokių nors praktinių aspektų), o Tu toliau "varai" (atsiprašau) savo, kaip tai visaip kaip patogu.
Šiaip tai ir minties mano nesupratai - turėjau omenyje, kad prezervatyvų naudojimas neatsižvelgiant į vaisingumą reiškia, kad naudojami jie ir vaisingiausiomis dienomis, todėl tinkamai taikomas NŠP yra patikimiau už saugojimąsi tik prezervatyvais. Tavo pavyzdys apie "šiek tiek" vaisingas dienas ir santykius nesisaugant niekaip - ne į temą.
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 10 18, 17:43)
Vis dėlto, aš už NŠP tik tuo atveju, jei naudojama NŠP + prezervatyvai. Nenaudočiau gryno NŠP, nes man tai tokia prievarta prieš save ir savo sutuoktinį. Būtent vaisingomis dienomis moterims yra maloniausia ir smagiausia mylėtis, kodėl mes moterys, visada turim to atsisakyti (arba geri KT ir jautiesi kaip nuromintas katinas, arba deja Tavo norai niekam nerūpi). Dar tas lytinių santykių tvarkaraštis (kas antrą vakarą ankstyvosiomis dienomis), man atrodo toks visiškas, bet kokio impulsyvumo ir netikėtumo žudymas. Aš už protingą pasirinkimą
Ir dar patarčiau kiek atsargiau rinktis žodžius, nes tokių "už
neprotingą pasirinkimą" šioje temoje ganėtinai nemažai. Berods ir
Garbanelele, kurios tiesiai klausei, buvo minėjusi, kad žada pereiti prie grynojo NŠP.
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 10 18, 15:14)
Tai vadinama celibatu santuokoje
Analogiškai. Žodis "celibatas" turi savo reikšmę. Gal galima bent minimalios pagarbos jį sąmoningai pasirinkusiems?
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 10 18, 17:43)
Dar tas lytinių santykių tvarkaraštis (kas antrą vakarą ankstyvosiomis dienomis), man atrodo toks visiškas, bet kokio impulsyvumo ir netikėtumo žudymas.
Todėl Tu jį keiti į santykius be apsaugos ir be galimybės pastebėti pernelyg anksti pasirodžiusius vaisinguosius požymius... Kol kas Tau tiesiog sekasi.
Beje kiek Tavo vyras informuotas apie šį lankstumą taisyklių atžvilgiu?

Ar jis jau apie trečią atžalą svajoja?
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)