Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Beržė @ 2010 10 25, 18:08)
Paklausiu.

Aulina,

aciu - nusipirka Ardenoj jungtukus, rozetes ir visa kita mirksiukas.gif  Siemens. junngtukas po 6,5 Lt. Bet kai viska sudejo, vistiek beveik 1300 isleidau blink.gif

Oi aciu Berze,man toki smalsumo akmeni nuo krutines numesi smile.gif

O del jungtuku tai geras.. Atrodo kas tas jungtukas-6,5 litai..Bet kai visam namui skaiciuoji.. Nebejuokinga.. unsure.gif
Atsakyti
Aulina, fantastiskas darbas, tokios mozaikos ir as noreciau pasidaryti kazkur pametyti vonios kambary ar WC. kokiu dar spalvu buvo man reiktu rudos.
Atsakyti
Na ir priraset sendien biggrin.gif
Aulina noriu pagirti tave uz kruopstuma thumbup.gif gavosi nerealiai ir dar pigiai thumbup.gif saunuole 4u.gif ,pameni ir man zadejai formas isnuomuoti blush2.gif tad stoju i eile biggrin.gif

biesai aciu uz info apie akvariumu parduotuve 4u.gif ,butinai nueisiu pasiziuret.
osera prasysiu kontaktu to zmogaus kuris akvariumais uzsiima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 25, 16:32)

man tai tiktu tokie senoviniai, idomu kokios kainikes: http://kbis.goexposo...-1240930519.jpg

cia aisku skonio reikalas, vyras pamate tai pradejo juoktis smile.gif

Man tai žiauriai gražus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, neradau tokios temeles, tad noriu paklausti Jusu, jau pradejusiu statybas. Gal zinot patikima ir sukalbama architekta? smile.gif Bandeme bendrauti su ponu Jakubausku, nelabai kas isejo frusty.gif , labai jau sudetingas zmogutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste30 @ 2010 10 25, 20:41)
Labas vakarelis, neradau tokios temeles, tad noriu paklausti Jusu, jau pradejusiu statybas. Gal zinot patikima ir sukalbama architekta?  smile.gif  Bandeme bendrauti su ponu Jakubausku, nelabai kas isejo frusty.gif , labai jau sudetingas zmogutis smile.gif

Idomu pasidare smile.gif Nes Jokubaukas ir man dare projekta. Kodel jis jum pasirode sudetingas?

Man atrodo pakankamai darbo turi tai ir maivosi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
labai kategoriskas ir nelabai nuomones paiso
zmona tai super, o jis ale Siauliu zvaigzde smile.gif smile.gif

QUOTE(biesas66 @ 2010 10 25, 21:01)
Idomu pasidare smile.gif Nes Jokubaukas ir man dare projekta. Kodel jis jum pasirode sudetingas? 

Man atrodo pakankamai darbo turi tai ir maivosi.. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kriste30 @ 2010 10 25, 19:41)
Labas vakarelis, neradau tokios temeles, tad noriu paklausti Jusu, jau pradejusiu statybas. Gal zinot patikima ir sukalbama architekta?   smile.gif  Bandeme bendrauti su ponu Jakubausku, nelabai kas isejo frusty.gif , labai jau sudetingas zmogutis smile.gif

Dab..tė yra pirmam atrodo aukšte projektavime,čia kur centre prie sustojimo,dar yra prieš Didždvario mokyklą tam name ,ten architektas Česn...kažkaip neprisimenu. nežinau ar apsims,bet normaliai kalbėjosu mum.Plai.a tai pažadukas,nieko nedarė 3 mėn,tai neprasidėkit.
O jūs nuėjot pas žymų ir brangų arch,tai ir nekalba.
Papildyta:
QUOTE(Rendi @ 2010 10 25, 14:52)

Langus atves apie lapkricio viduri, siltintojus kaip ir uzsakem, nes norim kad namas butu apsiltintas, o vyras nebespeja. ir tai neaisku, ar spes, ar neuzsals/nelis verysad.gif  pas mano tevus jie siltino nama, tai  thumbup.gif
leksiu ziuret jusu groziu wub.gif

primink,kur langus ir kokius užsakei,praleidau gal blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 25 spalio 2010 - 20:13
kur dar nuomoja irankisu isskyrus cramo??? ax.gif man reik sildytuva issinuomot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 10 25, 15:11)
kaip smagu kad taip judate i prieki    thumbup.gif

berze ,jei gerai supratau tai bus be rankeneliu virtuvinis?

osera, turbut nepagyriau namuciu taviskiu blush2.gif nuostabuuuuuuus! Dar apziurejau albuma, eee nenervinkit biggrin.gif tiek ideju ir kaip jas sukist i viena nama biggrin.gif

QUOTE(airise @ 2010 10 25, 20:17)
primink,kur langus ir kokius užsakei,praleidau gal blush2.gif

bodesoj, plastikiniai. gamina 5 savaites, 3 praejo smile.gif nenustojam keikt saves kodel anksciau neuzsisakem, o tai jau namas ir apsiltintas butu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 25, 20:42)
kur dar nuomoja irankisu isskyrus cramo??? ax.gif man reik sildytuva issinuomot doh.gif

Pojo, http://www.info.lt/p...%...a/Å iauliai

ramirento puslapy rodo, kad sildytuvu turi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste30 @ 2010 10 25, 21:07)
labai kategoriskas ir nelabai nuomones paiso
zmona tai super, o jis ale Siauliu zvaigzde smile.gif  smile.gif

Idomu. g.gif Man su juo rasti nebuvo sunku bendra kalba,bet kad jis specifinis ta as jau seniai supratau lotuliukas.gif O kas per nuomones nepaisymas? Parasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 25, 16:59)
kino teatra  doh.gif  idomu kaip zuvys i garsa reaguoja? neisplauks aukstyn pilvais kai vyras kokius depechus paklausys  doh.gif  lotuliukas.gif

žuvys viską girdi, geriau nekankinti.
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2010 10 25, 18:08)
Aulina,

aciu - nusipirka Ardenoj jungtukus, rozetes ir visa kita mirksiukas.gif  Siemens. junngtukas po 6,5 Lt. Bet kai viska sudejo, vistiek beveik 1300 isleidau blink.gif

rozetę pirkome po 6,5, o jungtuką po 21. Pamatysi - džiaugies, labai maloniai junginėjasi, turėjai gauti nuolaidų kortelę sidabrinę, jeigu už tokią sumą pirkai, ar davė?
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2010 10 25, 19:10)
kokiu dar spalvu buvo man reiktu rudos.

iš rudų buvo tamsiai bordinė ir šviesi karamelės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 25, 19:25)
tad stoju i eile biggrin.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 25, 21:42)

kokį betoną pylei, paprastą ar išlyginamį sluoksnį? Jeigu paprastą, jo stiprumo įgavimo laikas 28 d. Noriu pasakyti, kad žmonės specialiai drėkina išlietą betoną, kad kokybiškesnis būtų, o tu nori džiovinti. Jeigu buvo piltas išlyginamasis sluoksnis, t.y. mišinys, reikėtų paskaityti etiketę. Esu skaičiusi, kad po išlyginamojo reikia per savaitę uždėti grindų dangą...
Atsakyti